2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet iyi geldi biraz...

anaaaammm bebişmi gelcek yoksa kız sana..baksana emzik vermiş buro...hadi bakalım hayırlısı:)))

aha kızın olcek seninyada ikiz biri oglan biri kız:))

evet iyi geldi biraz...

anaaaammm bebişmi gelcek yoksa kız sana..baksana emzik vermiş buro...hadi bakalım hayırlısı:)))

kızlarr Allah aratmasında şu ara düşünmüyorum yeni bebiş
hayır olsun gene de
spiral varya ay genede kalırmyım die kafayı meşgul ettiğimden böle ruyalar görüyorum sanırım geçende spiral düşmüş gördüm

hoşgeldin tubiş.
kolay gelsin bacı.olsungezmekle iyietmişsin.iş yapılıyo işte..gel arada.tammm..

slm tuğbacım aman gez gez boşver ev işi bitmiyo yaparsın gene :))

tubiş kolay gelsin bacım....benmde mutfağa girsem bi ton iş var...makinaya dizmeye dermanım yok...

Sağolun kızlar gezmek çok güzeldi gerçekten dün zaten şehir dışındaydık ailecek Kaynanamlar gelmeseydi daha güzel olacaktı ama sanki genç gibi peşimize takıldılar biraz sıkıcıydı o yüzden
Ben tekrar kaçar şu işleri kolaylayımda geri geleyim

Sibel bacım sanada çok geçmiş olsun ,benim de boğazlarım acıyor .Kaç gündür kociş hastaydı oğluşa bulaştı .Sıra bana geldi galiba ama daha başlangıç çok kötü değilim umarım benimkide ilerlemez
Sen çok hastaysan boşver yapma birkaç gün daha iş ne olacakki iyileşince yaparsın nasılsa

bir hafta ben alıyorum bir hafta komşu...bu hafta sıra ondaydı o aldı...
aslında 3 kişi alıyoruz 3 komşu...biri doğum yaptı o sıradan çıktı..onunkinide biz alıyoruz:))

hımm..e iyiymiş..benimde komşum var zeyneple yaşıt oğlu var.bebareber gitsinler diyoz bakalım.oğlu çok sessiz yalnız kalmasın.en azından zeynebi biliyo dedi.iyi dedim bende..ama nereye gidecek bilmiyorum ya.daha gidip görüşecegim.yazılma ne zaman başlıyo.
bide aylık ücreti varmı ?
resmi giysisi varmı yoksa serbest giyimmi var?
herkes sabahçımı yoksa öglenci grubudamı var?

allah ne zaman istiyorsan o zaman nasip etsin esmam.:))

Son düzenleme:
iyi oluyo beraber gidip geliyolar..ama arada sorunlar çıkıyo..işim var yarın sen alırmısın gibilerinden....

bizimki devlet okulu 150 tl verdik toplamda...85 te kırtasiye ücreti..bunların haricinde 10tl de bakıcı ablamıza veriyoruz...bizimkiler normal kıyafetle gidiyo..önlük yok...bide ilk dönem sabahçı yazdırdık burak küçük sabah götüremem ben dedim..eşim götürüyo sabahları...öyle düşündük yani...bi baktık 2.dönemde sabahçı olacaz dedi öğretmeni tmm dedik..dönem değişmedi 2 dönemdir sabahçı...iyi oluyo eşim bırakıyo ben alıyorum...
ama okulu beğenmiyorum ben..öğretmenimiz çok iyi ama okul iyi değil..burda da en iyisi bu...
seneyi düşünüyorum kara kara...merkeze göndersem becerebilirmi servisi falan nasıl olcak bilmiyorum....

ooo iyisin hadi çiko:)) olsun tadı damagında kalsın.yenisi olsun işte..
ben soracaktım pek denk gelmedik doğum gününde ne yaptınız.nasıl geçti buralardadad yağmur vardı gerçi 19 mayısta ..

canım benim doğum günüm çok güzeldi, tabii belli bir saate kadar kararsız kaldık hava kapanıyo açılıyor derken, sahile gittik bir hava almaya, yürüdük dolandık, parkta oynadık, sonra yemeğe götürdü eşim bizi, üçümüz güzel bir yemek yedik, akşam da dolana dolana evimize gittik, görümcem pasta almış, onlarla da pastamızı üfledik,yedik, çok güzeldi, en güzeli tüm günü kızımla, eşimle geçirdim o bana yetti bacım, en güzel d.günü böyle olur dimi

tşk ederim sorduğun için arkadaşım...

hımm..tamam canım sağol..
okul içinde bişey olmaz kız.zaten arabada grevliler oluyor dimi.onlar indirir bindirir..

ee daha ne olsun tabikide..güzel geçmiş.hemde çok:))

Canlarım ayy hepinizi nasıl özledim bilemezsiniz buralara girmek hayal gibi oluyor. Ahmet büyüdü kocaman oldu artık durmuyor yerinde 2. Dükkanda acınca yogun tempoma tepmo katıldı .cok yoruldum ya. Ay kızlar belki 2012 subat annesi olabilirim :)

ayy bizde seni özledik kız..zaten buralar pek ıssızlaştı kuş uçmaz kervan geçmez oldu(( faceye takılıyo herkes...sende oraya gel bari arada..

bebişmi gliyo hay maşallah şubat anaları pek bi hızlı çıktı valla...test falan yaptınmı tahminmi yoksa..

ooo ayy artıyo desenee..biz b topik açalım bari.2010 şubat enleginiden 2012 şubat anneligine tirfi ederler diye:))
ayy hadi inşallah..
ayy kızlar ne olii sizlere maşallah herkes çogalmayı istiyo

maşallahh hamilelerimiz çoğalıyo 2 ci hamile haberioldu bu valla birinin kızı birinin oğlu olucak bence ruya görmüştüm bu alametmiş demek yavv:))

esma hayırlısı olsun canım...inş nezman istersen o zman alırsın kucağına=))
amin cnm

tekrar doğum günün kutlu olsun cnm

aha esmaa sobeee

rüyayı üstünden atmaya çalışıyon dimi..
olmaz o rüya senin.senin kızınla oglun olacak

ceeee sobee
delüüüü napalım Allah verdimi olursa olur herşeyin hayırlısı deiyelim

amin cnm

tekrar doğum günün kutlu olsun cnm

ceeee sobee
delüüüü napalım Allah verdimi olursa olur herşeyin hayırlısı deiyelim

öyle kız.hem ikiz olmasın .anam sen doğuraman..çöp giibisintek tek gelsinler
ne ediyon..emir bey uyudu..dimi.
benimkelerde uyudu..az ütü yaptım.aslında çokta.ayy yoruldum yarına devrettim...az bi bakayım dedim bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…