cnm biz hiç duymadık yahu sabah işe gelince eşim aradı dedigünaydın kızlar bende duymadım allahtan depremi çok korkarım zaten eşim duymuş ama bana söylememiş sonra annemler aradı geç vakit aranınca korktum bişey oldu sandım birine sonra annem dedi annemler ablamlar falan dışarı çıkmışlar bayağı sallanmışız ben hissetmedim allahım yaşatmasın bi daha bu arada kerem beyde ayaklandı sonunda gazamız mübarek olsun dur durak yok artık
cnm geçmiş olsun Allah korusunSelam kızlar gerçi kimse yok ama ben anlatayım okursunuz sonra
Bizde depremden çok etkilendik valla .Gece 11 di ben Mertoşu sallıyordum beşiğinde eşimde lavabodaydı ..Çocuk uyumamak için direniyordu birde bana inat kendi kendine beşiğini sallıyordu bende bıraktım uyumayacak diye .Sonra sallanmaya başlayınca ben akıllı çocuk beşiği sallıyor ondan oluyor dedim .Ama nasıl bir gümbürtüyle sallandık evden kütür kütür sesler geldi .Bayağıda sürdü hiç sesimi çıkarmadım çünkü paniklersem oğluşta korkardı .Eşimde ilk anda anlayamamış yorgunluktan başım dönüyor demiş kendi kendineSonra bana seslendi farkındayım çocuk korkmasın diye seslenmiyorum dedim .Sonra durunca kalktık çocuğuda aldık tam aşağıya inecektik tekrar sallandık . Biraz kayınvalimdelerde oturduk baya etkilendik .Haberlere falan baktık ki Simavda olmuş orası bize Kütahyanın ilçesi olmasına rağmen ordan daha yakın .Öyleki kaplıcası var bizde sık gidiyoruz genelde bizim hemşehriler orda oluyorlar o derece yakın .Bu kadar şiddetli hissetmemizden belliydi yakında olduğu .Bende baya etkilenmişim oğluşta uyumadı zaten sabaha kadar döndüm durdum valla
Komşularımız falan hep sokaktaydı herkes çok korkttu biz çıkmadık haberleri izleyince gerek görmedik.
Allah beterinden saklasın herkese gelmiş geçmiş olsun
Bende birazdan sağlık ocağına giidicem .Tetanoz aşım var malesef 4 .dozu olacak hiçte sevmiyorum ama yaptırcam artık .Dönüştede oğluşu parka götürcem tabi yağmur yağmazsa :97:
Ammada çok yazdım kusura kalmayın herkese iyi günler dilerim
bugün hava çok güzeldi çıkalım gezelim dedik..ilk defa burnumdan getirdi defne..arabada durmak istemedi.yürüyecegim.orayı elleyecegim.buraya dokunacagım.ben yapma dedikçede yıktı ortalıgı.valla herkes bize baktı.gözlerinden yaşlar fena indi.bu seferde susturamadım.oyy bi daha alışveriş yapayım demiştim.töbee.tek başıma olmayacak artık durduramıyorum çünkü..çok yordu çok..
cnm biz hiç duymadık yahu sabah işe gelince eşim aradı dedi
cnm geçmiş olsun Allah korusun
ah ayşegülcüm aynı benim oğlumda öle kuduruk gibi hiç dumuyo ya arabada durmaz indirirsin alır başını gider alırsın bağrış çağrış evde durayım diom evdede bişy yaptırmıyo mız mız hep zırlıyo 2 yaş sendromu erkenden başladı :))
ayşegül kız bende giriyom çıkıyom kimse yok
günaydın..
hülya burak nasıl oldu.hem gözleri hem öksürügü??
günaydınlar hayırlı günler bol güneşlerrrr
günaydın herkese..
gözlerine bi haftadır damlayı kullanıyoruz, geçti aslında ama tedbir olsun diye devam ediyoruz kullanmaya.bırakınca sulanıcak mı yeniden bilmiyorum
öksürüğü geçmedi ya,sadece öksürük kaldı,grip tamamen geçti..ventolin veriyorum 3-4 gündür..sabahları çok öksürüyo,gün içinde pek bişey yok.
burağın saçlarını kestik,çoookk kötü oldu :) babası biçti daha doğrusu tarla sandı zaar :) yanlar 0 numara ve yamuk,üstler idare eder işte..
2 hafta sonra da memlekete düğüne gideceğiz,umarım o zamana kadar biraz uzar da berberde düzelttiririz..tabi berberde durursa burak efendi..
günaydın şikerler....kızlar burayı bırakmak yok...ben neti açınca ilk iş burayı açıyorum..sonra faceyi açıyorum burası daha iyi geliyo bana...tabüüü oraya da bakıyorum ama ikisine yetişemiyorum...burda sohbetler daha güzeldi yaf
benm boğzlar fena acayip grip oldum çok kötüyüm...ev dandini..ahh birisi gelsin bana baksın..haftasonu annmlerdeydm rahattım...kalcaktım orda da utku beyimiz okulunu özledi...4gündürde tatil yaa...gidelim dedi...
bende burayı seviyorum..bırakmak yok..facedeyede yetişiyom ben:))
geçmiş olsun bacı hiç düzelmedinmi yaa..burak nasıl oldu..ee herkesin evi anam..okulda var ne edcen.evende ıırak dağınık kalsın..az bi kendinize gelinde.
sağol bacım...yok daha ilerledi..onda başlangıçtı giderken..şimdi baya gribim..burak ın burnu akıyo sadece mümüklü:)) öksürüğü geçti...iştah yok...delircem...sabah biberonla süt verdim içmedi ağzında geveledi durdu vahşi...iştah şurubu veriyorum supravit inş iyi gelir...
valla bıraktım evi napayım biraz dinlenir yaparım yavaş yavaş....