2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

en son benim günaydın var:)
neyse bi günlügüne faceyi bırakıp sohbete gelcez o zaman bol bol yazarız.:)

ilk göz ağrımız k.k. face de neymiş:)) oğlumun kalp atışlarını duyduğumu ilk burada müjdelemiştim:)

günaydınn
ilk benden gelsin bacılar..defne 6.40 da uyandı pehh..bide benimde kalkmam için gözümü oyuyo ya.eliyle gözlerime dokunuyo sanırım aç diyo. ama gözümü oyarak diyo.neyse kalktık bizde..büyük abla patates kızartması istedi onu kızarttım inşallah defnede bir iki tırtıklar degilse kahvaltı yaptırmak bi savaş..
neyse görüşüh bacılar hayde gelin baalım..

canımcım günaydın afiyet olsun zeynepimize inşallah defnede yerde üzmez annesini...

slmmmmm günaydın hello kity ler
nabersiniz....
bizde kahvaltı yapıcaz sıpalarla tabeee onlar yapcak ben bakcam

ayyy burayı çok özlemişim şöyle uzun uzun smileleri kullanarak yazmayı...

çocuklara omlet yaptım..elime geçeni koydum içine soğumasını bekliyorum..
peynir yumurta süt domates mısır unu ohhh mis gibim oldu..inş yerler:44:

günaydın..
smilleri bende özledim yaw..ha ha.ay dur ha ha yazmıym evet bu daha güzel oldu..
afiyet olsun inşallah yerler..benim büyük çok seviyo omlet ama küçük allahımmm ne yiyoki nefret ediyo şimdilik yumurtadan nasılalışacak bilmiyorum

Günaydın kızlarrrrr
Oh oh gelin gelin...
Burak, Utku, Zeynep, Defne afiyetle yiyiyn kahvaltılarınızı üzmeyin annelerinizi bakimmmm

ne yaptı gencer tırnak işini varmı bi deişiklik..:44:

dün hiç koymadı elini ağzına gördüğüm anda oyalamaya çalışıyorum hatta o odadan çıkıp başka bi odaya gidip dikkatini dağıtmaya çalışıyorum.işede yarıyor gibi.bakalım bugün nasıl olacak.
o değilde evvelsi akşam gencer babasıyla yatak odasındaydı babasıda üstünü başını değişiyodu o arada babası benim yanıma geldi o odada kalmış 2 dk içnde ne yaptı eetiyse yanımıza uuff acıyoo diye diye geldi baktık parmapı kanıyo biyerlere sürtmiş ama baktık göremedik bişiy odada ne olduğunu.sonra dün akşam babaannesi hanım demesinmi eline noldu bunun dedesi çok kızdı kim yaptı bunu nerde oldu bi daha yapmayın dikkat edin demesinmiii alıpta ısırmadık heralde sen veya ben hiçkimse bilerek bişey yapmıyor.hergün çocuk eve yara bere içinde geliyo.dikkat edilecekse gün boyu edilecek dedim bendehiç cvp veremedi haspammm ben ona soruyom noldu diye aklınca oda bana sorcak

günaydın canım,afiyet olsun fıstıklara
özlemişim valla burayı
Günaydınnnnn sesimize gelin canlarımmm papatya ve ben erkenciyiz bugün:)
ben geldim bile
afiyet olsun paşalara ...
Günaydın kızlarrrrr
Oh oh gelin gelin...
Burak, Utku, Zeynep, Defne afiyetle yiyiyn kahvaltılarınızı üzmeyin annelerinizi bakimmmm

günaydın canım

iyi demişsin elifcim, hayret bişey ya sanki bizden çok düşünüyorlarda laf olsun işte
günaydın havva-selma-sibel öpüldünüz yanaktan

afferin kız...:13:
Paşama da geçmiş olsun

Günaydın kızlarrrrr
Oh oh gelin gelin...
günaydın havvam..
ay nerdee üzmeden yemesi yok yemedizaten..
esra nasıl o yedimi kıs..:)

günaydın kızlar
günaydınnn..

allah allah ya ne sinir..geçen aşıya götürürken düşürmedimi bunlar..kendilerinegelince yanlışlık olduderler ama biz edincebakamamış sayılırız.iyietmişsin sende.

günaydın canım,afiyet olsun fıstıklara
özlemişim valla burayı

ben geldim bile

afiyet olsun paşalara ...

günaydın canım

he ya özlemişz .arada yapılım bari

parmağını kapının arasına koydum zevkine deseydin..dedesi kızmış pehhhhiyi demişsin ben olsam diyemezdim...

günaydın havva ve selma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…