Selam kızlar gerçi kimse yok ama ben anlatayım okursunuz sonra
Bizde depremden çok etkilendik valla .Gece 11 di ben Mertoşu sallıyordum beşiğinde eşimde lavabodaydı ..Çocuk uyumamak için direniyordu birde bana inat kendi kendine beşiğini sallıyordu bende bıraktım uyumayacak diye .Sonra sallanmaya başlayınca ben akıllı çocuk beşiği sallıyor ondan oluyor dedim .Ama nasıl bir gümbürtüyle sallandık evden kütür kütür sesler geldi .Bayağıda sürdü hiç sesimi çıkarmadım çünkü paniklersem oğluşta korkardı .Eşimde ilk anda anlayamamış yorgunluktan başım dönüyor demiş kendi kendine
Sonra bana seslendi farkındayım çocuk korkmasın diye seslenmiyorum dedim .Sonra durunca kalktık çocuğuda aldık tam aşağıya inecektik tekrar sallandık . Biraz kayınvalimdelerde oturduk baya etkilendik .Haberlere falan baktık ki Simavda olmuş orası bize Kütahyanın ilçesi olmasına rağmen ordan daha yakın .Öyleki kaplıcası var bizde sık gidiyoruz genelde bizim hemşehriler orda oluyorlar o derece yakın .Bu kadar şiddetli hissetmemizden belliydi yakında olduğu .Bende baya etkilenmişim oğluşta uyumadı zaten sabaha kadar döndüm durdum valla
Komşularımız falan hep sokaktaydı herkes çok korkttu biz çıkmadık haberleri izleyince gerek görmedik.
Allah beterinden saklasın herkese gelmiş geçmiş olsun
Bende birazdan sağlık ocağına giidicem .Tetanoz aşım var malesef 4 .dozu olacak hiçte sevmiyorum ama yaptırcam artık .Dönüştede oğluşu parka götürcem tabi yağmur yağmazsa :97:
Ammada çok yazdım kusura kalmayın herkese iyi günler dilerim