2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Canlarım kolay gelsin çalışan lara..
Bende hala temziliğe devam dün koltukları makineyle silmiştim bu günde halıları verdim yıkamaya camlar kapılar mutfak dolabım silinecek hepsiniz pazara kadar halletmeme lazım haftay bursaya gidebilirm ay çok heycanlıyım..
Babam bulaşık makinesi almıştı kardeşimle bana evlenirken almamaıştık onuda kursunlar diye aradım onları bekliyom şimdi...yer ayarladım ona mutfak kalktı gidiyo...sizler ne yapıyonuz bakım
biricik mericik duymadım canım ama üzüldüm allah yardım cın olsun kolaylık versin...

cevapladığın için çok teşekkürler

gözden göze nasıl bulaşıcı oluyor yahuu.:26: .gözlerinizi mi değdirdiniz :KK9:

eşine de geçmiş olsun canım,ee senin damlayı kullansaydı..
sağol canım ...he gözlerimiz değdi :KK34: havluları ayırmak gerekiyormuş hülyacım ,ayırdım ama geç kalmışım onada bulaştı malesef,eşimin gözü benden daha kötü oldu ya, ben o aralar penisilin olduğum içinmi ne benimki hafif geçti sayılır eşimin gözü fena gerçekten,senin gözünden daha kötü oldu benim gözüm dedi belki bana başka ilaç verir diye gitti doktora onada iki damla bir merhem vermiş doktor, benimde öyle 2 damla bir merhem ama isimleri farklı ilaçların......

Selam şekerler. Nasılsınız bakalım? Kuzucuklar nasıl? Burakla Zeynep iyileşiyormuş aman ne güzel.
Öğlen işimiz vardı dışarı çıktık of bayıldım sıcaktan vallahi:KK53:
Bu akşam mesai var dokuzda çıkıcam ama neyseki yarın tatil yoksa hiç çekilmezdi:)

Ablacım senin bu hamaratlığın da bana ilham veriyo vallahi:KK9: Eve çocuklara buraya diğer o siteye yetiş bi de gezmelere çık: Nazar değecek vallahi kaşı bi yerlerini:KK9:

Başka ortamlarda gezen hatunlar o site yasaklı bizde:KK35: Sabah ve öğlen yarımşar saat açık oluyo o yüzden buradayım:KK53:
sağol serapcım iyiyiz çok şükür bizim buraya yaz geldi diye seviniyorduk dünden beri yine kapalı malesef......

evet haklısın keşke bende yaptırsaydım pişman oldumm ama kısmet olsun
tatil cnm eşime de olur inş. ama burda şuanda bi yağmur indirdi sorma yarın nasıl olur bilmem yaa

annemde daha iyi ilk günlerden
ama yatıyor hala ağrısı var dikşileri yeni yeni kapanıyo
annenin iyi olmasına sevindim canım geçmiş olsun tekrardan....

Selam hanımlar nasılsınız bakalım:KK16:
Biz bugünde evdeyiz mecburen :KK1: Tam bahar geldi hava ısındı derken dün akşam üzeri sokağa çıkmıştık ,aradan 10 dk geçmeden hava kapandı . Bir dolu yağdı ardındanda bir yağmur bir taraftanda şimşekler çakıyor ödüm patladı ya :KK53: Neyseki yağmur yağacak diye hemen eve geri dönmüştüm şükürki o yağmura yakalanmadık yoksa sırılsıklam olacaktık :KK53:
bu sene yaz gelmeyecek tubacım :KK14:

Tubiş çok geziyosunuz siz azıcık dinlenin:) Burada da hava kapattı bu bunaltıcı sıcak havanın nedeni yağmur herhalde. İki gündür iş yerinde klimayı soğukta açıyoruz vallahi duramıyoruz.

Ya bu sünnet işini benim koca kafalı kociş yüzünden doğduğunda yaptıramadım içimde kaldı. Olur mu öyle şey dedi bilmem ne dedi geçiştirdi beni sonradan öğrendim ki babası olmaz öyle şey büyünce oluro işler demiş:KK47: o da onları kırmasın beni de kızdırmasın diye beni geçiştirmiş. He bunu bir gün arkadaşlarla sohet esnasında söyledi ki hafifletici olsun diye:KK57: Beynini yedim tabi ama hala öfkeliyim, doktorumuz pedagoglar 1 yaşından sonra önermiyor deyince de kırdık k.çımızı oturduk:KK47:
küçükken yaptırmak en mantıklısı bencede ama hayırlısı artık ne yapalım eren 7 yaşında ben önümüzdeki sene yaza düşünüyorum bakalım kısmet .....

Günaydın kımsecıkler yok galıba herkes ızınlı ben harıc :KK59: bız paşa paşa geldık oturuyoruz ya havada çok kötü aman içim bunaldı...

günaydın..

ben de çalışıyorum özlem malesef..ama hiç çalışasım yok herkes dinleniyoken,acayip uykum var :KK43:

bende çalışanlar arassındayım kızlar.ama bugün çok sakin her yer.hiç çalışasım yok.:KK19:
kolay gelsin size ......

bayramamız kutlu olsun kızlarr..En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
sağol canım sizinde kutlu olsun En Büyük TÜRKİYE

Merhaba 17 haftalık hamileyim. Trizomi 18 nedeniyle bebeğimin alınmasına karar verildi. Bu 2. gebeliğim. 1. doğumum şubat 2010 da sezeryan ile olmuştu. Doktorum bu gebelikte sezeryana gerek yok suni sancıyla doğurturuz diyor. Arkadaşlar böyle birşey duyanınız bileniniz var mı?????
ben hiç duymadım canım hakkında hayırlısı allah yardımcın olsun canım....

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

19mayıs ataürkü anma gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun cancanlarım
seninde kutlu olsun fatoşum En Büyük TÜRKİYE

Bende hala temziliğe devam dün koltukları makineyle silmiştim bu günde halıları verdim yıkamaya camlar kapılar mutfak dolabım silinecek hepsiniz pazara kadar halletmeme lazım haftay bursaya gidebilirm ay çok heycanlıyım..
Babam bulaşık makinesi almıştı kardeşimle bana evlenirken almamaıştık onuda kursunlar diye aradım onları bekliyom şimdi...yer ayarladım ona mutfak kalktı gidiyo...sizler ne yapıyonuz bakım
biricik mericik duymadım canım ama üzüldüm allah yardım cın olsun kolaylık versin...
ohhh mis gibi olacak evin desene kolay gelsin arkadaşım,güle güle kirletin inş......

Merhaba 17 haftalık hamileyim. Trizomi 18 nedeniyle bebeğimin alınmasına karar verildi. Bu 2. gebeliğim. 1. doğumum şubat 2010 da sezeryan ile olmuştu. Doktorum bu gebelikte sezeryana gerek yok suni sancıyla doğurturuz diyor. Arkadaşlar böyle birşey duyanınız bileniniz var mı?????

hamile oldugunu biliyorduk canım..çok üzüldüm.allah kolaylıklar versin..şimdi daha küçükya vücudu çok kasmayacagıın düşünmütür doktor..daha rahat bi doğum olur işte..dikişlerede zarar gelmez sanırım kilosu boyu daha küçük yani.bencede normal yapmaya çalış.iki sezeryandan sonra tekrar çocuk işi zor oluyor biliyorsun..doktoruna güven..bende olsam normal yapardım.sorun yok diyorsa muhakkak normal dogur..çok üzüldüm ama allah tekrar yaşatmasın..:KK5:

kolay gelsin fatoş..ee memlekete gidcen haa..heyecanlı olursun tabi kız..güzelce aileni görcen işte oh...

günaydın..
eee herkes nerde tatildide uyanamadınızmı:KK61:gerçi çalışanlarda oldu...
defne aştı valla bugün 5.30 da uyandı..ayy uyutmaya çalıştım tekrar ama yok nafile.tık yok..ya sinir oldumöyle uykum vardıki..o tepiniyo kalk diye,ben direniyorum uykuuu diye:KK43:( en sonunda eşim aldı salona gitti defneyi.oyuncaklarla oynarken.7 de zeynep uyandı..bi gürültü şmata..ee gelde uyu.bende kalktım artık..kahvaltı falan işte..şimdide sabahın bu saatinde gözlerini ovuşturuyo uyku diye..bugün uyku saatlerimiz şaşasacak.çok erken yatacak akşam belli..neyse defneyi uyutup yemeklerime başlayayım bende..

günaydın arkadaşlar.
depremi çoğumuz hissetmiştir.
izmir ve bursada bayağı hissedilmiş.serap ve fatoş neyaptılar acaba.
kütahyada olan kimse varmıydı bilemedim şimdi.
bizde yeni uyumuştuk sarsıntıya uyandık.eşime senmi sallıyosun yatağı dedim yok dedi.kalkdık baktık avize bayağı sallanıyo.yağızın yanına gittik durduk biraz.sonra tv açtık haberleri izledik.yatamadık sonrada tedirgin olduk.yağızı yanımıza aldık paşa yayıldı tabii yatağa.babamızda gitti onun yatağında yatmaya.bu korku hepimize yetiyo.

günaydın millet...
burak gece saat 10da yattı..12 de uyandı öksürerek..sabahın 3üne kadar eşim bi yandan bn bi yandan uyutmaya çalıştık..yok uyumuyo ıhh ıhh edip duruyo...3te yattı sıpa 6 da geri uyandı..hala uyanık..uykusu da yokkk...
bende annmlere gidicem..abimler geldi ya özledim gidip göreyim..kahvaltıya gidicem...3gün ordayım..pazar günü gelirim inş...
benmde boğazım çok fena yine faranjit oldm sanırım..su dahi içemiyorum...orda biraz dinlenirim iyi olur...

depremi yaşayan tüm arkadaşlarıma geçmş olsun diyorum....inş tekrarlamaz...

Günaydın kızlar. Yorucu bir tatil gününden sonra yine geldik. Dün yazlık çıkar kışlık kaldır uğraştım. Kiler temizledim. Kışlık ayakabıları kaldırdım ayakkabılıkları temizledim. Bu akşam da ütülerimi halledicem. Çok iyi oldu bu tatil.

Arkadaşım da seninle aynı sorunla yaklaşık zamanlarda doktorunun dediği gibi bir suni sancıyla normal doğum olarak yapmıştı. Doktoruna güven derim. Allah kolaylıklar versin.

günaydın arkadaşlar.
bizde yeni uyumuştuk sarsıntıya uyandık.eşime senmi sallıyosun yatağı dedim yok dedi.kalkdık baktık avize bayağı sallanıyo.yağızın yanına gittik durduk biraz.sonra tv açtık haberleri izledik.yatamadık sonrada tedirgin olduk.yağızı yanımıza aldık paşa yayıldı tabii yatağa.babamızda gitti onun yatağında yatmaya.bu korku hepimize yetiyo.

Ay canım sağolasın düşündüğün için. Çok korktuk çünkü baya bi hissettik. Herkes dışarı attı kendini.
Allah korusun hepimizi.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.
günaydın..
ya pınar allah yardıncınız olsun.beterinden baklasınrabbim.çok çok geçmiş olsun..

günaydın millet...
burak gece saat 10da yattı..12 de uyandı öksürerek..sabahın 3üne kadar eşim bi yandan bn bi yandan uyutmaya çalıştık..yok uyumuyo ıhh ıhh edip duruyo...3te yattı sıpa 6 da geri uyandı..hala uyanık..uykusu da yokkk...
bende annmlere gidicem..abimler geldi ya özledim gidip göreyim..kahvaltıya gidicem...3gün ordayım..pazar günü gelirim inş...
benmde boğazım çok fena yine faranjit oldm sanırım..su dahi içemiyorum...orda biraz dinlenirim iyi olur...

depremi yaşayan tüm arkadaşlarıma geçmş olsun diyorum....inş tekrarlamaz...
günaydın.geçmiş olsun sibel.dikkat et bak ordada iyice hasta olmasın..

Günaydın kızlar. Yorucu bir tatil gününden sonra yine geldik. Dün yazlık çıkar kışlık kaldır uğraştım. Kiler temizledim. Kışlık ayakabıları kaldırdım ayakkabılıkları temizledim.

Arkadaşım da seninle aynı sorunla yaklaşık zamanlarda doktorunun dediği gibi bir suni sancıyla normal doğum olarak yapmıştı. Doktoruna güven derim. Allah kolaylıklar versin.

Ay canım sağolasın düşündüğün için. Çok korktuk çünkü baya bi hissettik. Herkes dışarı attı kendini.
Allah korusun hepimizi.

günaydın serapcım.
çok geçmiş olzun yaa..üzüldümsabah eşimsöyledi..izmirde yaşarken bende denk gelmiştim artçı depreme.ozamanlarda 5.kattaydık.ayy akşam olmuştu.çok ağlamıştım..epey girememiştik eve benimyüzümden.allah yardımcınız olsun.bi daha yaşamayın..

arkadaşlar deprem olmuş ben hiç duymadım ya Allah Allah
hepimize geçmiş olsun
dün oğlumu gezmeye çıkardım bizim forumdan Meltem Şahin i gördüm yiğit Alp in annesi bursadan
bilg. yokmuş giremiyormuş meraba dedi bi baktım meltem sanki çok eskiden beri arkadaşımmış gibi geldi ama beniim oğlum dellendiği için bi konuşamadım kızla

sibel kuşum ruyamda gördüm seni

defnecik darın attığı yatağa kendini:) öyle yorulmuş.sütü bile içemedi hepsini gözler kaydı.ee 5.30 da uyanırsa olacagı buydu:KK20:

günaydın kızlar bende duymadım allahtan depremi çok korkarım zaten eşim duymuş ama bana söylememiş sonra annemler aradı geç vakit aranınca korktum bişey oldu sandım birine sonra annem dedi annemler ablamlar falan dışarı çıkmışlar bayağı sallanmışız ben hissetmedim allahım yaşatmasın bi daha bu arada kerem beyde ayaklandı sonunda gazamız mübarek olsun dur durak yok artık:KK37:

kız fatoş yaladın yuttun evi valla bu ne hamaratlık benim bişey yapasım yok bi battaniye yıkadım kaldırdım o kadar:KK37:

bende hiç hissetmedim depremi bende kilo var ya zaar sallıyamadı beni..şaka bi yana allah korusun akşam hissetmerdim ama haberlerde duydum hemen anneleri aradım ulaşamadım teller dahi çekmiyodu...allahım beterinden saklasın
pınarcım saol canım ben izmirde okadar hissedildiğini senden duydum ben hiç anlamadım canım
sevil yok kız bi koltuk sildim onlada elim kalkmıy kapıları silsem bugün bari camlar kalsa hafta sonuna kendim asamıyom mecbur eşimi beklemem lazım

Selam kızlar gerçi kimse yok ama ben anlatayım okursunuz sonra:nazar:
Bizde depremden çok etkilendik valla .Gece 11 di ben Mertoşu sallıyordum beşiğinde eşimde lavabodaydı ..Çocuk uyumamak için direniyordu birde bana inat kendi kendine beşiğini sallıyordu bende bıraktım uyumayacak diye .Sonra sallanmaya başlayınca ben akıllı çocuk beşiği sallıyor ondan oluyor dedim .Ama nasıl bir gümbürtüyle sallandık evden kütür kütür sesler geldi .Bayağıda sürdü hiç sesimi çıkarmadım çünkü paniklersem oğluşta korkardı .Eşimde ilk anda anlayamamış yorgunluktan başım dönüyor demiş kendi kendine :KK1: Sonra bana seslendi farkındayım çocuk korkmasın diye seslenmiyorum dedim .Sonra durunca kalktık çocuğuda aldık tam aşağıya inecektik tekrar sallandık . Biraz kayınvalimdelerde oturduk baya etkilendik .Haberlere falan baktık ki Simavda olmuş orası bize Kütahyanın ilçesi olmasına rağmen ordan daha yakın .Öyleki kaplıcası var bizde sık gidiyoruz genelde bizim hemşehriler orda oluyorlar o derece yakın .Bu kadar şiddetli hissetmemizden belliydi yakında olduğu .Bende baya etkilenmişim oğluşta uyumadı zaten sabaha kadar döndüm durdum valla :KK50:
Komşularımız falan hep sokaktaydı herkes çok korkttu biz çıkmadık haberleri izleyince gerek görmedik.
Allah beterinden saklasın herkese gelmiş geçmiş olsun

Bende birazdan sağlık ocağına giidicem .Tetanoz aşım var malesef 4 .dozu olacak hiçte sevmiyorum ama yaptırcam artık .Dönüştede oğluşu parka götürcem tabi yağmur yağmazsa :97:

Ammada çok yazdım kusura kalmayın herkese iyi günler dilerim :KK16:

günaydın kızlar bende duymadım allahtan depremi çok korkarım zaten eşim duymuş ama bana söylememiş sonra annemler aradı geç vakit aranınca korktum bişey oldu sandım birine sonra annem dedi annemler ablamlar falan dışarı çıkmışlar bayağı sallanmışız ben hissetmedim allahım yaşatmasın bi daha bu arada kerem beyde ayaklandı sonunda gazamız mübarek olsun dur durak yok artık:KK37:

çok geçmiş olsun.allah yaşatmasın bi daha.gözün aydın yürüsün koşssun paşa..

bende hiç hissetmedim depremi bende kilo var ya zaar sallıyamadı beni..şaka bi yana allah korusun akşam hissetmerdim ama haberlerde duydum hemen anneleri aradım ulaşamadım teller dahi çekmiyodu...allahım beterinden saklasın
pınarcım saol canım ben izmirde okadar hissedildiğini senden duydum ben hiç anlamadım canım
sevil yok kız bi koltuk sildim onlada elim kalkmıy kapıları silsem bugün bari camlar kalsa hafta sonuna kendim asamıyom mecbur eşimi beklemem lazım

sizede geçmiş olsun.allah beterinden saklasın...
sanada kolay gelsin.

Selam kızlar gerçi kimse yok ama ben anlatayım okursunuz sonra:nazar:
Bizde depremden çok etkilendik valla .Gece 11 di ben Mertoşu sallıyordum beşiğinde eşimde lavabodaydı ..Çocuk uyumamak için direniyordu birde bana inat kendi kendine beşiğini sallıyordu bende bıraktım uyumayacak diye .Sonra sallanmaya başlayınca ben akıllı çocuk beşiği sallıyor ondan oluyor dedim .Ama nasıl bir gümbürtüyle sallandık evden kütür kütür sesler geldi .Bayağıda sürdü hiç sesimi çıkarmadım çünkü paniklersem oğluşta korkardı .Eşimde ilk anda anlayamamış yorgunluktan başım dönüyor demiş kendi kendine :KK1: Sonra bana seslendi farkındayım çocuk korkmasın diye seslenmiyorum dedim .Sonra durunca kalktık çocuğuda aldık tam aşağıya inecektik tekrar sallandık . Biraz kayınvalimdelerde oturduk baya etkilendik .Haberlere falan baktık ki Simavda olmuş orası bize Kütahyanın ilçesi olmasına rağmen ordan daha yakın .Öyleki kaplıcası var bizde sık gidiyoruz genelde bizim hemşehriler orda oluyorlar o derece yakın .Bu kadar şiddetli hissetmemizden belliydi yakında olduğu .Bende baya etkilenmişim oğluşta uyumadı zaten sabaha kadar döndüm durdum valla :KK50:
Komşularımız falan hep sokaktaydı herkes çok korkttu biz çıkmadık haberleri izleyince gerek görmedik.
Allah beterinden saklasın herkese gelmiş geçmiş olsun

Bende birazdan sağlık ocağına giidicem .Tetanoz aşım var malesef 4 .dozu olacak hiçte sevmiyorum ama yaptırcam artık .Dönüştede oğluşu parka götürcem tabi yağmur yağmazsa :97:

Ammada çok yazdım kusura kalmayın herkese iyi günler dilerim :KK16:

çok geçmiş olsun yaa..allah yaşatmasın bi daha..:KK43:

eee bırakıldımı burası.tamam facedede görüşüyoruz ama burasıda güzel..ben burdayım kızlar..:79:

X