2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

işte 2gibi çıkacaklardı..şimdi oralardadılar kanımca...
güye güle varsınlar

ayşegül tatlım anaokulu ile ilgili bişeyler sorcam demiştin canım..msn yok..makinaya format attı bizim herif..yüklemedi geri akşama yükler...acil bişeyse özelden yazışak bacım...

yok yok hiç acelesi yok.öylesine..

yoklama mı var ben de varım ben de

Sibeel annem bi de der ki : erkeğin sözüne çocuğun dötüne güven olmaz

he he güzelmiş.

sünnet için 2-5 yaş arası uygun değil diye araştırmıştım ben.hem psikolojik olarak hem dinen. tekrar bakayım bi..

evet bende öyle biliyorum.

Üzerime alındım çok sağolsun.
Bu bizim İpeğin anası Zeynep di mi başka zeynep var mıydı ki:44:
he bizim zeynep..valla al bekim üstüne sensin zaaar

aleyküm selam ayşegülcüm.

özledim ya zeynebi de,ipeği de..sanki görüyomuşum gibi.

aytendemi işe başlamıştı? o da görünmez oldu.

evet ya aytende yok..:26:

defneyi yatıracagım.sonra evi toplayayım.yine darmadagınık ettiler..gelirem sonra.yemek derdim yok..

Aynen canım bizimde burda aynı bir soğuk bir bayıcı sıcak
Soldaki nerdeyse tamamlanmak üzere sağdaki de patlamış belkide aşağıdadan geliyordur baktırmıyorki bunları zor gördüm .Yani 10.dişimiz yolda :18:

ya dün zeyneple yazışınca unuttum..kk dakilerine selam dedi.özellikle hülya.serap.esma dedi valla.çok selamı var
Aleyküm selam gönderen getiren sağolsun Çok mu yoğunki gelsede iki laf etsek bende merak ediyorum onu .İşi nasıl ,İpek nasıl, alışmış mı, uykusu düzelmiş mi
bacılar arada gelin ses edin gidin ben sizi merak ediyorum valla :26:

Bencede ya keşke hemen yaptırsaydık şincik ne etcez biz kaç yaşına kadar bekleyeceğiz of

uykusu düzelmiş tubi..ipegin.iyi uyuyormuş artık:)) herşey yolundadiyor..hafta sonu yazsa iyi olur aslında..

Günaydın kımsecıkler yok galıba herkes ızınlı ben harıc bız paşa paşa geldık oturuyoruz ya havada çok kötü aman içim bunaldı...

günaydın..

ben de çalışıyorum özlem malesef..ama hiç çalışasım yok herkes dinleniyoken,acayip uykum var

Günaydın kımsecıkler yok galıba herkes ızınlı ben harıc bız paşa paşa geldık oturuyoruz ya havada çok kötü aman içim bunaldı...

günaydın..

ben de çalışıyorum özlem malesef..ama hiç çalışasım yok herkes dinleniyoken,acayip uykum var

bende çalışanlar arassındayım kızlar.ama bugün çok sakin her yer.hiç çalışasım yok.

günaydınlarr..kızlar üzülmeyin yaa..kolaylıklar diliyorum size..

aynen ya,trafik yok,park sorunu yok,teknoparkdaki binalar sakin..tam uyunacak hava :)

kız benimde uykumu getereceniz haa..

bende çalışanlar arassındayım kızlar.ama bugün çok sakin her yer.hiç çalışasım yok.

Günaydın canım bızımde öyle ses soluk yok telefonlarda çalmıyor patronda yok öyle oturuyoruz eve gıdesım var

aynen ya,trafik yok,park sorunu yok,teknoparkdaki binalar sakin..tam uyunacak hava :)

ohhh vallahı evdede olsak şöyle uzanı versek hafıf yagmur sesı oyyy hayale bak ...

bayramamız kutlu olsun kızlarr..

Sağol canım teşekkkürler

Merhaba 17 haftalık hamileyim. Trizomi 18 nedeniyle bebeğimin alınmasına karar verildi. Bu 2. gebeliğim. 1. doğumum şubat 2010 da sezeryan ile olmuştu. Doktorum bu gebelikte sezeryana gerek yok suni sancıyla doğurturuz diyor. Arkadaşlar böyle birşey duyanınız bileniniz var mı?????

selam özlemcim.vala kimse çalışmak istemiyo bugün.öyle saat doldurmaya çalışıyoruz işte.
naber nasılsın.çınar napıyo.

Canlarım kolay gelsin çalışan lara..
Bende hala temziliğe devam dün koltukları makineyle silmiştim bu günde halıları verdim yıkamaya camlar kapılar mutfak dolabım silinecek hepsiniz pazara kadar halletmeme lazım haftay bursaya gidebilirm ay çok heycanlıyım..
Babam bulaşık makinesi almıştı kardeşimle bana evlenirken almamaıştık onuda kursunlar diye aradım onları bekliyom şimdi...yer ayarladım ona mutfak kalktı gidiyo...sizler ne yapıyonuz bakım
biricik mericik duymadım canım ama üzüldüm allah yardım cın olsun kolaylık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…