2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın

geldim geldim :)

ama hiç beklediğim gibi değildi..Allah'ım bence kafayı yemiş kocası..kocası hariç herkes gayet iyiydi..biz de misafir diye çok iyi ağırladık,memnun kaldılar..o aileden de herkes(kocası ve kaynanası hariç) sakın üstüne bişey yapılmadan döneyim deme diyorlar.

kocası ben 1 sene bekleyemem,okul bitecek karım evde olacak diye bi sinirle başladı önce..sonra yalnız konuştular o zaman daha ılımlıymış..ben ağzımı açıp tek kelime etmedim..Ablama da dedim bu iş olmaz, zerre kadar ilerleme olmamış bunlarda..onun da içine sinmedi hiçbişey zaten.

mert çok çok mutlu oldu babası geldiği için.barışacaklar mı diye sorup duruyo bana...yağmur sen baba mısın diye soruyo.. :KK43:

böyle işte..ablam ben devlet işine girersem sen de gelir orda iş bulursun demiş.(zaten şu anda işsiz) yok ben çankırıdan başka yapamam diyomuş..öküz senin tek kelime etmeye hakkın var mı ki..

ben pişmanım,ben eşşekler gibi pişmanım..babamın ayaklarının altını öperim,olmazsa aha 12. kat atarım olur biter..diye şovlar yapıyor..velhasıl ben aklından şüphe ettim..

günaydın

ama hiç beklediğim gibi değildi..Allah'ım bence kafayı yemiş kocası..kocası hariç herkes gayet iyiydi..biz de misafir diye çok iyi ağırladık,memnun kaldılar..o aileden de herkes(kocası ve kaynanası hariç) sakın üstüne bişey yapılmadan döneyim deme diyorlar.

kocası ben 1 sene bekleyemem,okul bitecek karım evde olacak diye bi sinirle başladı önce..sonra yalnız konuştular o zaman daha ılımlıymış..ben ağzımı açıp tek kelime etmedim..Ablama da dedim bu iş olmaz, zerre kadar ilerleme olmamış bunlarda..onun da içine sinmedi hiçbişey zaten.

mert çok çok mutlu oldu babası geldiği için.barışacaklar mı diye sorup duruyo bana...yağmur sen baba mısın diye soruyo.. :KK43:

böyle işte..ablam ben devlet işine girersem sen de gelir orda iş bulursun demiş.(zaten şu anda işsiz) yok ben çankırıdan başka yapamam diyomuş..öküz senin tek kelime etmeye hakkın var mı ki..

ben pişmanım,ben eşşekler gibi pişmanım..babamın ayaklarının altını öperim,olmazsa aha 12. kat atarım olur biter..diye şovlar yapıyor..velhasıl ben aklından şüphe ettim..

ablanın hakkında hayırlısı neyse o olsun inş.hülyacım .....

günaydın kızlar
hülyacım ablan ılımlımı peki istiyormu.adama bak o alttan alıcakken pes yanii
ayşegül benim düzleştircim Babyliss Pro230 ST88E canım memnunum ben

günaydın arkadaşlar.
hülyacım tam bi sonuca varılamamış anlaşılan.ahh merte yazık nasıl hevesle soruyor barışacaklardı diye hee.
Allah eniştene akıl versin, ablan inşallah en doğru kararı verir.
ayşegülcüm bakarsın sende düzleştiriciye.aceleye getirme.hem havada soğuk çarşıya çıkmana müsade etmezki bu havalar.

günaydınlar hayırlı günlerr

hülyacım o enişten varya adam olmaz ablan geri dönmesin bence değişmez oo ben burda boşanma davalarınd görüyorum bazı insanları anlıyorum artık ama bize söz düşmez tabi hakkında hayırlısı çocuklar var arada o en büyük problem zaten çocuk nasıl sevinmiş babası geldi die hayırlısı artık

günaydın

al hülyaıacım ya .çok karmaşık olmuş.şimdi bu adam iyimiii.akıllındımı bende pek çözemedim.ablanla yalnız konuşunca ne dediki aceba.tamam faelan dedimiki.bir yıl belki uzun gelebilir ona diyem yokta.atlarım falan hakkatan şasırmış..ama çocuklarıda üzüldüm şimdi.evlatk iyi baba kötü baba diye ayırırmı işte.ne ouluyorsa bu çucaklar yüzünden alınmıyormu kararlar..ne oldu şimdi.daha ordalarmı.kimde kaldılar..ne diye ayrıldınız şimdi.düşünülecekmi.bak ben çok soru sorarım:)
rabbim doğru yolu göstersin ablana.şimdi ne dese üzülür.yok dese çocukları için üzülür.evet dese belki yine kötü olacak.off rabbim hepinizin yardımcısı olsun..

günaydın herkese ......
günaydın selmacım.

günaydın kızlar
hülyacım ablan ılımlımı peki istiyormu.adama bak o alttan alıcakken pes yanii
ayşegül benim düzleştircim Babyliss Pro230 ST88E canım memnunum ben

tamam canım onada bakayım.

günaydın arkadaşlar.
hülyacım tam bi sonuca varılamamış anlaşılan.ahh merte yazık nasıl hevesle soruyor barışacaklardı diye hee.
Allah eniştene akıl versin, ablan inşallah en doğru kararı verir.
ayşegülcüm bakarsın sende düzleştiriciye.aceleye getirme.hem havada soğuk çarşıya çıkmana müsade etmezki bu havalar.

günaydın..
pınar bugün baktım okudum.güzel yorumlar var ama philips içinde çok olumlu yazılar var ya..bazısı babylis için heryerde parçası bulunmuyo.parçası heryerde rahatlıkla bulanan bi marka alın demiş:26:....ben bakıyorum işte.evet berbat bi hava var.yağmurda yağıyor zaten.kocaya dedim içine siseni al sonra aceleye gitirdinde ben bunu almayacaktım aslanda deme bana diyo:KK1:.haklı.iyice karar vereyim.

herkese günaydın..

günaydınlar hayırlı günlerr

hülyacım o enişten varya adam olmaz ablan geri dönmesin bence değişmez oo ben burda boşanma davalarınd görüyorum bazı insanları anlıyorum artık ama bize söz düşmez tabi hakkında hayırlısı çocuklar var arada o en büyük problem zaten çocuk nasıl sevinmiş babası geldi die hayırlısı artık

günaydın esmacım..

Tünaydın kızlar hava buradada berbat hıç düzelmıyecek galıba çocuklarımızzın şansına...:KK58:

buarada saç düzleştırıcısı ve maşa olarak bende babyliss kullanıyorum ıkısındende cok memnunum 2 sene oldu alalı henüz bır problem yaşamadım tavsıye ederım ...

GÜNAYDIN CNM
ayşegülcüm saç düzleştirici bakıyosun galiba babylis en iyileri arasında cnm kuaförler bile kullanıyo :)
bayagı kulanan varmış demekki.sağol tatlım:)

günaydın kızlarrr hülyacım hakkınızda hayırlısı olsun canım
günaydın canım.

Tünaydın kızlar hava buradada berbat hıç düzelmıyecek galıba çocuklarımızzın şansına...:KK58:

buarada saç düzleştırıcısı ve maşa olarak bende babyliss kullanıyorum ıkısındende cok memnunum 2 sene oldu alalı henüz bır problem yaşamadım tavsıye ederım ...
sağol canım.seninkinin kodu ne peki..çok çeşidi varda.
ayrıca günaydın.

ayyy oğlum tam 15 aylık olduu :KK6: :emir_bebek: :KK55: :KK8:

oyy paşaya maşallahh...kocaman oldular:)

hava heryerde aynı demek.burdada öyle.çok kötü..ışıklar falan hep açık.karalık zati.yağmur var..:KK19:

nerdesiniz kızlarrr hadi canlan canlan.kımıdla kendine geeell..ay böyle bi şarkımı vardı ne..eskiden tabi:KK9: evemi süpüreyim..off hala ütümü yapmadım..bugüne niyetlendim bakalım..iyici birikti yine:KK19:

nerdesiniz kızlarrr hadi canlan canlan.kımıdla kendine geeell..ay böyle bi şarkımı vardı ne..eskiden tabi:KK9: evemi süpüreyim..off hala ütümü yapmadım..bugüne niyetlendim bakalım..iyici birikti yine:KK19:

Bende geldim bendee:KK62::KK62::KK66:
Evet bizim burdada hava berbat dün sabahtan beri güneş görünmedi .Heryer karanlık ve yağmur hiç durmuyor sanırsın gökyüzü delindi .Birde hava gürlüyorki ödüm patlıyor benim :18:

Herkese selam nasılsınız bakalım herkes iyimi :KK16:

X