güye güle varsınlarişte 2gibi çıkacaklardı..şimdi oralardadılar kanımca...
ayşegül tatlım anaokulu ile ilgili bişeyler sorcam demiştin canım..msn yok..makinaya format attı bizim herif..yüklemedi geri akşama yükler...acil bişeyse özelden yazışak bacım...
yoklama mı var ben de varım ben de
Sibeel annem bi de der ki : erkeğin sözüne çocuğun dötüne güven olmaz
sünnet için 2-5 yaş arası uygun değil diye araştırmıştım ben.hem psikolojik olarak hem dinen. tekrar bakayım bi..
he bizim zeynep..valla al bekim üstüne sensin zaaarÜzerime alındımçok sağolsun.
Bu bizim İpeğin anası Zeynep di mi başka zeynep var mıydı ki:44:
aleyküm selam ayşegülcüm.
özledim ya zeynebi de,ipeği de..sanki görüyomuşum gibi.
aytendemi işe başlamıştı? o da görünmez oldu.
Aynen canım bizimde burda aynı bir soğuk bir bayıcı sıcakiyidir tubiş..bizimki de güya uyudu..hemen uyandı geri..şimdide hem yazıyom hem emziriyorum danayı..yoksa başımda mıy mıy...
havalardan hep mahvoldu çocuklar..dün burda sıcaktan zafiyet geçiriyoduk..bugün donuyoz..
oyy paşamın azılarımı geliyo...kolaycacık çıkarır inş...kıyamam kuzuma..biz 8 dişle kaldık...
Aleyküm selam gönderen getiren sağolsunya dün zeyneple yazışınca unuttum..kk dakilerine selam dedi.özellikle hülya.serap.esma dedi valla.çok selamı var
doktor da 1-5 yaş arası pedagoglar önermiyor demişti. Ben de o yüzden düşünmüyorum şu anda.
Ama ah salak kafam doğduğunda en kolayı. Bacım düşünüyorsan ikinciyi yaptır valla hemen ben ikinci de erkek olursa hemen yaptırcam.
günaydın..
ben de çalışıyorum özlem malesef..ama hiç çalışasım yok herkes dinleniyoken,acayip uykum var
Günaydın kımsecıkler yok galıba herkes ızınlı ben harıcbız paşa paşa geldık oturuyoruz ya havada çok kötü aman içim bunaldı...
günaydın..
ben de çalışıyorum özlem malesef..ama hiç çalışasım yok herkes dinleniyoken,acayip uykum var
bende çalışanlar arassındayım kızlar.ama bugün çok sakin her yer.hiç çalışasım yok.
aynen ya,trafik yok,park sorunu yok,teknoparkdaki binalar sakin..tam uyunacak hava :)
aynen ya,trafik yok,park sorunu yok,teknoparkdaki binalar sakin..tam uyunacak hava :)
günaydınlarr..kızlar üzülmeyin yaa..kolaylıklar diliyorum size..
kız benimde uykumu getereceniz haa..
aynen hülyacım.
uyu ayşegülcüm bizim yerimizede.
bende çalışanlar arassındayım kızlar.ama bugün çok sakin her yer.hiç çalışasım yok.
bayramamız kutlu olsun kızlarr..
Günaydın canım bızımde öyle ses soluk yok telefonlarda çalmıyor patronda yok öyle oturuyoruz eve gıdesım var
ohhh vallahı evdede olsak şöyle uzanı versek hafıf yagmur sesı oyyy hayale bak ...
Sağol canım teşekkkürler