2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Nasılsını?
Biz bugün hastanedeidik...
Nefroloji kontrolumuz vardı ameliyattan sonra
ultrason idrar tahlili yapıldı
büyümede azalma yok dedi doktor zaten ameliyatı biz azalma olsun diye yapmadık
böbreğin fonksiyonu işlevini düzelstsin diye yaptık oda ameliyattan sonra 6 sonra belli olacak 4 ay sonra kontrolde çekilecek sistigrafi sonunda belli olacakmış ama şuan hiç bi sorun yok iltihabı yok...en çok böbrek koruyucu antibiyotiği kestik artık kullanmayacak ona çok sevindim..eylülün 7 sine kontrol verdi nefroloji...
Böbrekle bir cerrahide kontrol ediyo onada gittik
ordaki cerrahta çocuğunuzun genişlemesi azalmaya başlamış..şuan hiç bi problem yok 1 ay sonra kontrol dedei...burda olmasam geç gelsem olurmu arar soarrsınız dedi...bursada olabilirim o dönemde...
Ondan sonrada kaç haftadır hiç burun akıntısı geçmedi aradada yıkanıklık gece horlama balgamlı öksürük kusma 2 gecedirde uymuyodu dahiliyeye götürelim dediim..ciğerleri temiz boğazında hafif kızarıklık var dedi..macro antibiyotik verdi bide soğuk algınlığı öksürük şurubu benical verdi şurubu 3 antibiyotiği 7 gün kullan kes düzelir zaten dedi..inşallah bitsin ilaçtanda kurtulcak yaverum...
Arasın pipisinin ucunda altta bi beyazlık vardı cerraha onuda gösterdimm sünnet derisi yapışık idrrar sıkışınca oluşur sünnetle temizlenir korkulacak bişi yok dedi...bunuda böle attalattık..
çok şükür azda olsa düzelme varmış çok mutlu oldum bide şu sümükleri bitse gribi düzelse yaz geldi hastalıktan kurtulamadık...bizde böle canlarım...
günaydın fatoşcum
arasın mauynesi kontrolü iyi geçmiş çok şükür gözün aydın inş. gelecek kontrollere hiç bişiyi kalmaz yavurunun

bende bugün annemi hastaneye götürdüm rutin kalp kontrolleri vardı ekosu felan çekildi yarında kan tahlillleri yapılacak sonra sonuçları doktora gösterecez inş.iyi çıkar bakalım,hastaneye gitmişken göz doktoruna muayene oldum, gözümün kızarıklığı,akması felan geçti ama gözümde batma vardı o hala geçmedi, doktor muayene etti zaten salgın varmış buaralar,boğaz enfeksiyonuyla beraber gözde de böyle enfeksiyon oluyormuş ,, tamamen düzelmemiş dedi damla ve merhem verdi şimdi onları kullanacam bakalım inş.iyi gelir.... bugün yine hastanedeydim sabahtan sonrada annemlere geçtim bizden de böyle.........
günaydın selmacım Annenin sonuşları iyi çıkar inş.
senin de gözlerin geçer inş. ay göze krem felan sürmek çok zor gelir bana hiç sevmem ya ama mecbur olunca
günaydın kızlar.

burak gündüzleri daha iyi,ama gece öksürüğü devam ediyor..öyle daimi değil,gece 3 gibi kalkıyo,öksürüyo çokca,sonra sakinleşince tekrar uyuyo..3 defa böyle oluyo..hırıltı vardı ilk günlerde,balla geçti sanırım..öksürük öyle derinden değil gibi geliyo bana,bu yüzden götürmedim doktora..açıkcası ben hemen alıp doktora götüren,kendim de giden birisiyim ama burağı götürmeye korkuyorum,doktor hemen antibiyotik yazıyor çünkü,ilerlese de,başlangıç da olsa..sırf bu yüzden götürmüyorum,doktordan soğudum resmen..

aras paşa iyiymiş sevindim,inşallah diğer kontrolleriniz de daha iyi geçer canım..mümükler için ilaç kullanmıyor musun?

burağın sünnetini araştırmıştık bi ara ama kaldı..işi bırakınca yaptırcaz artık,ben bakayım diye erteledim aslında..
günaydın hülyacım
şu sünnet işni doğar doğmaz 3 4 günlükken yaptırmadığıma pişman oldum şimdi zor olur gibime gleiyo sizde karar vermişiniz yaptırın bakalım ama sen hamilelğin son aylarına uğraşabilcenmi çocukla

günaydın kızlar...
fatoş çok sevindim kontrollerin iyi geçmesine...
hülya kış bitmediki çocuklar rahat etsin..iburamin iyi geldimi..sünneti biz 3 aylıkken yaptırdık..valla atlattık gitti...sen evdeyken yaptırınca yanında mutlaka birileri olmalı canım..tek başına olacak iş değil...

burakta dünden beri öksürük,burun akıntısı,hapşuruk var...iburaminle peditus veriyorum..inş düzelir dr gitmeyi bende sevmiyorum..klasik ilaçları var onları verip yolluyolar..evde de var çoğu bakalım..bana soğuk algınlığı gibi geliyo...
2gündür hava çokkk güzeldi haydi dedik yaz geldi...kendimizi kandırmışız..bugün felaket soğuk resmen soğuk yani...yaz gelmicek ben ümidi kestim....

aaaa buraya niye kimse gelmiyo yaaa..buraya da yazın bacılar..yalnız kalmasın..dostlukların oluşma yeri burası....hepten ıssız kalmş...:KK19:

de bacım ne istersen, ben alışkınım, çido, çiko, çiğdoş, hepsi var, ne dersen efendim he buyur derim :KK1:

tamam çikom:)

burada 2 patron var.ama abinin sözü hep geçiyor.küçük patronla baştan elektrikleri uyuşmamış o bayanın.sürekli çıkarmak istiyor.aslında işini kör topal yapıyo ama sürekli geziniyo, çok konuşuyo, birazda siyasi içerikli bi bayan bunların hepsi toplanınca kendisi açısından eksi oluyo.. uyarıyorum yapma diyorum ama 1 2 gün durulsa sonra yine aynı.
gerçi personel izinlerini ayarladım onun adınıda yazdım silmediler anlamadım ben bu işden bişey.

haklısın ağır misafir olunca insan telaş yapıyo ama diğerleri için hallederim nasıl olsa diyor.
ama senin için ağır yada normal farketmez sen yetiştirirsin ben eminim bundan canım.

bu arada yemeğimiz geldi.ben yukarı çıkayım hava güzel diye terasta yiyoruz güzel oluyor.şemsiye açmışlar hava alıyoruz.
gelince görüşürüz arkadaşlar.

kız vazcaydılarmı yoksa kızı çıkarmaktan:26:.ya iş yerinde siyasiyi taşayana sinir olurum.ne düşünüyorsan bırak içinde kalsın herkes aynı fikirde olacak diye bi korulmı var töbe töbe .bak bende sinirlendim:KK20:...
ee sen nasılsın paşa nasıl kızz..yigitin saçlarına hastayım ben ya.bi erkek bebede o kadar saçmı olur yaw.maşallah yaşlansada onun saçı dökülmez ben diym..babam 64 yaşında maşallah.bi saçı var amaann..sırma sırmaa:KK9:

burak dün gece ateşlendi,evde ateş düş. yoktu annemlerdeydi tüm ilaçlar,eşim gitti aldı yüzünü elini yıkadık,ateş düş. verdik düşürdük..öksürük hala devam ediyor,gündüz pek zorluğu yok ama gece çok zorlanıyor..burun spreyi,göz spreyi,ilaç,ballı ıhlamur..uğraşıyoruz işte.
vicks i bağrına sürmedim dün,ayaklarının altına sürüp yün çorap giydirince 3 günde geçiyo diye okudum,o daha masum geldi denedim..bakalım 2 gün daha yapacağım..çok ağır değil ama işte gece öksürük krizi gibi tutuyo..inşallah atlatır kolayca..

geçmiş olsun hülyacım..ilerlemeden geçer inşallah..

ay yazık ya çok üzüldüm serap arda bebeğe..annesini başında bi büyük yok mu ya,verilir mi öyle daha 15 günlük cocuğa,hayret bişey,senin elti tam sopalık bence..

fatoşu ben de merak ettim..

oo berkin süpersin..güle güle kullanın bisikletinizi..bizim de yağmurun var,kavga ediyolar ikisi herşeyde olduğu gibi.

ayşegül kolay gelsin bacım,halledersin sen..hayranım senin bu kıvraklığına..ben de öyle olucam inşallah :)

şimdi artık burada pek muhabbet dönmüyo,face e takılıyo herkes..ama buranın tadı ayrı bence..çok üzülüyorum aslında,eski günleri özlüyorum :KK43:
sağol hülyacım..aile halkı kaç kişilikse o tempeyla yaşamayı ögreniyorsun..ilk zeynepteded yine böyle yetişiyordu bşimdi defneyle pek bi değişiklik olmadı.bilk zamanlar biraz zor geçiyo ama bir kaç aysonra herşey rayına oturuyo.bende senden çok eminim.herşeyi güzelce yola koyacagına:KK34::KK54:

Hayırlı olsun işin canım .İlk zamanlar kızının özlemiyle zor olur tabi ama zamanla alışırsın. Çalışmak sana çok iyi gelecek eminim

Gecmiş olsun paşaya umarım çabuk iyileşir

Yavrum neden olduki belkide dediğin gibi kulağı ağrıyordur geçmiş olsun Arasada
Eşinide takma canım onların hepsi bir alem zaten olmadık yere kavga çıkarmayı severler, kalp kırarlar :KK57: En kısa zamanda barışırsınız merak etme onlar üzer biz affederiz herzaman :KK50:

Ay canım ikinizde çok hasta olmuşsunuz çok ama çok geçmiş olsun .Umarım çabuk iyileşirsiniz

Aman geç kaldılar zaten gelmeseler olmazdı :KK47:

Kolay gelsin canım baya işin var demekki ama bencede sen işlerini halleder buraya sohbete bile gelirsin birazdan :KK71:

:emir_bebek: Oy çok güzelmiş güle güle binsin paşa

Aman ya paşanın sayesinde 1 saatte ancak yazabildim:95:
uyy tubiş görüşemedik.öpüyorum civcivi..:KK54:

aaaaaaaaaaa aynısı bizdede var
güle güle kullansın paşacık:))

sizde güle güle kullanın bacım.

bugün hava acıcık güneşli
amabeni kandıramaz biliyom yine kapanacak:)))
neyse o kapanmadan bende ömer beyi gezdireyim azıcık
koçişlede aramız düzeldi:KK4:
zaten tek suçlu kendiydi
özürdülerim deyince tüm yelkenleri indiriverdim:KK31:
iyi etmişsin kız özür olsunda..

kapatmaz die düşünüyoruzda o olmayıncada nasıl olucak onu bilmiyorum 12 hazirandan sonra belli olucak artık biz yürütücez sanırım avukat hanm var benle yaşıt ama bölede izin problemi oluyo

geçmiş olsun burak a ya
bende ayakların altına srünce geçiyo die duymuştum hülyacım
hayırlısı olsun esma.banada kapatmaz gibi geliyo.:)

üç buyuk ayın sonunda yeni bi dişimiz gelmeye başladı şükür
hiç gelmeyecek8 dişle kalacağız sanmıştım:KK52:

gözünüz aydın.sağlam olsun inşallah.

Nasılsını?
Biz bugün hastanedeidik...
Nefroloji kontrolumuz vardı ameliyattan sonra
ultrason idrar tahlili yapıldı
büyümede azalma yok dedi doktor zaten ameliyatı biz azalma olsun diye yapmadık
böbreğin fonksiyonu işlevini düzelstsin diye yaptık oda ameliyattan sonra 6 sonra belli olacak 4 ay sonra kontrolde çekilecek sistigrafi sonunda belli olacakmış ama şuan hiç bi sorun yok iltihabı yok...en çok böbrek koruyucu antibiyotiği kestik artık kullanmayacak ona çok sevindim..eylülün 7 sine kontrol verdi nefroloji...
Böbrekle bir cerrahide kontrol ediyo onada gittik
ordaki cerrahta çocuğunuzun genişlemesi azalmaya başlamış..şuan hiç bi problem yok 1 ay sonra kontrol dedei...burda olmasam geç gelsem olurmu arar soarrsınız dedi...bursada olabilirim o dönemde...
Ondan sonrada kaç haftadır hiç burun akıntısı geçmedi aradada yıkanıklık gece horlama balgamlı öksürük kusma 2 gecedirde uymuyodu dahiliyeye götürelim dediim..ciğerleri temiz boğazında hafif kızarıklık var dedi..macro antibiyotik verdi bide soğuk algınlığı öksürük şurubu benical verdi şurubu 3 antibiyotiği 7 gün kullan kes düzelir zaten dedi..inşallah bitsin ilaçtanda kurtulcak yaverum...
Arasın pipisinin ucunda altta bi beyazlık vardı cerraha onuda gösterdimm sünnet derisi yapışık idrrar sıkışınca oluşur sünnetle temizlenir korkulacak bişi yok dedi...bunuda böle attalattık..
çok şükür azda olsa düzelme varmış çok mutlu oldum bide şu sümükleri bitse gribi düzelse yaz geldi hastalıktan kurtulamadık...bizde böle canlarım...
şükür paşa atlattı bunlarıda.en azından ilerlememeside iyi fatoş..herşey yoluna giriyo şükür..:)

bende bugün annemi hastaneye götürdüm rutin kalp kontrolleri vardı ekosu felan çekildi yarında kan tahlillleri yapılacak sonra sonuçları doktora gösterecez inş.iyi çıkar bakalım,hastaneye gitmişken göz doktoruna muayene oldum, gözümün kızarıklığı,akması felan geçti ama gözümde batma vardı o hala geçmedi, doktor muayene etti zaten salgın varmış buaralar,boğaz enfeksiyonuyla beraber gözde de böyle enfeksiyon oluyormuş ,, tamamen düzelmemiş dedi damla ve merhem verdi şimdi onları kullanacam bakalım inş.iyi gelir.... bugün yine hastanedeydim sabahtan sonrada annemlere geçtim bizden de böyle.........
annem içinde inşallah sonuçlar iyi çıkar selmacım.sanad çok geçmiş olsun.salgın olunca kaçınılmaz oluyo zaten:KK43:(
zeynep nasıl oldu..

günaydın kızlar.

burak gündüzleri daha iyi,ama gece öksürüğü devam ediyor..öyle daimi değil,gece 3 gibi kalkıyo,öksürüyo çokca,sonra sakinleşince tekrar uyuyo..3 defa böyle oluyo..hırıltı vardı ilk günlerde,balla geçti sanırım..öksürük öyle derinden değil gibi geliyo bana,bu yüzden götürmedim doktora..açıkcası ben hemen alıp doktora götüren,kendim de giden birisiyim ama burağı götürmeye korkuyorum,doktor hemen antibiyotik yazıyor çünkü,ilerlese de,başlangıç da olsa..sırf bu yüzden götürmüyorum,doktordan soğudum resmen..

aras paşa iyiymiş sevindim,inşallah diğer kontrolleriniz de daha iyi geçer canım..mümükler için ilaç kullanmıyor musun?

burağın sünnetini araştırmıştık bi ara ama kaldı..işi bırakınca yaptırcaz artık,ben bakayım diye erteledim aslında..

kendin bilebiliyorsun tabi.ilerlemediyse bırak dursun..geçer inşallah bi kaç güne..

bu arada ben bu tonimer baby yi çok beğendim kızlar,niye bugüne kadar diğer spreyi almışım diye de kızdım kendime..çok güzel açıyor burnu.
aklımızda bulunsun teşekkürler

aaaa buraya niye kimse gelmiyo yaaa..buraya da yazın bacılar..yalnız kalmasın..dostlukların oluşma yeri burası....hepten ıssız kalmş...:KK19:
aa ben işlerimi bitirdim geldim.bırakmam ben burayı:KK12:

sibelcim slm cnm
geçmiş olsun oğluşunaa
ben geliyorum arada bakıyorum kimse olmuyo ki

gel kuşum.ya..nassın..

evimin işleri bitti.yemegimde pişiyo..defneni meyvesini hazırladım..salatamı yaptım..eh bişey kalmadı.bende bugün işime yok kızlarla çıkayım diyordum hava çok kapalı yaa.bakıp bakıp duruyormhavaya acabe aaçılırmı diye.off..bugünde sanki anladı defne sürekli elimden tutup kapıya götürüyo sanrada anahtarı gösteriyo aç diyo..açmadım ağladı durdu:KK43:(..olmadı hava kötü olmasar bir iki turlayalım bari:KK58:

ayşegül günaydın kuşlum iyiyim şükür sen nassın
ohh işleri bitirmişinn hava bu ay bitene kadar böle gidicek sanırım bi açık bi kapalı bende yarın
izinliyim babmızda izinli olursa oğlumu gezdirmeye götürücez hafta sonu annemin yanına gidiyorum çünkü
ay kız nasıl bitiryosun işleri benim oğlan bana hiç iş yaptrımıyo ya off

günaydın kızlar :KK71:
günaydınnn..selma nasıl oldunn.

ohh işleri bitirmişinn hava bu ay bitene kadar böle gidicek sanırım bi açık bi kapalı bende yarın
izinliyim babmızda izinli olursa oğlumu gezdirmeye götürücez hafta sonu annemin yanına gidiyorum çünkü

iyim esma işte geciylo günler.ayy facede emir kaanın resmini gördüm seni göndermesine bayıldım yaa.pencereden...ama çokta mahsumm mahsum bakmışş..öp kız benim yerime ama.teyzen için öpüyom de ama.tamamı..öyle kibar değil.şaaap diye öp:KK52:..defneyi ben öyle öpüyom.alıştı garibim.zaten bi güccük yanagı var hepsi geliyo öperken:KK60:
annen nasıl oldu.kaynanan nasıl kız havadis ver.enişten nası oldu.biz artık birbimizle değil ailelerimizide tanır olduk.ee anlat bakiim..

utkuyu alıp geleyim..dağılmayın uleynnnn:63:

hayde kuşum sen git al gel.utkucugunu..ben sana bir iki soru sorcam şu ana okul meselesinden sonra uygun olalım da msn den taammı.

selmacım kremle tamamen geçer inşallah..

burağın göz sulanması da azaldı çok şükür..hem burun hem göz damlası kullanınca tıkanıklık açılıyo sanırım yavaş yavaş..ama o göz damlasını damlatmak ölüm yani..
sağol hülyacım haklısın ya göz damlasını ben bile gözüme damlatınca fena oluyorum bide küçücük çocuk neyapsın,ama burağın iyi olmasına sevindim canım inş.en kısa zamanda tamamen düzelir paşam.... benim gözüm daha iyi bugün ama eşime bulaştı gözü şişti,kızardı sulanıyor fena oldu yani, oda bu sabah göz doktoruna gitti onada göz damlası ve merhem vermiş doktor salgın varmış çok bulaşıcıymış inş.çocuklara bulaşmaz ya off bi kurtulamadık hastalıktan ya......

günaydın fatoşcum
arasın mauynesi kontrolü iyi geçmiş çok şükür gözün aydın inş. gelecek kontrollere hiç bişiyi kalmaz yavurunun

günaydın selmacım Annenin sonuşları iyi çıkar inş.
senin de gözlerin geçer inş. ay göze krem felan sürmek çok zor gelir bana hiç sevmem ya ama mecbur olunca
günaydın hülyacım
şu sünnet işni doğar doğmaz 3 4 günlükken yaptırmadığıma pişman oldum şimdi zor olur gibime gleiyo sizde karar vermişiniz yaptırın bakalım ama sen hamilelğin son aylarına uğraşabilcenmi çocukla
sağol esmacım,kerem 5 günlükken sünnet olmuştu,eren daha sünnet olmadı ama keşke onuda yeni doğduğunda sünnet ettirseydim o kadar pişmanımki en iyisi küçükken yaptırmak bencede.....

günaydın kızlar...
fatoş çok sevindim kontrollerin iyi geçmesine...
hülya kış bitmediki çocuklar rahat etsin..iburamin iyi geldimi..sünneti biz 3 aylıkken yaptırdık..valla atlattık gitti...sen evdeyken yaptırınca yanında mutlaka birileri olmalı canım..tek başına olacak iş değil...

burakta dünden beri öksürük,burun akıntısı,hapşuruk var...iburaminle peditus veriyorum..inş düzelir dr gitmeyi bende sevmiyorum..klasik ilaçları var onları verip yolluyolar..evde de var çoğu bakalım..bana soğuk algınlığı gibi geliyo...
2gündür hava çokkk güzeldi haydi dedik yaz geldi...kendimizi kandırmışız..bugün felaket soğuk resmen soğuk yani...yaz gelmicek ben ümidi kestim....
günaydın sibelcim geçmiş olsun burağa inş.fazla ilerlemeden atlatırsınız canım.....

tamam çikom:)

kız vazcaydılarmı yoksa kızı çıkarmaktan:26:.ya iş yerinde siyasiyi taşayana sinir olurum.ne düşünüyorsan bırak içinde kalsın herkes aynı fikirde olacak diye bi korulmı var töbe töbe .bak bende sinirlendim:KK20:...
ee sen nasılsın paşa nasıl kızz..yigitin saçlarına hastayım ben ya.bi erkek bebede o kadar saçmı olur yaw.maşallah yaşlansada onun saçı dökülmez ben diym..babam 64 yaşında maşallah.bi saçı var amaann..sırma sırmaa:KK9:

geçmiş olsun hülyacım..ilerlemeden geçer inşallah..

sağol hülyacım..aile halkı kaç kişilikse o tempeyla yaşamayı ögreniyorsun..ilk zeynepteded yine böyle yetişiyordu bşimdi defneyle pek bi değişiklik olmadı.bilk zamanlar biraz zor geçiyo ama bir kaç aysonra herşey rayına oturuyo.bende senden çok eminim.herşeyi güzelce yola koyacagına:KK34::KK54:

uyy tubiş görüşemedik.öpüyorum civcivi..:KK54:

sizde güle güle kullanın bacım.

iyi etmişsin kız özür olsunda..

hayırlısı olsun esma.banada kapatmaz gibi geliyo.:)

gözünüz aydın.sağlam olsun inşallah.

şükür paşa atlattı bunlarıda.en azından ilerlememeside iyi fatoş..herşey yoluna giriyo şükür..:)

annem içinde inşallah sonuçlar iyi çıkar selmacım.sanad çok geçmiş olsun.salgın olunca kaçınılmaz oluyo zaten:KK43:(
zeynep nasıl oldu..

kendin bilebiliyorsun tabi.ilerlemediyse bırak dursun..geçer inşallah bi kaç güne..

aklımızda bulunsun teşekkürler

aa ben işlerimi bitirdim geldim.bırakmam ben burayı:KK12:

gel kuşum.ya..nassın..
sağol ayşegülcüm zeynep iyi canım antibiyotiğine devam ediyorum,ishal olmuştu ya pişik olmuş onunla uğraştım 1-2 günde pişik yüzünden huysuzluk yaptı, ama bugün iyileşmişti pişikler daha iyi sağol teyzesi....

evimin işleri bitti.yemegimde pişiyo..defneni meyvesini hazırladım..salatamı yaptım..eh bişey kalmadı.bende bugün işime yok kızlarla çıkayım diyordum hava çok kapalı yaa.bakıp bakıp duruyormhavaya acabe aaçılırmı diye.off..bugünde sanki anladı defne sürekli elimden tutup kapıya götürüyo sanrada anahtarı gösteriyo aç diyo..açmadım ağladı durdu:KK43:(..olmadı hava kötü olmasar bir iki turlayalım bari:KK58:
ohh maşallah sana hamarat arkadaşım bütün işler bitmiş,bende dağ gibi ütü var ama hiç yapasım yok,bizim burda da hava serin dün yaz gibiydi bugün kış geldi yine :KK19:

esmacım yarın tatil değilmi size ,benim çocuklara yarında cuma günüde okul yok 19 mayıs olduğundan,inş.eşinde izin alırda gezersiniz ailecek size iyi gezmeler ,annem nasıl oldu canım......

sağol hülyacım haklısın ya göz damlasını ben bile gözüme damlatınca fena oluyorum bide küçücük çocuk neyapsın,ama burağın iyi olmasına sevindim canım inş.en kısa zamanda tamamen düzelir paşam.... benim gözüm daha iyi bugün ama eşime bulaştı gözü şişti,kızardı sulanıyor fena oldu yani, oda bu sabah göz doktoruna gitti onada göz damlası ve merhem vermiş doktor salgın varmış çok bulaşıcıymış inş.çocuklara bulaşmaz ya off bi kurtulamadık hastalıktan ya......

sağol esmacım,kerem 5 günlükken sünnet olmuştu,eren daha sünnet olmadı ama keşke onuda yeni doğduğunda sünnet ettirseydim o kadar pişmanımki en iyisi küçükken yaptırmak bencede.....

günaydın sibelcim geçmiş olsun burağa inş.fazla ilerlemeden atlatırsınız canım.....

sağol ayşegülcüm zeynep iyi canım antibiyotiğine devam ediyorum,ishal olmuştu ya pişik olmuş onunla uğraştım 1-2 günde pişik yüzünden huysuzluk yaptı, ama bugün iyileşmişti pişikler daha iyi sağol teyzesi....

ohh maşallah sana hamarat arkadaşım bütün işler bitmiş,bende dağ gibi ütü var ama hiç yapasım yok,bizim burda da hava serin dün yaz gibiydi bugün kış geldi yine :KK19:

esmacım yarın tatil değilmi size ,benim çocuklara yarında cuma günüde okul yok 19 mayıs olduğundan,inş.eşinde izin alırda gezersiniz ailecek size iyi gezmeler ,annem nasıl oldu canım......

oyy kuzum ya..düzelmesine sevindimm..kız işlerimi bitirdim ama benimde ütüm var akaşamada onada başlarım..ütü bit bi zaman b bitmiyo.iki gün bi dinleniyorum hop geri ütü..off..
valla hava iyi degil ama bi azda olsa çıkartacagım sanarım..yoksa çıkarmasammı korkuyomda..

defne uyandı..çorbasına çok sıcak onu sogutayım ben ..hava iyi gibi olursa bi turlayalım..görüşürüz sonra..

gözden göze nasıl bulaşıcı oluyor yahuu.:26: .gözlerinizi mi değdirdiniz :KK9:

eşine de geçmiş olsun canım,ee senin damlayı kullansaydı..

Selam şekerler. Nasılsınız bakalım? Kuzucuklar nasıl? Burakla Zeynep iyileşiyormuş aman ne güzel.
Öğlen işimiz vardı dışarı çıktık of bayıldım sıcaktan vallahi:KK53:
Bu akşam mesai var dokuzda çıkıcam ama neyseki yarın tatil yoksa hiç çekilmezdi:)

Ablacım senin bu hamaratlığın da bana ilham veriyo vallahi:KK9: Eve çocuklara buraya diğer o siteye yetiş bi de gezmelere çık: Nazar değecek vallahi kaşı bi yerlerini:KK9:

Başka ortamlarda gezen hatunlar o site yasaklı bizde:KK35: Sabah ve öğlen yarımşar saat açık oluyo o yüzden buradayım:KK53:

evet haklısın keşke bende yaptırsaydım pişman oldumm ama kısmet olsun
tatil cnm eşime de olur inş. ama burda şuanda bi yağmur indirdi sorma yarın nasıl olur bilmem yaa

annemde daha iyi ilk günlerden
ama yatıyor hala ağrısı var dikşileri yeni yeni kapanıyo

Son düzenleme:
serap iyiyiz sen nasılsın
ne mesaisi ya 9 a kadar yazık annesin sen düşünmüyolarmı yaa
sen ne işinde çalışyodun cnm

serap iyiyiz sen nasılsın
ne mesaisi ya 9 a kadar yazık annesin sen düşünmüyolarmı yaa
sen ne işinde çalışyodun cnm

Kim düşünecek kuşum kimin çocuğu var kimin bilmem nesi var:KK53: Neyseki yarın evdeyim yoksa oğlumu ya görüyorum ya göremiyorum sonra üzülüyorumm.
Yazılımcıyım ben canım.

Selam hanımlar nasılsınız bakalım:KK16:
Biz bugünde evdeyiz mecburen :KK1: Tam bahar geldi hava ısındı derken dün akşam üzeri sokağa çıkmıştık ,aradan 10 dk geçmeden hava kapandı . Bir dolu yağdı ardındanda bir yağmur bir taraftanda şimşekler çakıyor ödüm patladı ya :KK53: Neyseki yağmur yağacak diye hemen eve geri dönmüştüm şükürki o yağmura yakalanmadık yoksa sırılsıklam olacaktık :KK53:

X