2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun.iyice dinlen bari..
buraktada olsun neyse ilerlemesinde.
aman o supraviti ben epey bi süre verdim cıkk.bizde işe yaramıd(

hadi yaa..bende utku da çok kullandım bu tür ilaçlar bizde de işe yaramadı ama...buna da bi deniym diyordum...inş yarar ya...

bu ay bir gr bile almamış acayip moralim bozuldu..bide sürekli ayakta hiç poposu yer görmüyo..sütte içmiyoki arada vereyim..sürekli meme oda biyere kadar..

günaydın esmacım.
kız geçen sana tonla soru sordum hiç görmedim herhal
annen nasıl oldu.
kaynanan fizik tadevi olcaktı dimi o ne oldu..enişten nasıl oldu.annese vefat etmiştiya.ablan nasıl.

cnm günaydın inanki görmedim ben geriye dönüp geçmişe bakıyorum bişiy yazılmamış gibi görünüyo bidaha bakmıyorum
cnm annem daha iyi ilk günlerden ama en az 1 sene hiç bişey yapmaması gerek iyileşmesi için bende her hafta sonu gidiyorum temizlik felan yardım ediyorum
kayın valide fizik olmucak geçen sene hastnede yattı oldu evde yapmsı gerekenleri yapmıyo
eniştede iyi ablamda onlarla uğraşıyo enişteyede uyuz oldum annem ameliyatlı yanına gitçek ablam annem öldü sen burda beni bırakıp gidicenmi diomuş annen öldü gitti orda kadın ameliyalı yerinden kalkamıyo yemek su ihtiyacını kim görcen kızı varken aman neyse böle işte arkdaşım

günaydın hülyacım
burağın gözlerinin iyileşmesine sevindim inş. bırakıncada tekrarlamaz
saçlarıda uzar üzülme erkek çocuğu o kız olsa üzül :))

günaydın sibelcim iyi bak kendinede hasta olmaz iyce

valla kuzum bizde yaramadı işe .inşallah sizde yarar..

tmm canım..bende uzanayım biraz..hazır sıpa uyuyoken....

yat yat iyi gelir.utkuda yokken.

yok kız biliyom fark etmemişsindir..
eniştende hassasya.üstüne düşülmesini stiyordur demekki.ama daha vicdanlı olmalı neticede(
kaynanan yapmaya yapmaya hastanin yolunu bigün bulur o zaman

defnede sabah uykusun yarım yamalak uyudu .ne oldu anlamadım.:44:bi uyudu yarım saat sonra uyundı.sonra erken dedim geri yatırayım dedim.bi yarım saattte öyle uyudu..dişleri gözütüyo patlayacak her an ondammıdır ne.

ayşegülcüm öle valla yapmıyo engesizleri ama yürüyüş yapıyo açılıyom ozaman dio kendi bilicek artık
enişte abarttı biraz cnm bencillik ediyo işte
aman neyazcaktım unuttum kızz
he defne diş çıkarıyo sa ondan uykusu öle olmuştur benimkide 4 tane patlattı yeni hepsi azı 1 hafta önlük değişmekten gına geldi öle ağız suyu aktı ya

yürüyüşte iyidir ama belli yerleri çalıştırmak için o hareketleri etmesi gerek.öyle kendi bilicek ama..
ondandır sanarım.pek uyku uyumadı sayılır öglen..ikindi belki telafi eder.

herkese iyi haftalar olsun, o kadar güzel bir h.sonu geçirdim ki kızımla dolu dolu, bugün işe gelmek çok zor geldi yawww...

bugün geçmiyor bana anlayacağınız

sizde ne var ne yok ?

nasılsınız güzel bir hafta olsun...
dün eşimde bende haşat olduk odaları değiştirdim malum 1 haftadır temizlik yapıyodum yerleştiridk bi mutfak dolaplarım kaldı oda bugün bitçek inşallah çocukla temzilik zor aras bey akşama kadar viledanın sapıyla gezdi durdu..
hülyacım sevindim burak iylşeşmiş öksürük sonra kesiliyo zaten canım 3 5 güne kalmaz oda geçer..saçını seveyim onun bizim meleklerimiz hep güzel kız onların çirkin olma lüksü yok onlar şubat melekleri..
esma valla bende sorcaktım annenei ayşegülüm sağolsun sormuş tabi zordur canım iş yapamaz...artık idare etçeniz ayrı ev olunca zor oluyo benimde annem ameliyat olmuşt,u bekardım ozaman gül gibi baktım allah göstermesin şimdi olsa nasıl olcak eniştende ilgi istiyodur canım ama eşinin anneside annesi düşünmeside lazım..
sibelcim geçmiş olsun canım sende çok sık hastalanıyosun canım ya nedenki
çiğdem garantici çitosum nasılsın canım ohh haftasonu keyfi ha
süper ne güzel pazartesi ebn çalışmadığım halde bana zor geçiyo kolaylıklar canım
ayşegülüm
canım sen nasılsın bakalım diş çıkacaktır ondandır canım...

herkese iyi haftalar olsun, o kadar güzel bir h.sonu geçirdim ki kızımla dolu dolu, bugün işe gelmek çok zor geldi yawww...

sizde ne var ne yok ?

ooo iyisin hadi çiko:)) olsun tadı damagında kalsın.yenisi olsun işte..
ben soracaktım pek denk gelmedik doğum gününde ne yaptınız.nasıl geçti buralardadad yağmur vardı gerçi 19 mayısta ..

oo evi bal dök yala haline getirmişsin.güle güle kirletin..benimde aslında oda değişkligi yapmam gerek ama imkansız.çünkü klimanında yer değiştirmesi gerek.oda zor okadar para verilmesi gerek.off..çocukların odası yatak odasından az uzakta kaldı.defneninki yanımda odanın.ama zeynebin odasına alcam defneyi.haliyle zeynebin odası yatak odasından az ötedeydi.şimdi acaba diyorum

Selam bacılar nabersiniz bakalım
Ben bugün pek kalamıycam burda .İki gündür gezmelerdeydik evde tonla iş birikti .Cuma günü aşı oldum üstüne akşam adetim başladı ogün bişey yapamadım , birde hafta sonuda gezince kaldı mı ev işleri .Birazdan işlere girişeceğim ara ara gelirim belki .Sizlere bir bakayım dedim herkes iyidir inş.

sizde ne var ne yok ?
her hafta sonunuz öle geçsin inş.
aman kız işe gelmek hep zor geliyo ya :))

fatoş eline sağlık bitirdin işleri valla
ablamın eşinin annesi yeni öldü işte ondan nazlanıyolar annem ablam nişanlıyken olsaydı iyi olcaktı ama şimdi konuştumda ablam evinde bakıcak bir hafta babam kötürücekmiş iyi oldu sağolsun

hoşgeldin tubiş.
kolay gelsin bacı.olsungezmekle iyietmişsin.iş yapılıyo işte..gel arada.tammm..

slm tuğbacım aman gez gez boşver ev işi bitmiyo yaparsın gene :))

heyyo nabersiz yavrular...
ben bi yatmışım danalar gibi...2saat buro da uyanmadı..10dan 12 ye kadar...baktım kapı çaldı utku geldi öyle uyandım...ter içinde kalmşım...biraz rahatladım sanki...

fatoş kuzum çok hasta oluyorum evet niye bende bilmiyorum...bünyem zayıfta deil aslında..kaloriferlerin erken sönmesi mahfetti bizi..elektirikli sobada biyere kadar...ben öyle kat kat giyen bi insanda deilim...askılıyla falan gezerim...fazlada önemsemedim ince giydm..olan oldu iyice üşüttüm..bide faranjit var bende hemen biraz üşütünce boğazlarım fena oluyo...benm sıpalarda bana çekmş ateşliler ayaklarında çorap durmaz utkuyu çoraplı hiç göremezsin çıkarır atar hemen eve gelince...zar zor giydirriz..burak ta öyle kilotlu giydirmesem 24 saat çorapsız gezer:)))
boğazım borazan gibi sesim kısılmış iğrenç böğğğ....

tubiş kolay gelsin bacım....benmde mutfağa girsem bi ton iş var...makinaya dizmeye dermanım yok...

sibelcim ter atmak iyi geliyo cnm

ben seni geçen ruyamda gördüm bi tane bebek tulumu hediye ettin 4 yazıyodu üstünde burakta bi oyuıncak biblo verdi içinden iki tane biri mavi biri kırmızı emzik çıktı hayır olsun

iyi olmuş uyudugun.yumuşasın vucüt.utkuyu kim getirdi okuldan

aha kızın olcek seninyada ikiz biri oglan biri kız:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…