merhaba ayşegülcüm.
bende buranın sohbetini çok seviyorum.face le bir olmuyor.arada uğrayın cidden arkadaşlar.
sağol canım hepimizin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.
günaydın kızlar
ayşegül sayfayı açtım ama okuyamadan kapattım o gün..yeni gördüm yazdığını..işlerim çok yoğun ya,bitmek bilmiyor..
yazlık ayakkabıya geçtim dün ve geçer geçmez ayağımı burktumdün akşam üstüne basamadım,akşam,sabah kremle ovduk,sardık..inşallah yarına iyileşir..
günaydın kızlar
ayşegül sayfayı açtım ama okuyamadan kapattım o gün..yeni gördüm yazdığını..işlerim çok yoğun ya,bitmek bilmiyor..
yazlık ayakkabıya geçtim dün ve geçer geçmez ayağımı burktumdün akşam üstüne basamadım,akşam,sabah kremle ovduk,sardık..inşallah yarına iyileşir..
geçmiş olsun tatlım. nasıl oldun?
merhaba hepinize kızlar, gerçi in cin top oynuyo ama
kızım uyuyor kocaman oldu değişti ama huyları aynı hala yemek sorunumuz var siz nasılsınız baki bebişler nasıl?
Selam kızlar herkese ıyı haftalar , 1 haftalık bır tatıl oğlumla zaman geçirmek çok güzeldi ve bugün yine işteyim herşeye rağmen oğlumla olmak onunla zaman gecırmek çok ama çok güzel arkadaşlar evde olan anneler çok şanslısınız ...
kız sen tatildemiydin.aa bilmiyordum.nasıl gecti tatil anlatsana..bi yerleremi gittiniz yoksa evdemi takıldınız....aman iyi etmişsin senin iş yogun zaten..valla öyle deme üzülüyorum yaa..allah kolaylıklar versin..üzülme gecirdigin her vakit daha kaliteli emin ol..:))
bende minikleri bi parka götüreyim....hava çok güzel.hayret rüsgar dünden beri azaldı....:))
Evet canım ıznımın 1 haftasını kullandım Çınar annem ve ben Samsuna gıttık orda kuzenım var amcamlar var ve kuzenımın oğluyla Çınar arasında 20 gün var değısıklık oldu uçakla gıttık Çınar uçakta benı hıc uzmedı cok tedırgındım ama rahat gıttık geldık . Çınar asıl benı samsunda uzdu cok naz yaptı aklı ıyıce erıyor artık hıc bırsey yemedı hep emmek ıstedı şımardı normal yaramazlıkları 2 katına cıktı çok üzüldüm öyle olunca ama onada hak verıyorum çocuk onunla şımarıyım oynıyım ıstıyor çok özledığını düşnüyorum ,yınede onunla vakıt gecırmek gerçektende cok güzel oda mutluluğunu şımararak naz yaparak gösterdi annesine...
iyi akşamlar şekerler.görüşürüz..kız çiko gene yakalandın bana....okuyun niye yazmıyon
Evet canım ıznımın 1 haftasını kullandım Çınar annem ve ben Samsuna gıttık orda kuzenım var amcamlar var ve kuzenımın oğluyla Çınar arasında 20 gün var değısıklık oldu uçakla gıttık Çınar uçakta benı hıc uzmedı cok tedırgındım ama rahat gıttık geldık . Çınar asıl benı samsunda uzdu cok naz yaptı aklı ıyıce erıyor artık hıc bırsey yemedı hep emmek ıstedı şımardı normal yaramazlıkları 2 katına cıktı çok üzüldüm öyle olunca ama onada hak verıyorum çocuk onunla şımarıyım oynıyım ıstıyor çok özledığını düşnüyorum ,yınede onunla vakıt gecırmek gerçektende cok güzel oda mutluluğunu şımararak naz yaparak gösterdi annesine...
fistigim valla ole yaa masallah sayiyla 3 -4 kiisnin ikinic ve ucunsu .dorduncu bebeleri olacak ama ilk bebk olacaklar cogunluktaaaaaagel vatandaşş geelll taze taze 2012 topiklerine geelllvalla biz sizi kıramadık artıkın topik açmıyoruz ama tahtımızı 2012 lere bıraktık onlar bizi geçecek gibii yeni yeni maceraları ilgiyle merakla takip ediyoruz hee bu arada özledim sizi
fistigim valla ole yaa masallah sayiyla 3 -4 kiisnin ikinic ve ucunsu .dorduncu bebeleri olacak ama ilk bebk olacaklar cogunluktaaaaaaeee dunya iste siz bize elveriyorsunuz seneye bu vakitler de bizde baska bir subat topiginde vericez insss