2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ay yazık ya çok üzüldüm serap arda bebeğe..annesini başında bi büyük yok mu ya,verilir mi öyle daha 15 günlük cocuğa,hayret bişey,senin elti tam sopalık bence..

fatoşu ben de merak ettim..

oo berkin süpersin..güle güle kullanın bisikletinizi..bizim de yağmurun var,kavga ediyolar ikisi herşeyde olduğu gibi.

ayşegül kolay gelsin bacım,halledersin sen..hayranım senin bu kıvraklığına..ben de öyle olucam inşallah :)

şimdi artık burada pek muhabbet dönmüyo,face e takılıyo herkes..ama buranın tadı ayrı bence..çok üzülüyorum aslında,eski günleri özlüyorum

Son düzenleme:

canım benim kıyamam ben miniğime çok geçmiş olsun.acı elma yağınıda duymuştum ben.ayaklarının altına sürünce iyi geliyormuş öksürüğe.yatarken yastığını biraz dik koysan işe yarar belki.
bize drumuz öyle söylüyordu.inşallah biran önce toparlanır hülyacım.

Selam kızlar nabersiniz
Çok şükür dünde buraya bahar geldi .Hava inanılmaz güzel dün hep parktaydık baya yorulmuşum , oğluş sürekli kay kay deyip durdu .Onu kaydıraklara bindir indir yorulmuşum ya
Hava bugünde süper saat 3ten sonra yine çıkaracağım oğluşu evde ikimizde sıkılıyoruz duramayız biz evde ana oğul gezmeyi seviyoruz

Geçmiş olsun Hülyacım. Ay çabucak iyileşsin yavru ya. Doktora götürmemiştin di mi Hülya yanlış hatırlamıyorsam. Bi götürseydin baksaydı iyi olurdu.

Hayırlı olsun işin canım .İlk zamanlar kızının özlemiyle zor olur tabi ama zamanla alışırsın. Çalışmak sana çok iyi gelecek eminim

günaydın

kızlar iburamin cold u günde kaç defa veriyorsunuz..burak grip oldu öksürük de başladı,dün akşam sizin tavsiyeniz üzerine vermeye başladım.öksürüğe de iyi geliyor muydu?
Gecmiş olsun paşaya umarım çabuk iyileşir

sıkıntımın seebi arras değil eşimle kavga ettik çok canımı sıktı küstüm onla..arasta çok etkilendi gece belkide ondan uyumadı kulağını tutuyodu belkide ağırıyodu bilmiyorum

...

Yavrum neden olduki belkide dediğin gibi kulağı ağrıyordur geçmiş olsun Arasada
Eşinide takma canım onların hepsi bir alem zaten olmadık yere kavga çıkarmayı severler, kalp kırarlar En kısa zamanda barışırsınız merak etme onlar üzer biz affederiz herzaman

Ay canım ikinizde çok hasta olmuşsunuz çok ama çok geçmiş olsun .Umarım çabuk iyileşirsiniz

Aman geç kaldılar zaten gelmeseler olmazdı

Kolay gelsin canım baya işin var demekki ama bencede sen işlerini halleder buraya sohbete bile gelirsin birazdan

Oy çok güzelmiş güle güle binsin paşa

Aman ya paşanın sayesinde 1 saatte ancak yazabildim:95:

bugün hava acıcık güneşli
amabeni kandıramaz biliyom yine kapanacak:)))
neyse o kapanmadan bende ömer beyi gezdireyim azıcık
koçişlede aramız düzeldi
zaten tek suçlu kendiydi
özürdülerim deyince tüm yelkenleri indiriverdim

eee iş ne olcak sanamı devrediyo..kapatmaz dimi..gelir gider herhal..:44:

kapatmaz die düşünüyoruzda o olmayıncada nasıl olucak onu bilmiyorum 12 hazirandan sonra belli olucak artık biz yürütücez sanırım avukat hanm var benle yaşıt ama bölede izin problemi oluyo

geçmiş olsun burak a ya
bende ayakların altına srünce geçiyo die duymuştum hülyacım

üç buyuk ayın sonunda yeni bi dişimiz gelmeye başladı şükür
hiç gelmeyecek8 dişle kalacağız sanmıştım

:)) özür dilediyse sorun yok demi

gezdir ömeri biz çalışıyoz gezdiremiyoz malesef

evet evet şekerim
evet canım keşke olmasa ma oluyo işte napçan
barıştık şekerim
evet barıştım canımm sanada kolay gelsin
oy yerim senigüle güle kullan çok ttalı görünüyon berkuşum anan bi getirmediki mıncıklayım
ah yavrum beni kıyamam aras 3 haftadır öler hülya bi iyi bi kötü bi öksürüyo bi tıkanıyo kusuyo inşallah geçer viksi neden gögsüne sürmüyon ben arasa çok sütrüyom valla iyi geliyo rahatlatıyo
evet çok kolay kapl kırıyolar ertesi gün bişi olmamaış sanki

ay bizde kaldık 8 dişle dedeğin gib koskocaman 3 ay geçti belki fazla hayırlı olsun inciniz..

Nasılsını?
Biz bugün hastanedeidik...
Nefroloji kontrolumuz vardı ameliyattan sonra
ultrason idrar tahlili yapıldı
büyümede azalma yok dedi doktor zaten ameliyatı biz azalma olsun diye yapmadık
böbreğin fonksiyonu işlevini düzelstsin diye yaptık oda ameliyattan sonra 6 sonra belli olacak 4 ay sonra kontrolde çekilecek sistigrafi sonunda belli olacakmış ama şuan hiç bi sorun yok iltihabı yok...en çok böbrek koruyucu antibiyotiği kestik artık kullanmayacak ona çok sevindim..eylülün 7 sine kontrol verdi nefroloji...
Böbrekle bir cerrahide kontrol ediyo onada gittik
ordaki cerrahta çocuğunuzun genişlemesi azalmaya başlamış..şuan hiç bi problem yok 1 ay sonra kontrol dedei...burda olmasam geç gelsem olurmu arar soarrsınız dedi...bursada olabilirim o dönemde...
Ondan sonrada kaç haftadır hiç burun akıntısı geçmedi aradada yıkanıklık gece horlama balgamlı öksürük kusma 2 gecedirde uymuyodu dahiliyeye götürelim dediim..ciğerleri temiz boğazında hafif kızarıklık var dedi..macro antibiyotik verdi bide soğuk algınlığı öksürük şurubu benical verdi şurubu 3 antibiyotiği 7 gün kullan kes düzelir zaten dedi..inşallah bitsin ilaçtanda kurtulcak yaverum...
Arasın pipisinin ucunda altta bi beyazlık vardı cerraha onuda gösterdimm sünnet derisi yapışık idrrar sıkışınca oluşur sünnetle temizlenir korkulacak bişi yok dedi...bunuda böle attalattık..
çok şükür azda olsa düzelme varmış çok mutlu oldum bide şu sümükleri bitse gribi düzelse yaz geldi hastalıktan kurtulamadık...bizde böle canlarım...

sağolun kızlar....

kolay gelsin ayşegülcüm....

çok güzelmiş berkuş çok beğendim güle güle oyna paşam

geçmiş olsun hülyacım,inş.vicks iyi gelir ama bence keşke birde doktora götürseydin canım,çabucak düzelir burakçık inş.....

ohh iyi gezmeler size tubacım,evet ya çok şükür yaz geldi artık

sağol canım....

hadi gözünaydın nurcum, olur böyle şeyler arada sırada tuzu biberi işte ......

hayırlı olsun inciniz bizimde 7 tane kaldık bakalım devamı ne zaman gelecek....

hadi gözünaydın fatoşcum,arasın kontrolleri iyi geçmiş. inş.şimdi verdikleri ilaçlarda iyi gelir gribide düzelir paşamın.......

bende bugün annemi hastaneye götürdüm rutin kalp kontrolleri vardı ekosu felan çekildi yarında kan tahlillleri yapılacak sonra sonuçları doktora gösterecez inş.iyi çıkar bakalım,hastaneye gitmişken göz doktoruna muayene oldum, gözümün kızarıklığı,akması felan geçti ama gözümde batma vardı o hala geçmedi, doktor muayene etti zaten salgın varmış buaralar,boğaz enfeksiyonuyla beraber gözde de böyle enfeksiyon oluyormuş ,, tamamen düzelmemiş dedi damla ve merhem verdi şimdi onları kullanacam bakalım inş.iyi gelir.... bugün yine hastanedeydim sabahtan sonrada annemlere geçtim bizden de böyle.........

Kız Fatoş sen demedin mi bana temizliğim var şimdi bursaya da gitçem gelcem sonra gel diyen Plan yapmıştım kafamda haftaya giderim diye hatta ev telefonunu istedim senden tel bozuk dedin, gideyim geleyim sonra gel deyince ben de demedim sana bişey. Sorsam gelmedin dersin bi de

Ayrıca da gözün aydın inşallah paşa bunu da atlattı Öğlen hastane bahçesindeki atm ye gittim bakındım da valla acep denk gelir mi diye

aşk olsun bacım istediğin zaman gel güzelim evet canım öle dedim ama temziliğe annem gelince başlıycam amlum arasla yalnız olmaz annemde kontrolu bekliyodu oda bugün oldu işte...bende evi temzileyip paklayıp annemlere gitmek istiyom konu bu yani
sren gel kzı yabancımısın ama pisliğimi görme olurmu...gel gel valla ne zaman istersen yeterki gel bacım

günaydın kızlar.

burak gündüzleri daha iyi,ama gece öksürüğü devam ediyor..öyle daimi değil,gece 3 gibi kalkıyo,öksürüyo çokca,sonra sakinleşince tekrar uyuyo..3 defa böyle oluyo..hırıltı vardı ilk günlerde,balla geçti sanırım..öksürük öyle derinden değil gibi geliyo bana,bu yüzden götürmedim doktora..açıkcası ben hemen alıp doktora götüren,kendim de giden birisiyim ama burağı götürmeye korkuyorum,doktor hemen antibiyotik yazıyor çünkü,ilerlese de,başlangıç da olsa..sırf bu yüzden götürmüyorum,doktordan soğudum resmen..

aras paşa iyiymiş sevindim,inşallah diğer kontrolleriniz de daha iyi geçer canım..mümükler için ilaç kullanmıyor musun?

burağın sünnetini araştırmıştık bi ara ama kaldı..işi bırakınca yaptırcaz artık,ben bakayım diye erteledim aslında..

selmacım kremle tamamen geçer inşallah..

burağın göz sulanması da azaldı çok şükür..hem burun hem göz damlası kullanınca tıkanıklık açılıyo sanırım yavaş yavaş..ama o göz damlasını damlatmak ölüm yani..

bu arada ben bu tonimer baby yi çok beğendim kızlar,niye bugüne kadar diğer spreyi almışım diye de kızdım kendime..çok güzel açıyor burnu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…