sibelcim ter atmak iyi geliyo cnm
ben seni geçen ruyamda gördüm bi tane bebek tulumu hediye ettin 4 yazıyodu üstünde burakta bi oyuıncak biblo verdi içinden iki tane biri mavi biri kırmızı emzik çıktı hayır olsun
bir hafta ben alıyorum bir hafta komşu...bu hafta sıra ondaydı o aldı...iyi olmuş uyudugun.yumuşasın vucüt.utkuyu kim getirdi okuldan
aha kızın olcek seninyada ikiz biri oglan biri kız:))
evet iyi geldi biraz...
anaaaammm bebişmi gelcek yoksa kız sana..baksana emzik vermiş buro...hadi bakalım hayırlısı:)))
hoşgeldin tubiş.
kolay gelsin bacı.olsungezmekle iyietmişsin.iş yapılıyo işte..gel arada.tammm..
slm tuğbacım aman gez gez boşver ev işi bitmiyo yaparsın gene :))
tubiş kolay gelsin bacım....benmde mutfağa girsem bi ton iş var...makinaya dizmeye dermanım yok...
bir hafta ben alıyorum bir hafta komşu...bu hafta sıra ondaydı o aldı...
aslında 3 kişi alıyoruz 3 komşu...biri doğum yaptı o sıradan çıktı..onunkinide biz alıyoruz:))
kızlarr Allah aratmasında şu ara düşünmüyorum yeni bebiş
hayır olsun gene de
spiral varya ay genede kalırmyım die kafayı meşgul ettiğimden böle ruyalar görüyorum sanırım geçende spiral düşmüş gördüm
allah ne zaman istiyorsan o zaman nasip etsin esmam.:))
iyi oluyo beraber gidip geliyolar..ama arada sorunlar çıkıyo..işim var yarın sen alırmısın gibilerinden....hımm..e iyiymiş..benimde komşum var zeyneple yaşıt oğlu var.bebareber gitsinler diyoz bakalım.oğlu çok sessiz yalnız kalmasın.en azından zeynebi biliyo dedi.iyi dedim bende..ama nereye gidecek bilmiyorum ya.daha gidip görüşecegim.yazılma ne zaman başlıyo.
bide aylık ücreti varmı ?
resmi giysisi varmı yoksa serbest giyimmi var?
herkes sabahçımı yoksa öglenci grubudamı var?
ooo iyisin hadi çiko:)) olsun tadı damagında kalsın.yenisi olsun işte..
ben soracaktım pek denk gelmedik doğum gününde ne yaptınız.nasıl geçti buralardadad yağmur vardı gerçi 19 mayısta ..
iyi oluyo beraber gidip geliyolar..ama arada sorunlar çıkıyo..işim var yarın sen alırmısın gibilerinden....
bizimki devlet okulu 150 tl verdik toplamda...85 te kırtasiye ücreti..bunların haricinde 10tl de bakıcı ablamıza veriyoruz...bizimkiler normal kıyafetle gidiyo..önlük yok...bide ilk dönem sabahçı yazdırdık burak küçük sabah götüremem ben dedim..eşim götürüyo sabahları...öyle düşündük yani...bi baktık 2.dönemde sabahçı olacaz dedi öğretmeni tmm dedik..dönem değişmedi 2 dönemdir sabahçı...iyi oluyo eşim bırakıyo ben alıyorum...
ama okulu beğenmiyorum ben..öğretmenimiz çok iyi ama okul iyi değil..burda da en iyisi bu...
seneyi düşünüyorum kara kara...merkeze göndersem becerebilirmi servisi falan nasıl olcak bilmiyorum....
canım benim doğum günüm çok güzeldi, tabii belli bir saate kadar kararsız kaldık hava kapanıyo açılıyor derken, sahile gittik bir hava almaya, yürüdük dolandık, parkta oynadık, sonra yemeğe götürdü eşim bizi, üçümüz güzel bir yemek yedik, akşam da dolana dolana evimize gittik, görümcem pasta almış, onlarla da pastamızı üfledik,yedik, çok güzeldi, en güzeli tüm günü kızımla, eşimle geçirdim o bana yetti bacım, en güzel d.günü böyle olur dimi
tşk ederim sorduğun için arkadaşım...
Canlarım ayy hepinizi nasıl özledim bilemezsiniz buralara girmek hayal gibi oluyor. Ahmet büyüdü kocaman oldu artık durmuyor yerinde 2. Dükkanda acınca yogun tempoma tepmo katıldı .cok yoruldum ya. Ay kızlar belki 2012 subat annesi olabilirim :)
Canlarım ayy hepinizi nasıl özledim bilemezsiniz buralara girmek hayal gibi oluyor. Ahmet büyüdü kocaman oldu artık durmuyor yerinde 2. Dükkanda acınca yogun tempoma tepmo katıldı .cok yoruldum ya. Ay kızlar belki 2012 subat annesi olabilirim :)
rüyayı üstünden atmaya çalışıyon dimi..maşallahh hamilelerimiz çoğalıyo 2 ci hamile haberioldu bu valla birinin kızı birinin oğlu olucak bence ruya görmüştüm bu alametmiş demek yavv:))
amin cnmesma hayırlısı olsun canım...inş nezman istersen o zman alırsın kucağına=))
tekrar doğum günün kutlu olsun cnmcanım benim doğum günüm çok güzeldi, tabii belli bir saate kadar kararsız kaldık hava kapanıyo açılıyor derken, sahile gittik bir hava almaya, yürüdük dolandık, parkta oynadık, sonra yemeğe götürdü eşim bizi, üçümüz güzel bir yemek yedik, akşam da dolana dolana evimize gittik, görümcem pasta almış, onlarla da pastamızı üfledik,yedik, çok güzeldi, en güzeli tüm günü kızımla, eşimle geçirdim o bana yetti bacım, en güzel d.günü böyle olur dimi
tşk ederim sorduğun için arkadaşım...
aha esmaa sobeee
rüyayı üstünden atmaya çalışıyon dimi..
olmaz o rüya senin.senin kızınla oglun olacak
amin cnm
tekrar doğum günün kutlu olsun cnm
ceeee sobee
delüüüü napalım Allah verdimi olursa olur herşeyin hayırlısı deiyelim