Bende geldim bendee
Evet bizim burdada hava berbat dün sabahtan beri güneş görünmedi .Heryer karanlık ve yağmur hiç durmuyor sanırsın gökyüzü delindi .Birde hava gürlüyorki ödüm patlıyor benim :18:
Herkese selam nasılsınız bakalım herkes iyimi
iyiz kuşum hoşgeldin..sen nasılsın civciv nasıl..
valla benim umudum artık mayıs sonu diyom..dahada bişiy demiyom..mayıs sonu düzelir gibi..off onada inşallah diymm bari..
Bende iyiyim canım sadece civciv bu aralar beni çok üzüyor .Ne kahvaltı yapıyor, ne çorba ,ne yoğurt hiçbişey yemiyor .Azı dişleri geliyor ondan galiba iştahsızlığı ama benim canım sıkılıyor .Zaten sütte içmiyor öyle emmeyede düşkün değil aç açına dolanıyor çatlak
Evet ya havalar çok kötü geçen sene yazın kuzucuklar küçüktü yürüyemiyorlardı bu senede şanslarına hava kötü gidiyorBirde benim oğlan hep gezelim parka gidelim istiyor ama nerde öyle oluncada can sıkıntısından habire yaramazlık yapıyor .Artık biran önce ısınsın şu havalar yaaaaaaaa
nerdesiniz kızlarrr hadi canlan canlan.kımıdla kendine geeell..ay böyle bi şarkımı vardı ne..eskiden tabievemi süpüreyim..off hala ütümü yapmadım..bugüne niyetlendim bakalım..iyici birikti yine
aamman tubiş o bizdede var canım..yemesinlerr..artık hiç peşinde koşmuyom.valla cını isterse.otunruyorum yemekle hemen kaçıyo.hiç oralı olmuyorum sonra bi müddet sonra yanıma geliyo oturuyo.ağzını açıyo.bir iki kaşık alıp gene gidiyo.öyle böyle ya bitiriyoruz yada yarım kalıyo işte..benimke artık kahvaltıdanda hoşlanmıyo.poff..
aman ayşegül ev işi ütü hiç bitmiyoki boşverrrrrrrr canın isteyince yaparsı nn
Nedir bu yaramazların yemekle derdi .Çok çok şükür zırt pırt hasta olmuyor, gayette hareketli , zekasıda çok yerinde Ama gel görki yemek saatleri herzaman kavga ediyoruz .Neler yapıyorum ağzını bir kapadı mı yedir yedirebilirsen .En iyisini yapıyorsun canım ben boşuna kendimi yıpratıyorum, sinir oluyorum bundan sonra umrumda değil yemezse yemesin
istanbullulaarr!!!buluşuyormusun kesin olarak cumartesi..
selam kızlar, buluşma cumartesi değil canım pazar günü, allah nasip ederse buluşuyoruz
He bende sevmiyorum ütüyükız canımın istedigi hiç bi gün yokki.sorun orda
maşallah aman olmasın hasta.aammman boşver yaa çok acıkınca kendileri geliyo zati.şimdi yemek yediriyorum.bi alıyo bi gidiyo.yarısı duruyo hala..valla yemek sogudu..
makineyle eve süpürüorüyorum.ikiside ben süpürürken sopasıyla kocalamımı pek seviyorlar.ama makine çalışacak o ses yapaken ben onlarıda süpürüyormuşum gibi yapıyorum ikiside gülüyo eğleniyo amma elektirik çok yanıyo..bu oyunu unutmalılar..para para...:87:
bu arad ben süpürürken odaları bi saktım bizimki bilgisayar kasasının başına tormuş bi açıyo bi kapıyo düğmeleri.ay kilitlememiştim.epeydir oynamıyordu unuttu dedim.ama unutmamış demekki..ne yapıyorsun sen diyipci bi duduk büktü.başladı ağlayama..bildi kızdığımı.
He bende sevmiyorum ütüyü
Bizimde aynı canım yiyene kadar abartsız yarım saati geçiyoruz yemekte çorbada buz oluyor .
Çocuk yemeyide ,emmeyide sevmiyor sadece su içiyor bol bol sanırsın bitki fotosentezle yaşıyor galiba
Aynı valla bişeye izin verme veya yüksek sesle kız hemen dudak bükülüp ağlıyor .Yada benden öğrendi bir kaşlarını çatıyor dövecek sanki bizi
esmacım bence de dediğin gibi adam olmaz..
misafirler sabah gitti..erkekler annemgilde,bayanlar biz de kaldı..eşim de şehir dışındaydı tesadüf..olsaydı asla yüzyüze gelmek istemezdi..
bir sonuca ulaşılamadı evet..arada gelirsin kayseriye cocukları görmeye demiş ablam,kayseri çok uzak diyomuş :) salak ya,valla..
ablam okul kapanırken olmaz,belki okullar açılırken demiş..şimdi bitane başkasının üstüne ipotekli ev var.(bu kısım baya karışık,ben de pek bilmiyorum).noter de imza atacaklar ipotek kalkınca ev ablamın olacakmış..(nasıl oluyo hiç bilmiyorum).
ablama dedim, hiç evi falan düşünmeyin..ikiniz de gidin bi aile psikoloğuna...dökün eteğinizdeki taşları..kafanıza yatarsa beraber devam edersiniz,yatmazsa olmadı dersiniz içiniz rahat etmiş olur..bakalım sonuç ne olacak,bence çok büyük ihtimalle dönecekler..ama mutlu olamayacak yine..artık karar onun,hayırlısı olsun onun ve cocukların hakkında.
istanbullulaarr!!!buluşuyormusun kesin olarak cumartesi..
Bende geldim bendee
Evet bizim burdada hava berbat dün sabahtan beri güneş görünmedi .Heryer karanlık ve yağmur hiç durmuyor sanırsın gökyüzü delindi .Birde hava gürlüyorki ödüm patlıyor benim :18:
Herkese selam nasılsınız bakalım herkes iyimi[/QUO
Tubiş gök mü delindi
sizin gezmeler yine kaldı sarı kuş eve tıkıldı yine.