Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende epeydir girmemişim buraya:))
kızlar eklenmek isteyen face ismini yazsın.biz eklerz guruba.özelden yazın ekleyelim..
bizim tatil bitti..oh ne güzeldi yaa.geri gelsin
Papatya selam nasılsın hızlı kız ......kızların nasıl....sende böle değişik çorba yada yemek türleri varmı canım ya benim kızım çok iştahsızda......
ekledim kız gel yazz sende..selammm ayşegülll ...bende bu kızlar nerde diyorum ya ...eski nickim bitanesi öykünün annesiyim yani yeni üyelik aldığım için özelden msj atamadım...benide gruba ekleyin anacım özlem öykü demirkanat face kullanıcı adım...öptüm herkesi...
iyiz canım sen nasılsın..kızlar uzun süredir giremedim foruma takipte edemedim yürüme işe başlama derken nasılsınız bebişler nasıl?
ya zorunlulugun yoksa gönderme evet bence çok erken..ama mecbursan yapacak bişey yok zaten..benim çalışmamamın tek sabebi kerişe gidemeyecek kadar küçük olmsaı diye bekliyorum 3 yaşını..eylülden önce bakıcı yada kreş konusunda karar vermem gerekiyor . sizce kreş için 1,5 yaş erken mi?
birde bu aralar memeden de kesmeyi düşünüyorum çok bağımlı hale geldi ve sürekli meme istiyor eskisi kadar yemek yemek istemiyor bugün sabah meme vermeden uyutttum ve 1 saat ağladı meme için içim sızladı moralim bozuldu ama kararlı olmak şart diye okudum bu konuda yoksa daha zor olacak bu bağımlılığı terketmemiz. tuzlu su sürdüm ve istemedi birkaç kez ağzına aldı hemen bıraktı siz ne gibi yöntemler uyguladınız bırakan arkadaşlar bana bu konuda fikir verirse sevinirim
eylülden önce bakıcı yada kreş konusunda karar vermem gerekiyor . sizce kreş için 1,5 yaş erken mi?
Buralardayım papatya valla kızdan vakit olmadı inan bide ben annem gilde kaldım 5 ay eşim yurtdışına gitmişti annemdede internet yoktu böle...evimdeyim 6 7 aydır...............
sütten ayırmak isteyen kimdi hatırlıyamadım bi arada derede okudum epeyce uzun saat sonra yazabiliyorum...gencerde çok düşkündü memeye ama başardım tabi 1 hafta gece uykusu yoktu ben siyah bant yapıştırıdm uff oldu cıss oldu dedim açıp bakıp uff deyip kapatıyodu şnek sütünüde gündüz içiyo gece sadece su veriyorum şükür artık alıştık herşey yolunda şuan darısı başınıza inş.
amin darısı başımıza inş.elif bu sıcaklarda bunalıyorum artık yeter 1,5 yaşında oldu kesecem diyorum ama kıyamıyorum yinede,emsin bakalım emdiği kadar inş.kendiliğinden bırakırda ikimizde zorlanmayız .....