2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bende geldim bendee:KK62::KK62::KK66:
Evet bizim burdada hava berbat dün sabahtan beri güneş görünmedi .Heryer karanlık ve yağmur hiç durmuyor sanırsın gökyüzü delindi .Birde hava gürlüyorki ödüm patlıyor benim :18:

Herkese selam nasılsınız bakalım herkes iyimi :KK16:

iyiz kuşum hoşgeldin..sen nasılsın civciv nasıl..
valla benim umudum artık mayıs sonu diyom..dahada bişiy demiyom..mayıs sonu düzelir gibi..off onada inşallah diymm bari..

iyiz kuşum hoşgeldin..sen nasılsın civciv nasıl..
valla benim umudum artık mayıs sonu diyom..dahada bişiy demiyom..mayıs sonu düzelir gibi..off onada inşallah diymm bari..

Bende iyiyim canım sadece civciv bu aralar beni çok üzüyor .Ne kahvaltı yapıyor, ne çorba ,ne yoğurt hiçbişey yemiyor .Azı dişleri geliyor ondan galiba iştahsızlığı ama benim canım sıkılıyor .Zaten sütte içmiyor öyle emmeyede düşkün değil aç açına dolanıyor çatlak :KK53:
Evet ya havalar çok kötü geçen sene yazın kuzucuklar küçüktü yürüyemiyorlardı bu senede şanslarına hava kötü gidiyor :KK53: Birde benim oğlan hep gezelim parka gidelim istiyor ama nerde öyle oluncada can sıkıntısından habire yaramazlık yapıyor .Artık biran önce ısınsın şu havalar yaaaaaaaa:KK43:

Bende iyiyim canım sadece civciv bu aralar beni çok üzüyor .Ne kahvaltı yapıyor, ne çorba ,ne yoğurt hiçbişey yemiyor .Azı dişleri geliyor ondan galiba iştahsızlığı ama benim canım sıkılıyor .Zaten sütte içmiyor öyle emmeyede düşkün değil aç açına dolanıyor çatlak :KK53:
Evet ya havalar çok kötü geçen sene yazın kuzucuklar küçüktü yürüyemiyorlardı bu senede şanslarına hava kötü gidiyor :KK53: Birde benim oğlan hep gezelim parka gidelim istiyor ama nerde öyle oluncada can sıkıntısından habire yaramazlık yapıyor .Artık biran önce ısınsın şu havalar yaaaaaaaa:KK43:

aamman tubiş o bizdede var canım..yemesinlerr..artık hiç peşinde koşmuyom.valla cını isterse.otunruyorum yemekle hemen kaçıyo.hiç oralı olmuyorum sonra bi müddet sonra yanıma geliyo oturuyo.ağzını açıyo.bir iki kaşık alıp gene gidiyo.öyle böyle ya bitiriyoruz yada yarım kalıyo işte..benimke artık kahvaltıdanda hoşlanmıyo.poff..

nerdesiniz kızlarrr hadi canlan canlan.kımıdla kendine geeell..ay böyle bi şarkımı vardı ne..eskiden tabi:KK9: evemi süpüreyim..off hala ütümü yapmadım..bugüne niyetlendim bakalım..iyici birikti yine:KK19:

aman ayşegül ev işi ütü hiç bitmiyoki boşverrrrrrrr canın isteyince yaparsı nn

aamman tubiş o bizdede var canım..yemesinlerr..artık hiç peşinde koşmuyom.valla cını isterse.otunruyorum yemekle hemen kaçıyo.hiç oralı olmuyorum sonra bi müddet sonra yanıma geliyo oturuyo.ağzını açıyo.bir iki kaşık alıp gene gidiyo.öyle böyle ya bitiriyoruz yada yarım kalıyo işte..benimke artık kahvaltıdanda hoşlanmıyo.poff..

:KK57::KK47: Nedir bu yaramazların yemekle derdi .Çok çok şükür zırt pırt hasta olmuyor, gayette hareketli , zekasıda çok yerinde :nazar: Ama gel görki yemek saatleri herzaman kavga ediyoruz .Neler yapıyorum ağzını bir kapadı mı yedir yedirebilirsen .En iyisini yapıyorsun canım ben boşuna kendimi yıpratıyorum, sinir oluyorum bundan sonra umrumda değil yemezse yemesin :63:

aman ayşegül ev işi ütü hiç bitmiyoki boşverrrrrrrr canın isteyince yaparsı nn

kız canımın istedigi hiç bi gün yokki.sorun orda:KK9:

:KK57::KK47: Nedir bu yaramazların yemekle derdi .Çok çok şükür zırt pırt hasta olmuyor, gayette hareketli , zekasıda çok yerinde :nazar: Ama gel görki yemek saatleri herzaman kavga ediyoruz .Neler yapıyorum ağzını bir kapadı mı yedir yedirebilirsen .En iyisini yapıyorsun canım ben boşuna kendimi yıpratıyorum, sinir oluyorum bundan sonra umrumda değil yemezse yemesin :63:

maşallah aman olmasın hasta.aammman boşver yaa çok acıkınca kendileri geliyo zati.şimdi yemek yediriyorum.bi alıyo bi gidiyo.yarısı duruyo hala..valla yemek sogudu..

makineyle eve süpürüorüyorum.ikiside ben süpürürken sopasıyla kocalamımı pek seviyorlar.ama makine çalışacak o ses yapaken ben onlarıda süpürüyormuşum gibi yapıyorum ikiside gülüyo eğleniyo amma elektirik çok yanıyo:KK9:..bu oyunu unutmalılar..para para...:87:
bu arad ben süpürürken odaları bi saktım bizimki bilgisayar kasasının başına tormuş bi açıyo bi kapıyo düğmeleri.ay kilitlememiştim.epeydir oynamıyordu unuttu dedim.ama unutmamış demekki..ne yapıyorsun sen diyipci bi duduk büktü.başladı ağlayama.:KK1:.bildi kızdığımı.

kız canımın istedigi hiç bi gün yokki.sorun orda:KK9:

maşallah aman olmasın hasta.aammman boşver yaa çok acıkınca kendileri geliyo zati.şimdi yemek yediriyorum.bi alıyo bi gidiyo.yarısı duruyo hala..valla yemek sogudu..
He bende sevmiyorum ütüyü :63:
Bizimde aynı canım yiyene kadar abartsız yarım saati geçiyoruz yemekte çorbada buz oluyor .
Çocuk yemeyide ,emmeyide sevmiyor sadece su içiyor bol bol sanırsın bitki fotosentezle yaşıyor galiba :KK53:

makineyle eve süpürüorüyorum.ikiside ben süpürürken sopasıyla kocalamımı pek seviyorlar.ama makine çalışacak o ses yapaken ben onlarıda süpürüyormuşum gibi yapıyorum ikiside gülüyo eğleniyo amma elektirik çok yanıyo:KK9:..bu oyunu unutmalılar..para para...:87:
bu arad ben süpürürken odaları bi saktım bizimki bilgisayar kasasının başına tormuş bi açıyo bi kapıyo düğmeleri.ay kilitlememiştim.epeydir oynamıyordu unuttu dedim.ama unutmamış demekki..ne yapıyorsun sen diyipci bi duduk büktü.başladı ağlayama.:KK1:.bildi kızdığımı.

Aynı valla bişeye izin verme veya yüksek sesle kız hemen dudak bükülüp ağlıyor .Yada benden öğrendi bir kaşlarını çatıyor dövecek sanki bizi :KK1:

esmacım bence de dediğin gibi adam olmaz..

misafirler sabah gitti..erkekler annemgilde,bayanlar biz de kaldı..eşim de şehir dışındaydı tesadüf..olsaydı asla yüzyüze gelmek istemezdi..

bir sonuca ulaşılamadı evet..arada gelirsin kayseriye cocukları görmeye demiş ablam,kayseri çok uzak diyomuş :) salak ya,valla..

ablam okul kapanırken olmaz,belki okullar açılırken demiş..şimdi bitane başkasının üstüne ipotekli ev var.(bu kısım baya karışık,ben de pek bilmiyorum).noter de imza atacaklar ipotek kalkınca ev ablamın olacakmış..(nasıl oluyo hiç bilmiyorum).

ablama dedim, hiç evi falan düşünmeyin..ikiniz de gidin bi aile psikoloğuna...dökün eteğinizdeki taşları..kafanıza yatarsa beraber devam edersiniz,yatmazsa olmadı dersiniz içiniz rahat etmiş olur..bakalım sonuç ne olacak,bence çok büyük ihtimalle dönecekler..ama mutlu olamayacak yine..artık karar onun,hayırlısı olsun onun ve cocukların hakkında.

He bende sevmiyorum ütüyü :63:
Bizimde aynı canım yiyene kadar abartsız yarım saati geçiyoruz yemekte çorbada buz oluyor .
Çocuk yemeyide ,emmeyide sevmiyor sadece su içiyor bol bol sanırsın bitki fotosentezle yaşıyor galiba :KK53:

Aynı valla bişeye izin verme veya yüksek sesle kız hemen dudak bükülüp ağlıyor .Yada benden öğrendi bir kaşlarını çatıyor dövecek sanki bizi :KK1:

bide hemen üste çkıyorlar işte.ağlayınca bide susturup gönül alıyon.sankim kızdın:KK51:

Son düzenleme:
esmacım bence de dediğin gibi adam olmaz..

misafirler sabah gitti..erkekler annemgilde,bayanlar biz de kaldı..eşim de şehir dışındaydı tesadüf..olsaydı asla yüzyüze gelmek istemezdi..

bir sonuca ulaşılamadı evet..arada gelirsin kayseriye cocukları görmeye demiş ablam,kayseri çok uzak diyomuş :) salak ya,valla..

ablam okul kapanırken olmaz,belki okullar açılırken demiş..şimdi bitane başkasının üstüne ipotekli ev var.(bu kısım baya karışık,ben de pek bilmiyorum).noter de imza atacaklar ipotek kalkınca ev ablamın olacakmış..(nasıl oluyo hiç bilmiyorum).

ablama dedim, hiç evi falan düşünmeyin..ikiniz de gidin bi aile psikoloğuna...dökün eteğinizdeki taşları..kafanıza yatarsa beraber devam edersiniz,yatmazsa olmadı dersiniz içiniz rahat etmiş olur..bakalım sonuç ne olacak,bence çok büyük ihtimalle dönecekler..ama mutlu olamayacak yine..artık karar onun,hayırlısı olsun onun ve cocukların hakkında.

hayırlısı olsur inşallah haklarında.eylüle daha var inşallah ozamana kadar güzel gelişmeler yaşarsınız..

Ay valla resmen içim cız etti Hülyacım .:KK59:Umarım ablan içinde çocuklar içinde en hayırlısı neyse o olur .Bu durumlar çok karışık aslında bana kalsa hiç şans vermesin , dönmesin çünkü o adam akıllanmaz derim .Ama işte ortada çocuklar var herşeye onlar için katlanılmıyor mu zaten .Gerçekten ablanın durumu çok zor kendisi ve çocukları için en doğru kararı verebilir inş. Rabbim yardımcısı olsun inş.

ya benim patron burda açamıyorum şimdi yemeğe gittilerde az bi bakınayım dedim.
öpüyorum hepicinizi.
istanbullulaarr!!!buluşuyormusun kesin olarak cumartesi..

pazar günü bulşuyoruz canım bu sefer aksilik olmazsa 12 falan olacağız galiba.süpperrr.

Hülya senin bu enişten varya valla akıllanmaz aklından şüphe etmekte haklısın.hep işin güzün yok hem karını çoçuğunu mutlu edemiyorsun ee adam az fedakarlık etsene halt var çankırıda kalsın orda.
Ama yavrum Yağmura içim burkuldu kurban olurum... sen babamısın soruya bak ya kuzum. babasının şapşallığını babanın nasıl olduğunu , neler yaptığını nasıl sevdiğini bile öğreneyeyen kız çekiyor.
haklarında hayırlısı para pul saadet gelmiyor ,ablan para içinde gitmiyecek giderse ama bu adam ailesinin yanında bu kadar şov yapıyorsa en ufak bi tartışmada ablana hor davranır gibime geliyor .ay yeter bu kadar konuştuğum ben fana gaza geliyorum bu konularda çok katıyım erkek erkekliğini kadın kadınlığını bilecek böyle adamlara tahammülüm yok benim .haklarında hayırlısı inşallah en çokta ablanın.

Bende geldim bendee:KK62::KK62::KK66:
Evet bizim burdada hava berbat dün sabahtan beri güneş görünmedi .Heryer karanlık ve yağmur hiç durmuyor sanırsın gökyüzü delindi .Birde hava gürlüyorki ödüm patlıyor benim :18:

Herkese selam nasılsınız bakalım herkes iyimi :KK16:[/QUO

Tubiş gök mü delindi :KK30:

sizin gezmeler yine kaldı sarı kuş eve tıkıldı yine.

hülya güzel demişsin cnm.en azından tarafsız biri dinlesin ve açıklama yapar mantıklıca
eltim doğum yapmıştıya kızlar sütü gelmiyo hiç emmiyo çocuk emmeyide beceremiyor.yılma ver dedim başka ne yapıyoduk hatırlamıyorum ben biliyomusunuz..herşey gitti bendeee

inan çok üzüldüm özlelikle yağmurum soruusmna merte ablan için hayırlısı olsun ama sanki olmazmış gibime geliyo aenişten akıllanmamış bence hala...hayırlısı valla...

istanbullular kimde buluşuyonuz bakım beni çatlaıcanız ah ah...

aynen valla burcu senin dediğini akşam ben de demeyi çok istedim ama sustum hep..erkek erkekliğini kadın da kadınlığını bilecek! neyse hayırlısı bakalım.

serapcım sütü gelmiyo derken sütü az mı? sütü azsa cezvede 2 incir,2 kayısı kaynatsın içsin suyunu günde 3 defa..bulgur pilavı da yiyebilir :)
ama sütü var da bebiş ucunu alamıyorsa,göğüs kalkanı mı ney,şeffaf uclar var..ben de yara olunca kullanmıştım..onunla denesin bi de.ucu büyük ya,bebek öyle alışır belki..sonra sonra normal vermeye başlar..ayy ikisi de acemi ya..biri anneliğe,biri dünyaya..:KK69:

hemşirelerin hastanede ucunu çekip çekip burağın ağzına vermeye çalıştığı günler geldi aklıma..

X