- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.132
Seçil bu konuda al birini vur ötekine.. biz de şimdi gidicez diye anasına,babasına,kardeşine,kardeşinin karısına, ananesine,babanesine,2 tane dedesine hediye aldık. (Almak problem değil seve seve alırım her gittiğimde o ayrı) İnadım tuttu orda hiç demedim bizimkilere almıcaz mı (alıcam o ayrı ama onun kafasına dank ettirmek için demedim). Evvelki akşam dedimki ama kavga için değil usuldan herkse birşeyler aldık hiç mi aklına gelmedi bir annem bir babam var ne kardeşim ne de büyüklerim var o kadar bizim için didiniyorlar. Bu kalakaldı önce kıvırmaya kalktı e her zaman burdayız senede iki kere gidiyoruz oraya falan diye, hiç kıvırma dedim burda da onlara her gün mü hediyemi alıyoruz bayram bu ne fark eder oda burda, ya hiç aklıma gelmedi valla onlara da gittiğimiz yerlerden birşeyler alırız falan dedi gönlümü alsın diye. Konuyu kapattım ama tabi ki burada kalmaz
serap bacı çok haklısın.nedense yanındakiler hiç düşünülmez nede olsa onlara alacak zamanımız olur.nede olsa yanımızdalar..ah ah..halbuki en büyük emek senin annende..