- 18 Eylül 2008
- 3.972
- 2
- 46
günaydın ayşegülcüm.....günaydınlarr..
Günaydın arkadaşlar nasılsınız ? Çınarın burun akıntısı vardı dün gece 2 de ateslendı ılac verdım soguk su ıle kompleks yaptım atesı dusuremedım sabaha karsı hastaneye gıttık bogazı ıltıhaplanmış antıbıyotık ve ates dusurucuye devam ve pedıtus ... Hastaneden eve geldık dıbımden ayrılmıyor ıse gec geldım bırakmadı zor kactım vallahı aklımda evde...
Pınarcım canm doğru söylüyorsun kesınlıle calısan annelerın çocukları daha yaramaz oluyor kuzenımın oğlunu goreceksın cocuk varmı yokmu annesının pesınde dolanıyor şaşırdım kaldım Allah yardımcımız olsun..
günaydın ayşegülcüm.....
günaydın özlemcim,geçmiş olsun çınara inş.ilaçları iyi gelir çabucak düzelir paşam.....
günaydınlarr
sohbetimiz bitti artık burda eskiden 15 den fazla olurduk face istemiyorum ben burası daha sıcak geliyo
çiğdemcim ve özlemcim bebişlerinize geçmiş olsun
Sağol canım teşekkürler...
Ben zaten face gıremıyorum yasak burda gırılmıyor msn ve face 'e burayada bakıyorum kımseler yok...
:86:yakalarım böyle işte..ay biliyorum ya.inşallah gecmiştir hastalık....ay alemsin sen yaaa
ne zamandır girememiştim, işlerim çok yoğun, geçen hafta da hastalıklar falan uğraştık, bi bakayım var mı değişik haberler dedim okuyayım, bitirdim senin yazdığını gördüm, canım benim...
herkesler iyidir inşallah, ben geçen hafta hastalandım 2 gn raporluydum, minnoş da hasta oldu, doktora götürdük, ateş vs. sıkıntılıydı. 12. dişi de patlattı, azıları tamamladık.
darısı sizlere arkadaşlarım, ama köpek dişleri daha da zorluyor diyor herkes, bakalım görücez
Günaydın arkadaşlar nasılsınız ? Çınarın burun akıntısı vardı dün gece 2 de ateslendı ılac verdım soguk su ıle kompleks yaptım atesı dusuremedım sabaha karsı hastaneye gıttık bogazı ıltıhaplanmış antıbıyotık ve ates dusurucuye devam ve pedıtus ... Hastaneden eve geldık dıbımden ayrılmıyor ıse gec geldım bırakmadı zor kactım vallahı aklımda evde...
Pınarcım canm doğru söylüyorsun kesınlıle calısan annelerın çocukları daha yaramaz oluyor kuzenımın oğlunu goreceksın cocuk varmı yokmu annesının pesınde dolanıyor şaşırdım kaldım Allah yardımcımız olsun..
günaydın herkese
günaydın şekerimm..günaydın ayşegülcüm.....
günaydın özlemcim,geçmiş olsun çınara inş.ilaçları iyi gelir çabucak düzelir paşam.....
günaydınn...günaydınlarr
sohbetimiz bitti artık burda eskiden 15 den fazla olurduk face istemiyorum ben burası daha sıcak geliyo
çiğdemcim ve özlemcim bebişlerinize geçmiş olsun
Sağol canım teşekkürler...
Ben zaten face gıremıyorum yasak burda gırılmıyor msn ve face 'e burayada bakıyorum kımseler yok...
rica ederim cnm
face bakıyorumda burası kadar i yi takip edemyiorum ki
iyi ettiniz kız.ee baş edebildinmi yavrularla..slm kızlar..özlem ve çiğdem kuzucuklara geçmiş olsun...öperim onları totolarından:)))
bizde bugün utkunun okul gezisi için hayvanat bahçesine gittk...burak hayvanlara bak bak doyamadı..eliyle de gösteriyo oda odaaa diye:))
yorulduk baya eve geldk hemen yıkandık paklandık yorgunluğu attık...
Günaydın kızlar yine kimsecıkler yok ....
iyi ettiniz kız.ee baş edebildinmi yavrularla..
günaydın canıncım.ben varım kız..nasıl çınar iyimi..sen nasılsın...
Günaydın kızlar yine kimsecıkler yok ....
günaydınn
iyi ettiniz kız.ee baş edebildinmi yavrularla..
günaydın canıncım.ben varım kız..nasıl çınar iyimi..sen nasılsın...
günaydın kızlar..
bugün toplantımız var teyzemlere gidcem...yaz geldi artık durmam ben pek evde...
yarında dolap yaptırdık yatak dolabı o gelcek...biraz temizlik falan yapcam...
ben gidip kahvaltımı yapayım..makinaya çamaşır attım onları sereyim...vs vs..iş çok yapan olursa
Sağol canım benım Çınar bugün bıraz da ha ıyı ama ateş nöbetleri tutuyor düşürüyoruz yıne cıkıyor antıbıyotık kullanıyorum bogazı ıcın öksrğü gectı atesıde düzene gırerse ınsallah sorun kalmıcak
günaydın canımgünaydınlarr
sibel kız gezenti oldun ya biz çalışıyoz sen geziyon :)))
Kızlar ne haber yaa herkes facde burda kimse yok terk ettik buraları dimiii
kız toplantı diyence ciddi bişey sanıyom ha
kolay gelsin..
aman iyi en azından kortrol altına alınıyo..
günaydın canım
eee sen gelmiyon işte..gelsene arda..facede güzel tabi..
aaa ciddi tabi ayol...basın toplantısı...kim nerde ne yapmş kiminle görülmş..herşey konuşuluyo..dedikodu bol yane