hoşgeldin canım..nasılsın..benm sıpa uyudu büyükte oynuyo...bende buralardayım..uyanınca kaçarım..
saol canım..evet saolsun yatırır yedirir..yatırmış valla hiç duymadım bile seslerini
aynen canım bende göremiyorum seni...bende bu aralar pek giremdim zaten..bugünde evdeyim..İyiyim bende canım sağolasın benim yumuşumda uyuyor çok şükür .Yoksa buraya girmek ne mümkün
Sen nasılsın bakalım uzun zamandır seninlede karşılaşamadım fırsat olmuyorki buraya gelebileyim
aynen canım bende göremiyorum seni...bende bu aralar pek giremdim zaten..bugünde evdeyim..
valla kızlar çalışmakla çok iyi yapıyosunuz..kendi paranı harcamak gibisi yok
çok şükür eşim ben istemeden verir ama yinede keşke diyorum...
bu sene taşınacaktık ya hani bahsetmştim bende çalışıcam falan diye..yattı o iş...
annm diyo seneye utku okula gidecek(ilkokula)sorumluluğunu alamam..ilk senesi..sende işten gelirsin ilgilenemezsin yazık çocuğa diyo
bende bikaç sene daha bekliym utku 3.sınıfa geçsin öyle çalışıym diyorum.
evde yapıcaktım işimi oda olmadı..burak gündüzleri uyuyunca zamanım oluyo sadece..gecede yorgun oluyorum yatıyorum çoğu zman öyle işte...nebileyim hayırlısı...
çalışmayı çok istiyorum...
Söylediklerine katılıyorum canım bende bazen çalışmayı çok özlüyorum ama bizimde bakacak kişi sorunumuz var .Kaynanam eşime yardım ediyor o baksa onun yerine birisi lazım ki bulmak çok zor .Annem desen çok uzak eşim araba var ama vakit yok kim alacak hergün diyor .Böylece hep planlarım bozuluyor nasip bakalım ilerde zaman neler gösterecek :97:
Ama annen haklı canım Utku ilkokula başladığında göreceksin .Eğitim sistemi malum okadar değişmişki öğretmen ödevi veriyor evde anne babalar çocuğa yaptırıyor .Öğretmen artık okulda öğretmiyor sensin öğreten evde .Benim örümceklerde gördüm hemde birinci sınıf çocuklarına nasıl ödevler veriyorlar ya zor zor
inş canım biraz büyüsünler ozman daha da değişir şartlar...istediğimiz gibi olur..bakacak kimse olmadımı zor gerçekten kızlar.
ama inşallah sizlerde en kısa zamanda bi iş sahibi olur ve kendi paranızı kazanır harcarsınız.
kendi emeğinin karşılığını almak apayrı bişey.ama insan harcamaya kıyamıyo oda ayrı
evet ya sistem çok değişik...sayfalarca ödev veriyolar..neden böyle anlamıyorum..işte bizde bu yüzden erteledik..eskiden okulda öğrenilirdi eve okada ödev gelmezdi...Söylediklerine katılıyorum canım bende bazen çalışmayı çok özlüyorum ama bizimde bakacak kişi sorunumuz var .Kaynanam eşime yardım ediyor o baksa onun yerine birisi lazım ki bulmak çok zor .Annem desen çok uzak eşim araba var ama vakit yok kim alacak hergün diyor .Böylece hep planlarım bozuluyor nasip bakalım ilerde zaman neler gösterecek :97:
Ama annen haklı canım Utku ilkokula başladığında göreceksin .Eğitim sistemi malum okadar değişmişki öğretmen ödevi veriyor evde anne babalar çocuğa yaptırıyor .Öğretmen artık okulda öğretmiyor sensin öğreten evde .Benim örümceklerde gördüm hemde birinci sınıf çocuklarına nasıl ödevler veriyorlar ya zor zor
iyi hadi gözün aydın.slm kızlar...
dünü atlattım..bitti şükür...akşam öyl yorulmuşum ki saat 10 da gittm yattm..eşime dedim sen yatır çocukları
bugünde biraz temzlik yaptım...buro oturtmuyo pc ye yaaa..baba baba diyo vuruyo koluma kalk diye..uyumadıkça giremiyorum:18:
yaptım canımb.kalım bende açtım.gelen giden olurmu bilmemayşegül bişey gülüm yeni ilan diyosun ne satıosan bilgisini yazıyosun bide resim ekliyosun.. hop oldu bitti:)
geçmiş olsun didemcim..acil şifalarslm kızlar ancak geldim ben cmt büyük ihtimalle gelemiycem hala burnum akıyor ayşeninde geçmedi akıyor size bol eğlenceler yazın mutlaka bizede gelin bizim orası yeşillik süper tam çocuklara göre
arasa geçmiş olsun
selda benim de çok gezmeye vaktim yok bende interneti çok kullanıyorum
kız paranı aldın bide harcadın haasağol canım yedim geldim. ahh sorma cuma günü yarım maaş aldım.ama bitti gitti inanki.önümüzdeki ay tam maaş alınca alırım olmamı ayşegülcüm.
2 ay kaldı özlemcim eve taşınmana ahh ne güzel.herşey sıfırdan olacak tertemiz eve geçeceksin.
o zaman güzel bi tatil yaparsın arkadaşım.bu sene bana tatil yok malesef.
burada personelin izin işlerinide ben ayarlıyorum.herkes şu tarih olsun buraya gitcez deyip duruyo.
bende burayı bekliycem biyere gidemeden artık haftasonları kaçarız bi yerlere.
bide temmuzda 3 günlük büyük aile toplantımız olacak bizim.
otele yatılı kalmaya gidiyoruz havuzlu denizli o zaman 1 gün izin alsam yeter bu sene.
selam yogunum 2- gündür burayıda okuyorum yazamıyorum.facebook a da arada bakınıyorum yetişemiyorum
2 tane bostan patlıcanı 2 tarafını az derin çizerek fırının ızgara kısmına koyarak (ızgara teli) üst göze yerleştir 30 dk kalsın.
alt rafınada 3 tane kırmızı papria mı deniyor tatlı biberı 2 'ye kes boylamasına çüerine az zeytin yağ sür fırına yerleştir.
30 dk sonra ikisinide çıkart kaşıkla patlıcanın içini boşalt .
biberlerinde kalkan kabuklarını al.
incecik kıy her ikisinide.
2 diş sarmısağı incecik kıy içine at .süzgeçe koy 1 saat beklesin suyunu versin.
2 kaşık mayonez ve göz kararı herhalde 1-1,5 bardak yoğurtla karıştır tuz dök ve patlıcanla biberleride ekle.bu kaaaaa
ama valla çok güzel oldu
aslında yaparken özendim resimlerini bile çektimde aktarım kablosunu bulamıyorum
ben vermiyorum canım devit haricinde hiç birşey kullanmadım.vitamin babında.
bende arada alıyorum ama aslında alma taraftarıda değilim sanal olunca herşey dükkanlar kapanıyor birsürü insan işsiz kalıyor ben işin o tarafındayım o yüzden herşeyimi değil ama bulamadığım birşey olursada mecburen alıyorum işte.
ama 2. el alınır 2. el farklı bir sektör değil sonuçta.kullanılmış şahsi eşyalar.
kız pınar rüyama girdi haa.şu baylis..rüyamda kuuafördeyim adam fön çekiyo makineyle markasına bakıyom oo.ya kızların dedigi doğruymuş kuaförer bile kullanıyo bu markayı ben alayım bundan diyom:))ayşegüllll saç düzleştiricilere baktın mı, neye karar verdin...
Selam kızlar nabersiniz
Benimde dün eski işyerimden arkadaşım geldi .Baya özlemişiz birbirimizi bol bol sohbet ettik çok güzeldi .Pazarteside anneannemiz kahvaltıya çağırdı ordaydık sonrasında parka gitik .Oğluş bol bol oynadı ama malesef hava bugün rüzgarlı ve kapalı .Dışarı çıkmaya cesaretim yok heran yağacak gibi duruyor .Herzaman olduğu gibi ev işleri bana bakıyor ara ara yapıp burayada takılmayı planlıyorum inş.
valla kızlar çalışmakla çok iyi yapıyosunuz..kendi paranı harcamak gibisi yok
çok şükür eşim ben istemeden verir ama yinede keşke diyorum...
bu sene taşınacaktık ya hani bahsetmştim bende çalışıcam falan diye..yattı o iş...
annm diyo seneye utku okula gidecek(ilkokula)sorumluluğunu alamam..ilk senesi..sende işten gelirsin ilgilenemezsin yazık çocuğa diyo
bende bikaç sene daha bekliym utku 3.sınıfa geçsin öyle çalışıym diyorum.
evde yapıcaktım işimi oda olmadı..burak gündüzleri uyuyunca zamanım oluyo sadece..gecede yorgun oluyorum yatıyorum çoğu zman öyle işte...nebileyim hayırlısı...
çalışmayı çok istiyorum...
devlet işi zor be bacım..nerde artık sınavlara gir hazırlan falan bni aşar şahsen...ben kendi işimi yapmak istiyorum oda yeter bana....2.sınıfta zor be canım ondada matematik ağırlıklı oluyo..yine destek gerekiyo hemideee bolcaa....3.sınıfta toparlıyorlar biraz..iyi hadi gözün aydın.
yedim içtin dimi
yaptım canımb.kalım bende açtım.gelen giden olurmu bilmem
geçmiş olsun didemcim..acil şifalar
kız paranı aldın bide harcadın haa(
şaka şaka güle güle harca.alırsın bakiimm..
bende zorunlu olmadıkça yapmıyorum alışverş..
patlıcan içinde sağol eşim salata türlerini çok sever..ellerine sağlık.
kız pınar rüyama girdi haa.şu baylis..rüyamda kuuafördeyim adam fön çekiyo makineyle markasına bakıyom oo.ya kızların dedigi doğruymuş kuaförer bile kullanıyo bu markayı ben alayım bundan diyom:))
iyice tam bakmadım hala bakıyom..dün çarşıdada baktım biraz..hafta sonuna kadar bi kaka vereyim bakimm.
hoşgeldin tuba.bende ya rüzgar çok insan çıkarsamı çıkarmasamı bilemiyo
sibel bende sen gibi düşünüyorum.ama 3sınıf değil.ikinci sınıfa bsaşlarken yeterli bence.sadece 1 sınıfta yanında olsan yeter.benim daha 2 senem var.devlet işi olmadıkça zaten çalışmayı düşünmüyorum.yada sözleşmeli..bıktım özel işlerden.zeynep ikinci sınıfa geçtiginde iyi bi iş arayacagım kendime.
[
devlet işi zor be bacım..nerde artık sınavlara gir hazırlan falan bni aşar şahsen...ben kendi işimi yapmak istiyorum oda yeter bana....2.sınıfta zor be canım ondada matematik ağırlıklı oluyo..yine destek gerekiyo hemideee bolcaa....3.sınıfta toparlıyorlar biraz..
kızlar ablamın misafirleri geliyo bugün,yola çıkmışlar
dualarınızda hayırlısını isterseniz sevinirim..herkesin kafası çok karışık..birazdan çıkacağız.
ayşegül rüyalarına girdi demekiyice bak bakem en güzelini al arkadaşım.
bak bak defneciğe oyuncak sepetine girmişbizim oğlanda döküyo oyuncakları ama sepet fermuarlı ve yüksek olduğu için giremiyo henüz içine
sibel kendi işin ne bacım.çalışmaya başlayınca ne iş görcen yanii... inşallah oğluşları büyütte keyfine göre çalış canım.
hülyacım ablanın hakkında hayırlısı olsun.bizi sonuçtan haberdar et.