2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy bencede hızlı çıktınız ayolll...
ayyy bende kız istiyorum yavvvv...
kuzenimin kızı oldu....ona kıyafet aldım..aman Allah ım bayıldım bayıldım neler var yaaaa...
ama şimdi değil...3sene sonra falan...bir kızım olsun inş....
çalışacaktın diyosunuz belki ama nebileyim istiyorm işte yavvv...

dün arkadaşa gittm..sabah kahvaltıya..akşama da kaldık orda...
oğlu var buraktan 7 ay büyük oyyyy evlere şenlik bir yaramaz bir yaramaz sormayın...büyüdükçe fena oluyo bunlar...gözüm korktu dedim bizimkilerde böyle olursa...

utku eline topunu almş diye çocuğun karnını ısır sen...benm oğlan da zaten bişey yapmaz ağlaya ağlaya geldi...kan toplamış iyice...kuduruk kız senin bu oğlun dedim:)))

:) olur inşallah sibelcim.sen gene evde kalacaga benziyon.
allah bağışlasın..

ayy yazık yaa..utkuya( kız her çocuk bir olmuyo bee..onun kendi kuruklugudur

ayy yazık yaa..utkuya( kız her çocuk bir olmuyo bee..onun kendi kuruklugudur

aynen kız hiç duracağı yok..arkadaşta çalışıyo kreşe gönderiyo...diyo evde olsam deli olurdum ben bu çocuğun yüzüne:))

utkum yavrum kimseye el kaldırmaz garibim yine oldu olacağını:)))
he valla ayşegül evde kalcam ben sanırım...hayatım boyunca çocuk bakcam((

ayy zeynepte öyle..biri vursa sesi çıkmıyo..offf..kemseye zarar vernesin ama ..kendinide korusun istiyom..(
olsun kız evlat yeşitiştirmek kolaymı emek veriyorz dimi

Selam hanımlar nasılsınız bakalım
Bizde durumlar hep aynı paşanın iştahsızlığı yüzünden yemek savaşımız sabahtan başlıyor .Geceleride çok geç yatıyor sanırım dişleri yüzünden böyle yapıyor .Hava desen berbat ötesi sürekli yağmur var, hatta bugünde sabahtan başladı yine evdeyiz ve çok kapalı bir hava olduğu için karanlık içim sıkıldı ya

selam kızlar nasılsınızzzz
ben temizlik yapıyorummm kaç gündür
daha 1,2 gün de sürer
offf çok sıkıcı demi ya

hu huuu ben geldim kaç günün sonunda.
evet çoğunlukla herkes face de ama burada da bir rejim sayfası oluşturdu ayşegül.banada linkini attı ama yoğunluktan ben kapattım gitti sayfayı.
giripde buraya görürseniz kızlar bana bi verin linki.

günaydııııııııııııııııııııııııııııııın
hu huuuuuu kimse yokmuuuuu
benim sıpa bugün erkenciii
bense uykusuzluktan ölecemm:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…