geçmiş olsun.iyice dinlen bari..
buraktada olsun neyse ilerlemesinde.
aman o supraviti ben epey bi süre verdim cıkk.bizde işe yaramıd(
tmm canım..bende uzanayım biraz..hazır sıpa uyuyoken....defneyi yatıcağım gelirim..
günaydın esmacım.
kız geçen sana tonla soru sordum hiç görmedim herhal
annen nasıl oldu.
kaynanan fizik tadevi olcaktı dimi o ne oldu..enişten nasıl oldu.annese vefat etmiştiya.ablan nasıl.
günaydın hülyacımgünaydın herkese..
gözlerine bi haftadır damlayı kullanıyoruz, geçti aslında ama tedbir olsun diye devam ediyoruz kullanmaya.bırakınca sulanıcak mı yeniden bilmiyorum
öksürüğü geçmedi ya,sadece öksürük kaldı,grip tamamen geçti..ventolin veriyorum 3-4 gündür..sabahları çok öksürüyo,gün içinde pek bişey yok.
burağın saçlarını kestik,çoookk kötü oldu :) babası biçti daha doğrusu tarla sandı zaar :) yanlar 0 numara ve yamuk,üstler idare eder işte..
2 hafta sonra da memlekete düğüne gideceğiz,umarım o zamana kadar biraz uzar da berberde düzelttiririz..tabi berberde durursa burak efendi..
günaydın sibelcim iyi bak kendinede hasta olmaz iycegünaydın şikerler....kızlar burayı bırakmak yok...ben neti açınca ilk iş burayı açıyorum..sonra faceyi açıyorum burası daha iyi geliyo bana...tabüüü oraya da bakıyorum ama ikisine yetişemiyorum...burda sohbetler daha güzeldi yaf
benm boğzlar fena acayip grip oldum çok kötüyüm...ev dandini..ahh birisi gelsin bana baksın..haftasonu annmlerdeydm rahattım...kalcaktım orda da utku beyimiz okulunu özledi...4gündürde tatil yaa...gidelim dedi...
hadi yaa..bende utku da çok kullandım bu tür ilaçlar bizde de işe yaramadı ama...buna da bi deniym diyordum...inş yarar ya...
bu ay bir gr bile almamış acayip moralim bozuldu..bide sürekli ayakta hiç poposu yer görmüyo..sütte içmiyoki arada vereyim..sürekli meme oda biyere kadar..
tmm canım..bende uzanayım biraz..hazır sıpa uyuyoken....
cnm günaydın inanki görmedim ben geriye dönüp geçmişe bakıyorum bişiy yazılmamış gibi görünüyo bidaha bakmıyorum
cnm annem daha iyi ilk günlerden ama en az 1 sene hiç bişey yapmaması gerek iyileşmesi için bende her hafta sonu gidiyorum temizlik felan yardım ediyorum
kayın valide fizik olmucak geçen sene hastnede yattı oldu evde yapmsı gerekenleri yapmıyo
eniştede iyi ablamda onlarla uğraşıyo enişteyede uyuz oldum annem ameliyatlı yanına gitçek ablam annem öldü sen burda beni bırakıp gidicenmi diomuş annen öldü gitti orda kadın ameliyalı yerinden kalkamıyo yemek su ihtiyacını kim görcen kızı varken aman neyse böle işte arkdaşım
günaydın hülyacım
burağın gözlerinin iyileşmesine sevindim inş. bırakıncada tekrarlamaz
saçlarıda uzar üzülme erkek çocuğu o kız olsa üzül :))
günaydın sibelcim iyi bak kendinede hasta olmaz iyce
ayşegülcüm öle valla yapmıyo engesizleri ama yürüyüş yapıyo açılıyom ozaman dio kendi bilicek artık
enişte abarttı biraz cnm bencillik ediyo işte
aman neyazcaktım unuttum kızz
he defne diş çıkarıyo sa ondan uykusu öle olmuştur benimkide 4 tane patlattı yeni hepsi azı 1 hafta önlük değişmekten gına geldi öle ağız suyu aktı ya
herkese iyi haftalar olsun, o kadar güzel bir h.sonu geçirdim ki kızımla dolu dolu, bugün işe gelmek çok zor geldi yawww...
bugün geçmiyor bana anlayacağınız
sizde ne var ne yok ?
nasılsınız güzel bir hafta olsun...
dün eşimde bende haşat olduk odaları değiştirdim malum 1 haftadır temizlik yapıyodum yerleştiridk bi mutfak dolaplarım kaldı oda bugün bitçek inşallah çocukla temzilik zor aras bey akşama kadar viledanın sapıyla gezdi durdu..
hülyacım sevindim burak iylşeşmiş öksürük sonra kesiliyo zaten canım 3 5 güne kalmaz oda geçer..saçını seveyim onun bizim meleklerimiz hep güzel kız onların çirkin olma lüksü yok onlar şubat melekleri..
esma valla bende sorcaktım annenei ayşegülüm sağolsun sormuş tabi zordur canım iş yapamaz...artık idare etçeniz ayrı ev olunca zor oluyo benimde annem ameliyat olmuşt,u bekardım ozaman gül gibi baktım allah göstermesin şimdi olsa nasıl olcak eniştende ilgi istiyodur canım ama eşinin anneside annesi düşünmeside lazım..
sibelcim geçmiş olsun canım sende çok sık hastalanıyosun canım ya nedenki
çiğdem garantici çitosum nasılsın canım ohh haftasonu keyfi ha
süper ne güzel pazartesi ebn çalışmadığım halde bana zor geçiyo kolaylıklar canım
ayşegülüm canım sen nasılsın bakalım diş çıkacaktır ondandır canım...
her hafta sonunuz öle geçsin inş.herkese iyi haftalar olsun, o kadar güzel bir h.sonu geçirdim ki kızımla dolu dolu, bugün işe gelmek çok zor geldi yawww...
bugün geçmiyor bana anlayacağınız
sizde ne var ne yok ?
nasılsınız güzel bir hafta olsun...
dün eşimde bende haşat olduk odaları değiştirdim malum 1 haftadır temizlik yapıyodum yerleştiridk bi mutfak dolaplarım kaldı oda bugün bitçek inşallah çocukla temzilik zor aras bey akşama kadar viledanın sapıyla gezdi durdu..
hülyacım sevindim burak iylşeşmiş öksürük sonra kesiliyo zaten canım 3 5 güne kalmaz oda geçer..saçını seveyim onun bizim meleklerimiz hep güzel kız onların çirkin olma lüksü yok onlar şubat melekleri..
esma valla bende sorcaktım annenei ayşegülüm sağolsun sormuş tabi zordur canım iş yapamaz...artık idare etçeniz ayrı ev olunca zor oluyo benimde annem ameliyat olmuşt,u bekardım ozaman gül gibi baktım allah göstermesin şimdi olsa nasıl olcak eniştende ilgi istiyodur canım ama eşinin anneside annesi düşünmeside lazım..
sibelcim geçmiş olsun canım sende çok sık hastalanıyosun canım ya nedenki
çiğdem garantici çitosum nasılsın canım ohh haftasonu keyfi ha
süper ne güzel pazartesi ebn çalışmadığım halde bana zor geçiyo kolaylıklar canım
ayşegülüm canım sen nasılsın bakalım diş çıkacaktır ondandır canım...
Selam bacılar nabersiniz bakalım
Ben bugün pek kalamıycam burda .İki gündür gezmelerdeydik evde tonla iş birikti .Cuma günü aşı oldum üstüne akşam adetim başladı ogün bişey yapamadım , birde hafta sonuda gezince kaldı mı ev işleri .Birazdan işlere girişeceğim ara ara gelirim belki .Sizlere bir bakayım dedim herkes iyidir inş.
Selam bacılar nabersiniz bakalım
Ben bugün pek kalamıycam burda .İki gündür gezmelerdeydik evde tonla iş birikti .Cuma günü aşı oldum üstüne akşam adetim başladı ogün bişey yapamadım , birde hafta sonuda gezince kaldı mı ev işleri .Birazdan işlere girişeceğim ara ara gelirim belki .Sizlere bir bakayım dedim herkes iyidir inş.
sibelcim ter atmak iyi geliyo cnmheyyo nabersiz yavrular...
ben bi yatmışım danalar gibi...2saat buro da uyanmadı..10dan 12 ye kadar...baktım kapı çaldı utku geldi öyle uyandım...ter içinde kalmşım...biraz rahatladım sanki...
fatoş kuzum çok hasta oluyorum evet niye bende bilmiyorum...bünyem zayıfta deil aslında..kaloriferlerin erken sönmesi mahfetti bizi..elektirikli sobada biyere kadar...ben öyle kat kat giyen bi insanda deilim...askılıyla falan gezerim...fazlada önemsemedim ince giydm..olan oldu iyice üşüttüm..bide faranjit var bende hemen biraz üşütünce boğazlarım fena oluyo...benm sıpalarda bana çekmş ateşliler ayaklarında çorap durmaz utkuyu çoraplı hiç göremezsin çıkarır atar hemen eve gelince...zar zor giydirriz..burak ta öyle kilotlu giydirmesem 24 saat çorapsız gezer:)))
boğazım borazan gibi sesim kısılmış iğrenç böğğğ....
heyyo nabersiz yavrular...
ben bi yatmışım danalar gibi...2saat buro da uyanmadı..10dan 12 ye kadar...baktım kapı çaldı utku geldi öyle uyandım...ter içinde kalmşım...biraz rahatladım sanki...
fatoş kuzum çok hasta oluyorum evet niye bende bilmiyorum...bünyem zayıfta deil aslında..kaloriferlerin erken sönmesi mahfetti bizi..elektirikli sobada biyere kadar...ben öyle kat kat giyen bi insanda deilim...askılıyla falan gezerim...fazlada önemsemedim ince giydm..olan oldu iyice üşüttüm..bide faranjit var bende hemen biraz üşütünce boğazlarım fena oluyo...benm sıpalarda bana çekmş ateşliler ayaklarında çorap durmaz utkuyu çoraplı hiç göremezsin çıkarır atar hemen eve gelince...zar zor giydirriz..burak ta öyle kilotlu giydirmesem 24 saat çorapsız gezer:)))
boğazım borazan gibi sesim kısılmış iğrenç böğğğ....
sibelcim ter atmak iyi geliyo cnm
ben seni geçen ruyamda gördüm bi tane bebek tulumu hediye ettin 4 yazıyodu üstünde burakta bi oyuıncak biblo verdi içinden iki tane biri mavi biri kırmızı emzik çıktı hayır olsun