- 8 Ekim 2007
- 5.430
- 5
günaydın fatoşcumNasılsını?
Biz bugün hastanedeidik...
Nefroloji kontrolumuz vardı ameliyattan sonra
ultrason idrar tahlili yapıldı
büyümede azalma yok dedi doktor zaten ameliyatı biz azalma olsun diye yapmadık
böbreğin fonksiyonu işlevini düzelstsin diye yaptık oda ameliyattan sonra 6 sonra belli olacak 4 ay sonra kontrolde çekilecek sistigrafi sonunda belli olacakmış ama şuan hiç bi sorun yok iltihabı yok...en çok böbrek koruyucu antibiyotiği kestik artık kullanmayacak ona çok sevindim..eylülün 7 sine kontrol verdi nefroloji...
Böbrekle bir cerrahide kontrol ediyo onada gittik
ordaki cerrahta çocuğunuzun genişlemesi azalmaya başlamış..şuan hiç bi problem yok 1 ay sonra kontrol dedei...burda olmasam geç gelsem olurmu arar soarrsınız dedi...bursada olabilirim o dönemde...
Ondan sonrada kaç haftadır hiç burun akıntısı geçmedi aradada yıkanıklık gece horlama balgamlı öksürük kusma 2 gecedirde uymuyodu dahiliyeye götürelim dediim..ciğerleri temiz boğazında hafif kızarıklık var dedi..macro antibiyotik verdi bide soğuk algınlığı öksürük şurubu benical verdi şurubu 3 antibiyotiği 7 gün kullan kes düzelir zaten dedi..inşallah bitsin ilaçtanda kurtulcak yaverum...
Arasın pipisinin ucunda altta bi beyazlık vardı cerraha onuda gösterdimm sünnet derisi yapışık idrrar sıkışınca oluşur sünnetle temizlenir korkulacak bişi yok dedi...bunuda böle attalattık..
çok şükür azda olsa düzelme varmış çok mutlu oldum bide şu sümükleri bitse gribi düzelse yaz geldi hastalıktan kurtulamadık...bizde böle canlarım...
arasın mauynesi kontrolü iyi geçmiş çok şükür gözün aydın inş. gelecek kontrollere hiç bişiyi kalmaz yavurunun
günaydın selmacım Annenin sonuşları iyi çıkar inş.bende bugün annemi hastaneye götürdüm rutin kalp kontrolleri vardı ekosu felan çekildi yarında kan tahlillleri yapılacak sonra sonuçları doktora gösterecez inş.iyi çıkar bakalım,hastaneye gitmişken göz doktoruna muayene oldum, gözümün kızarıklığı,akması felan geçti ama gözümde batma vardı o hala geçmedi, doktor muayene etti zaten salgın varmış buaralar,boğaz enfeksiyonuyla beraber gözde de böyle enfeksiyon oluyormuş ,, tamamen düzelmemiş dedi damla ve merhem verdi şimdi onları kullanacam bakalım inş.iyi gelir.... bugün yine hastanedeydim sabahtan sonrada annemlere geçtim bizden de böyle.........
senin de gözlerin geçer inş. ay göze krem felan sürmek çok zor gelir bana hiç sevmem ya ama mecbur olunca
günaydın hülyacımgünaydın kızlar.
burak gündüzleri daha iyi,ama gece öksürüğü devam ediyor..öyle daimi değil,gece 3 gibi kalkıyo,öksürüyo çokca,sonra sakinleşince tekrar uyuyo..3 defa böyle oluyo..hırıltı vardı ilk günlerde,balla geçti sanırım..öksürük öyle derinden değil gibi geliyo bana,bu yüzden götürmedim doktora..açıkcası ben hemen alıp doktora götüren,kendim de giden birisiyim ama burağı götürmeye korkuyorum,doktor hemen antibiyotik yazıyor çünkü,ilerlese de,başlangıç da olsa..sırf bu yüzden götürmüyorum,doktordan soğudum resmen..
aras paşa iyiymiş sevindim,inşallah diğer kontrolleriniz de daha iyi geçer canım..mümükler için ilaç kullanmıyor musun?
burağın sünnetini araştırmıştık bi ara ama kaldı..işi bırakınca yaptırcaz artık,ben bakayım diye erteledim aslında..
şu sünnet işni doğar doğmaz 3 4 günlükken yaptırmadığıma pişman oldum şimdi zor olur gibime gleiyo sizde karar vermişiniz yaptırın bakalım ama sen hamilelğin son aylarına uğraşabilcenmi çocukla