slm kızlar kaç gündür gelemedim buralaraa özledim yavv
mis gibi harika bir gün diliyorumm
günaydın esmacım...bende burdaki sohbeti çok özledim...uzun uzun yazışmayı...burayı unutmayalım yavvv...giren 1-2 bişeyler yazsın mutlaka..kk nın tadı başka bende:)))
günaydın selmacım nbr çocuklar nasıl
aynen canım bende zor oluyo orda takip etmesi..kim ne yazmış tek tek arıyoz..burda daha akıcı:)evet ya sibelcim ben burda yürüsün sohbet isitiyorum face i istemiyorum takip etmek zor oluyo burdada anılarımız var
heyyo naber....benm çocuklar 11 de uyudu...işim yoktu bende yattım..1 saat sonra bitişik komşu ziel bastı..evi tamirat yaptırıyomuş...biraz eşya koyabilirmiyiz size dedi...tabi dedim..biraz bişeyler koydular..buro uyandı hemen zile...geziyo şimdi...utku hala yatıyo...uyumucam diye zorla yattı sıpa..yatınca da iyi yatar...
utku uyanınca öğleden sonra aile hekimine gitcem..burağın öksürüğü kesilmiyo özellikle geceleri boğuluyo..antibiyotik alcaz sanırım yine(
Huhu kimse var mı yoksa herkes yine mi orda
Ben de bugün çok halsiz uyandım .Acayip boğazım şişmiş yutkunamıyorum bile başımda çatlayacak adeta .Sanırım çok kötü hasta olacağım :2:
yok valla ayşegül fırsat kolluyorum uyusunlarda azıcık yatayım diye..havalardanmıdır nedir sürekli uykum geliyo...gece de 12 de yatıyorum çok geç değil...başım yastığa deyince uyuyorum...eskiden 1-2 den aşağı yatmazdım...iyi yapmışsın uyumakla.ben gündüz uykusu artık sevmiyorum..gece düngün uyuyayım yeter:)
burdad çok yagdı.hemde durmadı..
butkuyuda götür bakalım doktora .iyi olur.
biz burdayız kız...havalardan canım hep bu hastalıklar.geçmiş olsun bari önlemini al ilerlemeden..Huhu kimse var mı yoksa herkes yine mi orda
Ben de bugün çok halsiz uyandım .Acayip boğazım şişmiş yutkunamıyorum bile başımda çatlayacak adeta .Sanırım çok kötü hasta olacağım :2:
burdad varız kız..sen yeni iyileşmedinmi.banamı öyle geldi:44:
yok valla ayşegül fırsat kolluyorum uyusunlarda azıcık yatayım diye..havalardanmıdır nedir sürekli uykum geliyo...gece de 12 de yatıyorum çok geç değil...başım yastığa deyince uyuyorum...eskiden 1-2 den aşağı yatmazdım...
biz burdayız kız...havalardan canım hep bu hastalıklar.geçmiş olsun bari önlemini al ilerlemeden..
Sizde girmeseniz zaten hepten boş kalacak buralarYok Ayşegülüm çok şükür hasta değildim uzun zamandır ama galiba sıra banada geldi :18:
Sağol Sibelcim evdede ilaç yokki alsam çok ilerlerse sağlık ocağına giderim herhalde
sağlıkocağına gidecektim güya..şu ist oturan arkadaş geldi annesigle..şimdi aradı işleri varmş bi kaç saat çocuklara bakarmısın dedi...yok diyemedim geliyolar şimdi...
günaydın..
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar