2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Papatya selam nasılsın hızlı kız ......kızların nasıl....sende böle değişik çorba yada yemek türleri varmı canım ya benim kızım çok iştahsızda......

bende epeydir girmemişim buraya:))
kızlar eklenmek isteyen face ismini yazsın.biz eklerz guruba.özelden yazın ekleyelim..
bizim tatil bitti..oh ne güzeldi yaa.geri gelsin

selammm ayşegülll ...bende bu kızlar nerde diyorum ya ...eski nickim bitanesi öykünün annesiyim yani yeni üyelik aldığım için özelden msj atamadım...benide gruba ekleyin anacım özlem öykü demirkanat face kullanıcı adım...öptüm herkesi...

kızlar uzun süredir giremedim foruma takipte edemedim yürüme işe başlama derken nasılsınız bebişler nasıl?

birde bu aralar memeden de kesmeyi düşünüyorum çok bağımlı hale geldi ve sürekli meme istiyor eskisi kadar yemek yemek istemiyor bugün sabah meme vermeden uyutttum ve 1 saat ağladı meme için içim sızladı moralim bozuldu ama kararlı olmak şart diye okudum bu konuda yoksa daha zor olacak bu bağımlılığı terketmemiz. tuzlu su sürdüm ve istemedi birkaç kez ağzına aldı hemen bıraktı siz ne gibi yöntemler uyguladınız bırakan arkadaşlar bana bu konuda fikir verirse sevinirim

Papatya selam nasılsın hızlı kız ......kızların nasıl....sende böle değişik çorba yada yemek türleri varmı canım ya benim kızım çok iştahsızda......

iyiz kzı nerelerdesin sen..ah ah kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş..benimde kilasik yemekler işte.ah yesee..,,

ekledim kız gel yazz sende..

kızlar uzun süredir giremedim foruma takipte edemedim yürüme işe başlama derken nasılsınız bebişler nasıl?
iyiz canım sen nasılsın..

eylülden önce bakıcı yada kreş konusunda karar vermem gerekiyor . sizce kreş için 1,5 yaş erken mi?
ya zorunlulugun yoksa gönderme evet bence çok erken..ama mecbursan yapacak bişey yok zaten..benim çalışmamamın tek sabebi kerişe gidemeyecek kadar küçük olmsaı diye bekliyorum 3 yaşını..

allah kolaylık versin ben o dereceye getirmeden ona hissettirmedin kestim.ne o anladı ne ben.ama biz 15.aylıktık ..gündüzleri kestim gece emzirmeye devam ettim..ama gece çok sık emerdi ben bununda sayısını düşürdüm..biberona lıştırdım ki benim kız asla biberonda kullanmadı emzikte.tabi o zamana kadar almak istemedi ben az zorladım uykuda denedim..bal koyunca iciyordu 30 cc de olsa içti..benvazgeçmedim ama inek sütünden litrelerce döktüm geri süt ama her seferinde yine denidim..sonunda gece süt içmeye alıştıkça emme işyide azaldı tabi..gündüzde sütünü içirip hemen ayağıma alıp sallayarak uyuttum maalesef kucagıma alsam kukumu alıp emmek ister diye korktum öyle ..hiiç ne ağladı ne aradı çok şükürr..bitirdik biz yani..

Buralardayım papatya valla kızdan vakit olmadı inan bide ben annem gilde kaldım 5 ay eşim yurtdışına gitmişti annemdede internet yoktu böle...evimdeyim 6 7 aydır...............

eylülden önce bakıcı yada kreş konusunda karar vermem gerekiyor . sizce kreş için 1,5 yaş erken mi?

valla ilaydacım Allah çalışan bayanların yardımcısı olsun....çok küçük ama mecbursan yapcak bişi yok....bende seneye mayısa kadar ücretsiz izinliyim kızım 27 aylık olcak kreşe vercem...içim sızlıyo valla şimdiden kabuslarıma giriyo....ben bakıcı istemiyom ...yani çocuk bakan lütfen alınmasında valla ben güvenemem heralde ...kreş daha güvenli ve eğitim alır diye düşünüyorum.

Buralardayım papatya valla kızdan vakit olmadı inan bide ben annem gilde kaldım 5 ay eşim yurtdışına gitmişti annemdede internet yoktu böle...evimdeyim 6 7 aydır...............

evet biliyorum o sıkıntı anlarını anlaştımştın..kurtuldun işte ne güzel...senin nasıl bu kadar zun olabiliyo ücretsiz iznin.. iznin epey uzamış.özeldemi çalışıyorsun,yada kendi işinizmi:26:

yok hayatım ne kendi iişyeri..........ben devlet memuruyum Başbakanımız 2 yıla çıkardıya ücretsiz izinleri ....bide ben 3-4 ay raporluydum zaten.......bide ben raporlardan sonra ücretsiz izindeyken bu yasa çıktı bende başlamadım Bakanlığı aradım tekrar dan 1 sene ücretsiz izin hakkım varmış bende kullanıyorum....ben 15 yıllık devlet memuruyum.

sütten ayırmak isteyen kimdi hatırlıyamadım bi arada derede okudum epeyce uzun saat sonra yazabiliyorum...gencerde çok düşkündü memeye ama başardım tabi 1 hafta gece uykusu yoktu ben siyah bant yapıştırıdm uff oldu cıss oldu dedim açıp bakıp uff deyip kapatıyodu şnek sütünüde gündüz içiyo gece sadece su veriyorum şükür artık alıştık herşey yolunda şuan darısı başınıza inş.

bomboş kalmış, 10 gündür kimsecikler gelmemiş topiğimize sanırım face daha kolay geliyor artık bize,face e daldık burayı unuttuk :26:......

amin darısı başımıza inş.elif bu sıcaklarda bunalıyorum artık yeter 1,5 yaşında oldu kesecem diyorum ama kıyamıyorum yinede,emsin bakalım emdiği kadar inş.kendiliğinden bırakırda ikimizde zorlanmayız .....

doğru söylüyosun selmacım çok güzel ama çokta zor bir durum hele sıcaklarda ama sen evdesin dediğin gibi kendiliğinden bırakırsa ikiniz için daha iyi olur ben çalıştığım için tam isabet oldu artık zarar veriyodu çünkü durgun süt zararlıymış...çok şükür 16 ay emdi bunada şükür..

ayyyy ne güzel halen emziriyomusunuz .......benim 5. ayda kesilmişti içimde yara valla benim kızım hep mama içti......emdirin emdirebildiğiniz kadar valla benim olsaydı 3 yaşına kadar emdiriridem

valla bende eşimde üye değiliz face biz öle aramızda anlaşmıştık ikimizde üye olmadık olmayıda düşünmem.....................

seneye ekim gibi kızıma kardeş düşünüyorummmmmmmm

benim gibi ikinciyi düşünen varmı....erkenmi yada zamanlama güzelmi

sizce kızlar bi fikir verirseniz çok sevinirim......

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…