2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

amin serapcım inş.sizde istediğiniz gibi bir ev alırsınız canım,bizde daha büyük bir ev almak istiyoruz ama bakalım kısmet 2 çocuklayken yetiyordu ama 3 çocuk olunca artık küçük geliyor evimiz .....

benim sıpa zor uyudu
benim uykuda fırladı gitti
gecenin köründe oturan bi benmi yim şimdi

kız ağaç falan var içinde zeytin fıstık...arazi dediğm o yane...

haa tamam ozaman.e hayırlı olun.inşallah kazançlı çıkarsınız..

aynen bizde araba aldığımıza her zaman iyikide diyoruz..çok zorr..heleki iki çocukla beter zor..şükür..bizde herkes bi yerden başlayında neyden başlarsanız başlayın diyorladı.araba alınca iki tarafta sevindi.şimdide ev ne zaman diyolar.ee bi durun yaa.okadar kolaymı..off arabanın taksitine daha 7 ay var bitmesine çok zorloyo bizi aslında..o bitincede yine bi kredi çekelim diyo.betmeyecek yani sıkıntı hç..allah başka dert vermesin elbette..ama bendeçalışsam aslında daha rahat olur

benim sıpa zor uyudu
benim uykuda fırladı gitti
gecenin köründe oturan bi benmi yim şimdi

ayyy sen uyutamadın dimi..ne inatmış ya.bide iyi uyanık kalıyo yaa..valla benim kız baygınlık geçirirk o kadar saat ayakta kalsa.allahtan şanslıyım şükür.öyle olmasaydı kafayı yerdim sanırım.

günaydın hayırlı cumalar herkese

dün hava ne güzeldi bugün serinledi, esiyor , zeynebe iki kat uzun kollu giydirdim yine :95:
bugün arkadaşımla foruma gidecem,zeynoyu hala uyutmadım iyice uykusu gelsinde arabasında uyusun bizde rahat rahat alışveriş edelim

günaydın..

sibel hayırlı olsun araziniz,kazançlı çıkarsınız inşallah..

selma iyi gezmeler bacım..

hafta sonu bendede bi hareketlilek oluyo ya.yemek temizlik.off sanki okuyan çocugum varmış gibi ev birbirine giriyo..babada evde olunca hepten dağğlıyo ev

kız begenipte kaçmayın ayol..:)
bende iş yaptım.halaa ütüm var.poff.ama iki gömlek kaldı allahtan.off istemiyorum ütülemek( herşeyi icat ettelir şu ütüyüde icat etsinlerkendi kendine ütü yapan bi makine:97:

günaydın millet...dün hava gündüz çok sıcaktı..arkadaşa gittk..gelirken buz gibi olmştu resmen...

nasılsınız..ne var ne yok:))

selam kızlar hepiniz merak etmişsiniz . Adetim 15 gün gec geldi test yaptım negatif cıktı ondan sonra da hastalandım güya 1 gün geldi gelmedi gibi birşey tekrar test alacagım bakalım olmadı doktora gidecegim. Bebek olabilme ihtimali yüksek :) Ay bende öyle olmasını istiyorum galiba :) hepinizi öpüyorum canlarım benim. Başka kimler hamile zeyl dogurdu , yaren hamileydi kac aylık oldu kız ? Cinsiyet ne ?
baska kim hamile neler kacırdım bi deyin he .

günaydın millet...dün hava gündüz çok sıcaktı..arkadaşa gittk..gelirken buz gibi olmştu resmen...

nasılsınız..ne var ne yok:))

günaydın.burasıda öylee.

aa derlerya yerleşme kanaması diye.evet yükük yani hamile kalabilmenn..kız bi kan testi yaptırsanaaa..bak bizi çatlatmaa..hülyanın ikincide erkek canım..

günaydın.burasıda öylee.

aa derlerya yerleşme kanaması diye.evet yükük yani hamile kalabilmenn..kız bi kan testi yaptırsanaaa..bak bizi çatlatmaa..hülyanın ikincide erkek canım..

En kısa zaman da test alacagım olmadı doktora gidecegim. Çocukla hem çalışıp hemde böyle şeylere koşturmak zor oluyor .Şimdi uyuyor uyanınca ben yine onun peşinden koşmaca oynuyorum :) sizi haberdar edecegim. Ama dogruysa rüyamda benmde erkek olacak öyle gördüm:) Ben kız olsun isterim ama Allahtan hayırlısı. Ay var mı yokmu bilmeden kendimi cok kaptırdım ben :) Yoksa üzülürüm kız.

hadi bakalım hayırlısı olsun:) kız dur niye üzülüyorsun.ayy bu şubat analarıda amma hızlı çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…