2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Tubiş çok geziyosunuz siz azıcık dinlenin:) Burada da hava kapattı bu bunaltıcı sıcak havanın nedeni yağmur herhalde. İki gündür iş yerinde klimayı soğukta açıyoruz vallahi duramıyoruz.

Ya bu sünnet işini benim koca kafalı kociş yüzünden doğduğunda yaptıramadım içimde kaldı. Olur mu öyle şey dedi bilmem ne dedi geçiştirdi beni sonradan öğrendim ki babası olmaz öyle şey büyünce oluro işler demiş o da onları kırmasın beni de kızdırmasın diye beni geçiştirmiş. He bunu bir gün arkadaşlarla sohet esnasında söyledi ki hafifletici olsun diye Beynini yedim tabi ama hala öfkeliyim, doktorumuz pedagoglar 1 yaşından sonra önermiyor deyince de kırdık k.çımızı oturduk

kız kaşıyom valla..şaka şaka.elim hızlıdır küçüklügümden beri öyleyimdir..annem iş verirdi bende hemen yapardım öyle hızlı yapmışımki annem kontrol ederdi sennasıl çabucak bitirdim yalandanmı yaptın diye.ama gelirdi kendiside şaşırırdı bitmiş diye..:))
haa kuzum ben hep burdayım baccegizim.gel sen ben seni boşlamam...

serap iyiyiz sen nasılsın
ne mesaisi ya 9 a kadar yazık annesin sen düşünmüyolarmı yaa
sen ne işinde çalışyodun cnm

kız esma sabahtan tonla soru sordum sana hiçmi görmedin

Kim düşünecek kuşum kimin çocuğu var kimin bilmem nesi var Neyseki yarın evdeyim yoksa oğlumu ya görüyorum ya göremiyorum sonra üzülüyorumm.
Yazılımcıyım ben canım.

ayy canım yaa..kolaylıklar diliyorum..neyseki yarın tatil az çekersin

hoşgeldin tubiş..yaa sorma bugün berbat..

ee bundan sonra kaç yaşından sonra olcakmış peki..:26:

çocukları dışarı çıkardım bi saat dolandık.yeter rüzgarlı zaten..amaan yine doldurdular oyuncakları.ya almayayım diyom.kıyamıyorum..:97:

Evet canım geziyoruz gerçekten oğluş evi sevmiyor dışarıda daha uslu ve daha güzel yemek yiyor .Mutlaka ya çarşıya gideriz yada parka geldiğimizdede yorulmuş oluyor hemen uyuyor daha iyi oluyor benim için
O sünnet işi sözde eşimle biz doğar doğmaz istiyorduk daha hala yapılacak .Ben kaç kere söyledim eşim bakacak sanki bu saatten sonra artık bilinçlendi durduramayız valla :18: Altını açtığımda eli hep orda zaten nasıl engel olacağım ben ona.İlk zamanlar daha kolay olacaktı ama bizde fırsatı kaçırdık ne olacak bilemiyorum gerçekten :26:

Hoşbuldum şekerim hava yağdı yağacak gerçekten. ve inanılmaz kapalı akşam gibi karanlık bastı .Zatende Mertoşun burnu akmaya başladı ve sabah beri hapşuruyor .Offff ya babamız hastaydı ya ondan kaptı yada bu havalar yüzünden oldu .Umarım çok uzun sürmez çocuklar hasta oldular mı çok zor oluyor :2:

çocukları dışarı çıkardım bi saat dolandık.yeter rüzgarlı zaten..amaan yine doldurdular oyuncakları.ya almayayım diyom.kıyamıyorum..:97:

İyi etmişsiniz canım .Artık öyle oluyor canım, sanki evde çok yiyen oğlum birinin elinde simit veya başka bir yiyecek görsün işaret diliyle istiyor Yada top falan gördüyse ondan istiyor bizde alıyoruz mecburen insan kıyamıyorki onlara

geçmiş olsun.ilerlemeden geçer inşallah..
ya eet çocuklar böyle yedir içir misafirlige giti orda ben açıktım derler
zeynepte parkta biri bişey yesin.ne olursa.cips.yada yogaça.gider onu seyrederdi.ayy deli olurdum kızım gel yok yani o kişinin yanında durur seyrederdi.insanın bogazından geçertmezdi.ee mecburen birazını vermek zorunda kıyardı nsanlar.ben yok olmaz vermeyin falan.ama ne kim dinliyo alırdı zeynep..o gün bugün parka inecegim zaman elime pogaça kraker.ne varse işte alırdımk.hemen birilerin yanına gidecegi zaman gel bende vereyim derdim.sonra gelirdi..ya bişeyi acıkmışlıktan değil.işte o an itiyorlar ama ben çok sinir olurdum .garip gibi sanki bu güne kadar hiç yeemiş gibi bi bakışı olurdu..

Sağol canım umarım uzun sürmez işte ne kadar korusakta hasta olacaksa oluyorlar malesef
Evet ya sanki biz almıyormuşuz gibi yapıyorlar dimi .Evde yemezler başka biryere gidincede vermeyin yemiyor derim orda yiyeceği tutar .İşte çocuk yiyor derler bide hep annelerini yalancı çıkarıyor yaramazlar

aman çocuklar işte takılmayın..çocukla kocaya kefil olma demişler..yemez dersin yer..yapmaz dersin yaparlar hahahah:))
burak ta mız mız burnu akıyo..öksürüyo...

kız ayşegül abimler elbistandalar ya..şu anlarda belki maraştan geçiyolardır...buraya geliyolar tatil için...bir el et görsünler seni

Hoşgeldin canikom nasılsın doğru diyorsun kız kocalarımızda bir bakıma çocuk nede olsa
Buroyada geçmiş olsun havalardan galiba bizim henüz burnumuz akıyor .Tabi benim paşanın azı dişleri gelmeye başladı onunda etkisi çok büyük .Saat kaç oldu daha uyuyacak mızıl mızıl hep bugün yavrum çok sıkıntılı

iyidir tubiş..bizimki de güya uyudu..hemen uyandı geri..şimdide hem yazıyom hem emziriyorum danayı..yoksa başımda mıy mıy...
havalardan hep mahvoldu çocuklar..dün burda sıcaktan zafiyet geçiriyoduk..bugün donuyoz..
oyy paşamın azılarımı geliyo...kolaycacık çıkarır inş...kıyamam kuzuma..biz 8 dişle kaldık...

aynen :))

huu kim var kim yok....

bieeenn:79:

geçmiş olsun bacı.dikkatt...amann..
yoldalarmıkine.....hee el atam görürler dimi

ya dün zeyneple yazışınca unuttum..kk dakilerine selam dedi.özellikle hülya.serap.esma dedi valla.çok selamı var

ayşegül tatlım anaokulu ile ilgili bişeyler sorcam demiştin canım..msn yok..makinaya format attı bizim herif..yüklemedi geri akşama yükler...acil bişeyse özelden yazışak bacım...

yoklama mı var ben de varım ben de

Sibeel annem bi de der ki : erkeğin sözüne çocuğun dötüne güven olmaz

aleyküm selam ayşegülcüm.

özledim ya zeynebi de,ipeği de..sanki görüyomuşum gibi.

aytendemi işe başlamıştı? o da görünmez oldu.

sünnet için 2-5 yaş arası uygun değil diye araştırmıştım ben.hem psikolojik olarak hem dinen. tekrar bakayım bi..

sünnet için 2-5 yaş arası uygun değil diye araştırmıştım ben.hem psikolojik olarak hem dinen. tekrar bakayım bi..

doktor da 1-5 yaş arası pedagoglar önermiyor demişti. Ben de o yüzden düşünmüyorum şu anda.
Ama ah salak kafam doğduğunda en kolayı. Bacım düşünüyorsan ikinciyi yaptır valla hemen ben ikinci de erkek olursa hemen yaptırcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…