Selam kızlar giremiyorum ben de işlerden. Malum evde de Berkuş’tan.
Ne güzel bu hafta sonu buluşma varmış. Kıskandım vallahi. Bizim de istanbula gelme ihtimalimiz var ama haftaya 19 mayıs tatili için vallahi orda olsam gelirdim:)
Ay Özlemcim Berkin de öyle attiiii deyip eline geleni fırlatıyo  Yemek yemek istemediğinde özellikle. Canı mama sandalyesinde oturmak istemiyor eline birşey veriyorum oyalanırken yiyordu. Ama sıkıldı mı ya da aklına geldi mi at küt her şey yerde. Dün akşam o önündekileri yiyor biz de annem eşim ben masada yiyoruz ona bakmıyoruz, elindeki oyuncağı bir attı yemek tabağının içine girdi yağ içinde kaldım bi de aklım çıktı. Nerden çıktı bu fırlatma bilmiyorum. Kitaplarını da yırtıyo deli gibi birkaç gündür. Biliyor nerde durduklarını gidiyor altına hangisini istiyorsa söylüyor da tırtıl bebek bağırıp duruyo , ilk alıyo oturuyo bakıyo bi güzel sonra başlıyo yırtmaya
Ben de o yırttıklarını veriyorum sadece diğerleri sağlam kalsın bari yırtıklarla oynuyo şimdilik. Balkonda eline bişey geçmesin aşağıya atmaya çalışıyo. Her yeri mor mor koşup koşup düşmekten. İnşallah geçicidir de sakinler yoksa eşyalara ve öncelikle kendine zarar vermesin diye telef olcaz..