2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çocukları daşırı parka götürdüm.neyse defne iki oynadı sonra iki sevgili çift gördü yanlarına gitti ben tabi peşinde..bankta oturuyorlardı.gitti banka ogulanın yanına oturdu.kızda oglunda güldü iki sevdiler bunu.defne bıdı bıdıd bişeyler anlatıh kafasını sallayıp iki onay yapıyo anlatıyo duruyo.onlarda dinliyo.utandım aralarına girdi kucaklayıp aldım kaydıragın yanını.yok allah kumanda edelmiş gibi geri onların yanına gidiyo ben alıyorum o hoop dünüp onların yanına.artık dediler abla elleme çok yeker dursun diye.ayy oturdu oturdu en sonundoa başka şey dikkati çektide öyle bıraktı

iyi sayılırım eskiye göre sağol bacım...valla burda yazmaya utanıyorum..hergün iyileşemedim diye..
anammm ne diyo acep defne bende büyüyünce sizin gibi sevgilimle gezcem diyo zarrr...

tam siz girdiniz ben çıkacagım..defneyi uyutayım uygun olursam gelirim..kızlar ben zaman buldukça hem faceyi acıyorum hel burayı.klavye konusunda hızlıyımdır ee doktiloda birinciligim vardır benim yaa.ama bi p..a yaramıyo işte.bi katip bile olamadık((

iyi sayılırım eskiye göre sağol bacım...valla burda yazmaya utanıyorum..hergün iyileşemedim diye..
anammm ne diyo acep defne bende büyüyünce sizin gibi sevgilimle gezcem diyo zarrr...

niye utanıyon kız..haztaysan hastasın istekle degilya bunlar(
dur ız önce okusun işini bilsin.sonra sevgili bulsunlar yaaa..hem onun başı bağlım bi keremm..burakla gezeceklerse bilmem işte..ama öyle sık sık gezmeler olmaz dünür.

kız nebiliym hergün hastayım yazmaya utanıyorum
haaa öyle diyosun burak la gezebilir oda sık sık olmaz ha...anam biri kayseride biri kimbilir nerde olcak..garibanlar birbirini görcekte gezcek...

serap bu ayın sonunda bırakacağım işi..doğumdan önce 2 ay evde olucam yani..işleri ben de o zaman yaparım diyorum ama sonra bi akıl diyoki ya bebek erken gelirse bakalım burağın sünnetini,tuvalet eğitimini falan da halledeyim diyorum bu arada..

defneye bak ya,öğretmiş gibi,ziili :)

sibelim zaten hastalık gelince gitmiyor öyle kolay kolay..ne utanıyon kız..

kız nebiliym hergün hastayım yazmaya utanıyorum
haaa öyle diyosun burak la gezebilir oda sık sık olmaz ha...anam biri kayseride biri kimbilir nerde olcak..garibanlar birbirini görcekte gezcek...
hülyanın yazdığını yazacaktım bende ünivensitede buluşunlar diye

inşallah seni yormadan hallolur ya..

aynı şehirde üniversite okurlarsa gezerler bol bol dünürüüümmmmmmm

inanmıyorumsibelin yazısın okuyunhca hemenaklıma bu gelmişti üniversitede buluşsunlar diye.dimi kız..ayyy inşallah okusunlar yavrularımız.

Selam hanımlar napıyonuz
Gerçi çalışanların eve dönmek için son hazırlıkları başladı ,evdekilerde yemek derdine düştüler, ben anca gelebildim Dün annemler olduğu için bakamadım .Bugünde paşayla anca oldu 2 saate uzadı sarma sardım yoruldum yahu .Çocuğu iki gündür dışarıyada çıkaramıyorum feci yağmur yağıyor yine :2:
Çok sıkıldı az da olsa kapının önüne bari çıkarayımda oynasın bari ,burda kimsecikler yok zaten .
Şimdilik yağmur dindi yağarsa eve kaçarız nasıl olsa
Herkese iyi akşamlar umarım yarın girebilirim

iyiz tubiş..yapma yaa yağmurmu yağdı.bende bugün hava iyi dedim çıkadım ama şimdi dışarııs bulutlandı.ya bi güvenemiyoruzki havaya..bende geçen sarma sardımya onlar uyuyunca sarıyorm.değilse yapamam ben:) afiyet olsun.

kızlar biz arazi aldık köyde(
hani araba alcaktık bir ara salak salak araba arıyodum ben..kpeder duydu bunu uyussss..eviniz yok bişeyiniz yok arabayı napcanız dedi..sanki her arabası olan çifter çifter evi var..allam ya..neyse bizimki tırstı tabü...hemen babasına kulak verdi..ev almayalımda arazi alalım köyde dedi..bizim buralarda gelişiyo baya..bu sene aldığını seneye iki katına satarsın..fiyatlar hep böyle yani..epeydir arıyoduk bi yerler..geçende pederin ark satıyomuş gitt baktı eşim...ben görmedim bile beğenmş yeri güzel falan dedi..aman napıyosan yap dedim...aldık yane..paramızın üstüne biraz kredi çektik...bugün tapuyu almş eşim..hayırlısı olsun artık..inş zarar etmeyiz..

hayırlı olsunda.nedenköyden aldınız yaa(

sibelcim hayırlı olsun ,inş.kazançlı bir yatırım olur sizin için canım......

Sibelcim hayırlısı olsun inş. kat kat değerlensin de kazandırdığıyla istediğiniz evi alın

Biz de ilk araba aldık eşimin dedelerine kadar önce ev alında bilmem ne de konuşup durdular. Ama biz takmadık tabi İyi ki de almışız diyoruz ödendi bitti çocukla başka türlüsünü düşünemiyoruz bile şimdi. Şimdi eve girişecez de arıyoruz işte ev işi daha zor..

Allah isteyen herkese gönlüne göre ev versin gönlüne göre araba versin inşallah. Amin:)

amin canım inş...eşimde öyle diyo...bakarsın katlanır bir ev parası çıkar diyo..bilmiyorum hiç karışmıyorum dedim...inş sizde kafanıza göre bulursunuz bir ev..naptınız bakıyomusunuz..
haklısın valla çocukla yol çekilmiyo...hele 2 çocuk...minibüsle gidip gelince eşime verip veriştiriyorum...yok artık bakarız arabaya diyo..hıı dedim babandan bi papara daha yersen görrüz iyi alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…