2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım..nasılsın..benm sıpa uyudu büyükte oynuyo...bende buralardayım..uyanınca kaçarım..

saol canım..evet saolsun yatırır yedirir..yatırmış valla hiç duymadım bile seslerini

İyiyim bende canım sağolasın benim yumuşumda uyuyor çok şükür .Yoksa buraya girmek ne mümkün
Sen nasılsın bakalım uzun zamandır seninlede karşılaşamadım fırsat olmuyorki buraya gelebileyim

valla kızlar çalışmakla çok iyi yapıyosunuz..kendi paranı harcamak gibisi yok
çok şükür eşim ben istemeden verir ama yinede keşke diyorum...
bu sene taşınacaktık ya hani bahsetmştim bende çalışıcam falan diye..yattı o iş...
annm diyo seneye utku okula gidecek(ilkokula)sorumluluğunu alamam..ilk senesi..sende işten gelirsin ilgilenemezsin yazık çocuğa diyo
bende bikaç sene daha bekliym utku 3.sınıfa geçsin öyle çalışıym diyorum.
evde yapıcaktım işimi oda olmadı..burak gündüzleri uyuyunca zamanım oluyo sadece..gecede yorgun oluyorum yatıyorum çoğu zman öyle işte...nebileyim hayırlısı...
çalışmayı çok istiyorum...

İyiyim bende canım sağolasın benim yumuşumda uyuyor çok şükür .Yoksa buraya girmek ne mümkün
Sen nasılsın bakalım uzun zamandır seninlede karşılaşamadım fırsat olmuyorki buraya gelebileyim
aynen canım bende göremiyorum seni...bende bu aralar pek giremdim zaten..bugünde evdeyim..

aynen canım bende göremiyorum seni...bende bu aralar pek giremdim zaten..bugünde evdeyim..

Söylediklerine katılıyorum canım bende bazen çalışmayı çok özlüyorum ama bizimde bakacak kişi sorunumuz var .Kaynanam eşime yardım ediyor o baksa onun yerine birisi lazım ki bulmak çok zor .Annem desen çok uzak eşim araba var ama vakit yok kim alacak hergün diyor .Böylece hep planlarım bozuluyor nasip bakalım ilerde zaman neler gösterecek :97:
Ama annen haklı canım Utku ilkokula başladığında göreceksin .Eğitim sistemi malum okadar değişmişki öğretmen ödevi veriyor evde anne babalar çocuğa yaptırıyor .Öğretmen artık okulda öğretmiyor sensin öğreten evde .Benim örümceklerde gördüm hemde birinci sınıf çocuklarına nasıl ödevler veriyorlar ya zor zor

bakacak kimse olmadımı zor gerçekten kızlar.
ama inşallah sizlerde en kısa zamanda bi iş sahibi olur ve kendi paranızı kazanır harcarsınız.
kendi emeğinin karşılığını almak apayrı bişey.ama insan harcamaya kıyamıyo oda ayrı

inş canım biraz büyüsünler ozman daha da değişir şartlar...istediğimiz gibi olur..

evet ya sistem çok değişik...sayfalarca ödev veriyolar..neden böyle anlamıyorum..işte bizde bu yüzden erteledik..eskiden okulda öğrenilirdi eve okada ödev gelmezdi...

bugün hava çok güzel burda hafif esiyo ama yinede baya güneşli..buro uyansa yemeğimizi yer çıkardık...biraz dolaşıp parka oynatıcam sıpaları..

iyi hadi gözün aydın.
yedim içtin dimi

ayşegül bişey gülüm yeni ilan diyosun ne satıosan bilgisini yazıyosun bide resim ekliyosun.. hop oldu bitti:)
yaptım canımb.kalım bende açtım.gelen giden olurmu bilmem

geçmiş olsun didemcim..acil şifalar

kız paranı aldın bide harcadın haa(
şaka şaka güle güle harca.alırsın bakiimm..

bende zorunlu olmadıkça yapmıyorum alışverş..
patlıcan içinde sağol eşim salata türlerini çok sever..ellerine sağlık.

ayşegüllll saç düzleştiricilere baktın mı, neye karar verdin...
kız pınar rüyama girdi haa.şu baylis..rüyamda kuuafördeyim adam fön çekiyo makineyle markasına bakıyom oo.ya kızların dedigi doğruymuş kuaförer bile kullanıyo bu markayı ben alayım bundan diyom:))
iyice tam bakmadım hala bakıyom..dün çarşıdada baktım biraz..hafta sonuna kadar bi kaka vereyim bakimm.

hoşgeldin tuba.bende ya rüzgar çok insan çıkarsamı çıkarmasamı bilemiyo

sibel bende sen gibi düşünüyorum.ama 3sınıf değil.ikinci sınıfa bsaşlarken yeterli bence.sadece 1 sınıfta yanında olsan yeter.benim daha 2 senem var.devlet işi olmadıkça zaten çalışmayı düşünmüyorum.yada sözleşmeli..bıktım özel işlerden.zeynep ikinci sınıfa geçtiginde iyi bi iş arayacagım kendime.

[

devlet işi zor be bacım..nerde artık sınavlara gir hazırlan falan bni aşar şahsen...ben kendi işimi yapmak istiyorum oda yeter bana....2.sınıfta zor be canım ondada matematik ağırlıklı oluyo..yine destek gerekiyo hemideee bolcaa....3.sınıfta toparlıyorlar biraz..

valla benim kendi işimi kuramam tabi sizin yeriniz belli yurdunuz..biz tayinci olunca zor..bana devlet işi lağzım.seneye kendimi vercem bakalım derslere..adamda diyo gir kurtul iş derdinden diye.tabi o kadar kolaydı..ama bakalım rabbim hayırlısını versin.
yokk bence ikinci sınıfa giderken idaeldir.evdede yaparız biz ders.yeterki girem işe:97:

Son düzenleme:
serappp..senin saç düzleştiricin hangi kodda yaa.bana bi link atsana seninki nasıl bişimiş.fiyatı bakiimm..her çeşidi var tabi o markanındaa..

kızlar ablamın misafirleri geliyo bugün,yola çıkmışlar

dualarınızda hayırlısını isterseniz sevinirim..herkesin kafası çok karışık..birazdan çıkacağız.

kızlar ablamın misafirleri geliyo bugün,yola çıkmışlar

dualarınızda hayırlısını isterseniz sevinirim..herkesin kafası çok karışık..birazdan çıkacağız.

ben bile heyecan yaptım bak.
rabbim hayırlısını versin inşallah.dogru yolu göstersin sizlere..hadi git bakalım.bizlere haberdar et..

bende çıkayım.küçük hanımı uyutayım..heryerde oyncak oldu.oyuncak kutusunu boşaltıyo.oynadığı yok eline geçeni arkasına fırlatıp atıyor.birazda evi toparlasam anca akşam olur.
herkese iyi akşamlarr...

iki kere gitmiş..en sonunda oyuncak kutusunun içine girmiş:=) büyükte kutu.çıkamaz yani..

Son düzenleme:
ayşegül rüyalarına girdi demek iyice bak bakem en güzelini al arkadaşım.
bak bak defneciğe oyuncak sepetine girmiş bizim oğlanda döküyo oyuncakları ama sepet fermuarlı ve yüksek olduğu için giremiyo henüz içine

sibel kendi işin ne bacım.çalışmaya başlayınca ne iş görcen yanii... inşallah oğluşları büyütte keyfine göre çalış canım.

hülyacım ablanın hakkında hayırlısı olsun.bizi sonuçtan haberdar et.

sorma pınar girdi valla.ama bi adam akkıl otupta hala bakamıdım yaa..daha maraşta nerde bulabilirim ona bakacam.off..bi elem değmedi..işten güçten..

günaydın..
hülyalar ne yaptılar aceba..gelirmiki bugün..inşallah istedikleri gibi olmuştur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…