2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yok artık günaydın diyecek bir kişi bile burda yok mu

günaydın kuşum.işlerim vardı.ya öyle makineye çamaşır atıp duruyorum.çok çıkıyo artık.haftada 3-4 kez bazen daha fazla çalışıyo defneyle iyice arttı yani..bide ütü cabası ..yemegi yaptım geç bile kaldım yemekte şimdiye pişmesi gerekti.geç başladım orayı topla burayı düzelt yok çamaşır as..valla az toplandı gibi evde.bu bakayım dedim.
sen ne yapıyorsun..gerci ne yapacaksın iş iş..

selam kızlar..

shine hayırlısı olsun canım,yine de bi arada girip haberdar et bizi,merak ederim ben.

sibel geçmiş olsun canım,yaz geliyo artık nihayet.analar da danalar da iyileşicek inşallah.

benim işler yoğun kızlar,anca yeni bakabildim.

kızlar ne ediyonuz.
ben bugün tetenoz aşımı oldum.kolum yavaş yavaş ağrımaya başladı.2 gün sürer dedi hemşire.
ne var ne yok kimseler yok yine.herkes face demi.

kızlar ne ediyonuz.
ben bugün tetenoz aşımı oldum.kolum yavaş yavaş ağrımaya başladı.2 gün sürer dedi hemşire.
ne var ne yok kimseler yok yine.herkes face demi.

nasılsın pınar.işlerin yogun sanarım..
geliriz faceyede geliriz buraylıda ihmal etmeyiz kuşum.

bugüh hava iyi.birazdan yemeklerini yedireyimde biraz gezelim..of defneylede artık zor uloyu.arabada durmak istemiyo.çkar beni diyo.yürümek istiyo.sonra alıyo başını gidiyo:) takip et onu.sonra araba elimde..zor oluyo yaa.

hülya kolay gelsin..ne zaman rahatlayacaksın sen..(

iki kuşumda uyuyo.çamaşır katladım.pilavımı yaptım..bi bakayım dedim ammaaa..tık yok..off akşamada ütü var..onu yapsam.yaprak saracaktım ee onu sarmama lağzım.off hep akşama iş çok birikiyo.bunlarıda çocuklarla beraber edemiyorum mecbur onlar uyuyonca ediyorum(

nasılsın pınar.işlerin yogun sanarım..
geliriz faceyede geliriz buraylıda ihmal etmeyiz kuşum.

sorma ayşegülüm bu ara yoğunum biraz.
iyi ikisini bir arada yapman harika.ben yetişemiyorum inan.

bugüh hava iyi.birazdan yemeklerini yedireyimde biraz gezelim..of defneylede artık zor uloyu.arabada durmak istemiyo.çkar beni diyo.yürümek istiyo.sonra alıyo başını gidiyo:) takip et onu.sonra araba elimde..zor oluyo yaa.

biz bi yere giderken arabayı almıyoruz.ikisini bir arada taşımak çok zor oluyo.yürütüyoruz yoruldğu yerdede kucak vazgeçilmezimiz.

kolay gelsin bacım.ayy ben almazsam olmuyo kolum kopuyo yaa.yada babada olcak yanımızda ben taşımayacağım yani..tıkanıyorum ben değilse:) çokkilolu kızım varmış gibi..ama öyle sıkılıyorum..

Günaydın kızlar ohh artık faceden görüşlüyormuşş ne güzel ama ben face'e gıremıyorum malesef gercı son zamanlarda yıne burayada gıremıyorum ısler acayıp yogun eve gıdebıldıgıme şükredıyorum vallahı...

eee nasılsınız ne var yok ? ben bu cumartesı ızne cıkıyorum salı gunu Çınar ben ve Annem Uçakla Samsuna gıdıyoruz orda kuzenım ve amcamlar var onların yanına 4 gün kalıcaz yıne ucakla donucez ama Çınar duracakmı hıc bılmıyorum Çınarla ılk uçak yolculugumuz olacak bakalım neler yasıcaz ve bız babamızdan ılk defa ayrı kalıcaz ama cok bunaldım ıslerden oda ızın alamıyor sen gıt dedı kafanı dagıtırsın kuzenınıde ozlemıssındır dedı hem kuzenımın ogluda cınardan 1 ay kucuk ılkdefa gorecekler bırbırlerını ınsallah guzel gecer ıste boyle benden haberler ....

günaydın millt..nabersizzzzzzz.....
ben hala kötüyüm..zati sürer baya alışkınım.....
hülya sağol bacım evet yazı gördk sonunda ama feci sıcak burası..yakında sıcaklardan bunaldık diye yazıcaz eminim...
özlem iyi edersin canım değişiklik olur sanada çınar paşa ya da...eşinde gidebilseydi iyi olurdu ama kısmet...biraz özlesin sizi:))))

Evet yaz geldı sonunda kısa kolluları özlemısız vallahı burası henuz cok sıcak degıl ama Sıbel sızın orası sıcaktır...

Evet degısıklık olacak ama ara sıra yapmak lazım dımı özlesınler bıraz bızlerı

Günaydın kızlar. Yine güzel ve sıcak bir gün daha şimdiden pöflemeye başladık. İnsanoğlu nankör işte

Sibelcim senin uzun sürüyo hastalıklar di mi ay çok geçmiş olsun. Dinlenmek lazım da nerdeee.

Özlemcim bence iyi gelecektir size değişiklik. Boşver kız arada özleşmek lazım

Hadi bacılar toplanın buraya bugün artık aaaaa. Zor geliyo buraya yazıp okumak çok kolaycı gördüm sizi

özlemcim iyi yolculuklarr
sibel geçmiş olsun canım benim
serap canım face daha seri ya ondan ordayız burayada geliriz ne demekkk

selam kızlar.

burağı doktora götürdük, öksürüğünü evde geçiremedim bi türlü..öksüre öksüre kusuyodu artık..ama doktor antibiyotik yazacak diye başka doktora götürdüm :) acıbadem hastanesinde bi doktor tavsiye etmişlerdi..oraya gittik..hem öyle çok kalabalık değil, hem de korkulacak bişey yok,ciğerlere inmemiş,2 şurup vereyim,geçer dedi doktor.tam bana göre :)
ayrıca boy kilo ölçümü yaptı,bizim doktor yapmıyordu uzun zamandır..

memnun kaldım aslında ama pipisini muayene ederken acıttı sanırım, çişini yapınca ağlamaya başladı,pipisini tutuyordu..

özlemcim iyi düşünmüşsün..ahh kuznlerle nasıl geçer zaman bilirim.kuduruk geçiyo hep:) senin içinde çınar içinde iyi olacak kesin.uçak yolculugu az sürüyo zaten.uyku saatine denk gelirse dahada rahat edersin:)

günaydın.
ayy çabuk geçer inşallah yaa..burak nasıl oldu.

günaydın serapcım.kız sende bakıyon iki kelam yazmıyordun.iyi oldu gördüm:)
bacı ben bunrdayım sen yaz ben sana yazarım..konuşak borda cetleşek:)

özlemcim iyi yolculuklarr
sibel geçmiş olsun canım benim
serap canım face daha seri ya ondan ordayız burayada geliriz ne demekkk
ünaydın serapcım..gel gell.

günaydın..
oo ne güzell.iyi bi doktor bulmuşsun sevirdim.ikinci bebe içinde iyi olacak güvenilir bi doktor bulmak:)
cigerlere inmemesi çok çok iyi .çabuk atlatır..hadi bunla geçmiş olsun:)

hadin bakalım ben burdayım..bekliyorum sizleride:))
defneciktee uyuyo.yemegimide ettim..uyansın eve süpürürüm.bi toz alırım tamamdır..

Günaydın şekerler herkes iyi mi

Ben ilk defa bu kadar erken girebildim .Annemleri kahvaltıya bekliyorum onlar gelene kadar burdayım .Saçlarımı kestirmiştim birkaç hafta önce kardeşimle saçımı boyayacağız .Onlar geldikten sonra muhtemelen bakamam diye erkenden geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…