2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler kzılar ben de serum fizyolojik damlattım dun hep ama sırt ustu yhatırmıstım hep yuz cevirip temizlemedim kendi açıldı bugun gene tıkandı hava kruluğundan mı oluyo acaba?

40mız cıksa bir de birinci ayda biz d ekilo almış olsak..ben sebze meyve yemiyorum gaz yapcak diee..sütüm az olcak die de korkuyorum sonra...gazdan da cok korkuyorum ama bir aglamasına dayanamıyorm

ne güze bebiş iyi işte.maalesef bu misafirler ik aylık olana kadar devam edecek gibi bizdede.özellekli hafta sonları...

canım eger burun kuruyorsa soguk su buharı kullan çok iyi oluyo.bende hel zeynebin odasında hem defnenin odasında var soguk su buharı evi nemlendiriyo hem rahat nefes almalarını saglıyo...tavsiye edirim..

ne bileyim canım öle ya annemde öyle diyor uyandırma çocuğu bende kendi uyanınca besliycem saol canım.

offffff temızlık bıttı bende bıttım ıpekte uyandı kucagımda su an yıne gaz nobetlerınde
fatoscum artık 4 kılo olmus uyandırma bırak uyusun 4 saat... ben dun doktordaydım,ıpek 3.980 olmus ve doktor artık uyandırma uyku duzenını olusturuyor artık aclıgını toklugunu bılıcek durumda kendı uyanır acıkınca dedı... bırak uyusun zorla uyandırınca da huysuzlanıyolar agresıflesıyolar... masallah buyumus artık aclıgını bılır kendı uyanır.
aksama babamız gaz ılaclarımızı fıtılımızı ve sıcak su torbamızı getırıcek ınsallah ıse yarar

yarın oğlum 1 aylık oluyor teyzeleri :asigim:
ayın 10 unda sağlık ocağından çağırdılar 2.hepatit aşımızı olacakmışız.1.ayda sadece bu aşı var aşı takvimine göre.
çoğu aşıyı sağlık ocağı yapıyor ancak pnömokok ve rotavirüs aşılarını yapmıyormuş.bu aşıları kontrole götürdüğümüz hastanelerdemi yaptırıcaz.
bilgisi olan, haftası önden giden annelerimiz bilgi verirseniz sevinirim.

maşallah zeynepcim ipeğe.büyüyorlar günden güne.kolik olmuş güzelim kıyamam ben ona.sıcak su torbası gerçekten çok işe yarıyor bende uzun zamandır kullanıyorum ayak altlarına, sırtına,poposuna dayayınca pırt pırt çıkartıyor gazları nasıl rahatlıyor minik kuşum.bazen uykudan ağlayıp kızararak uyanıyor sancılardan nedir çektiğimiz.

sende işe yaradığını göreceksin.çok geçmiş olsun.şu zorlu aylar bi geçsede tadına varsak yavrularımızın.

selam kızlar nasılsınız ben iyiyim bebişimde iyi çok şükür ama gündüz hiç uyumuyo varmı böyle olanınız gaz yok sadece memeyle uyumak istiyo yerine yatırınca hemen uyanıyokarnıda doyuyo kilo artışına bakılısa 1 ayda 1 kilo aldı yaklaşık neden uyumuyo kızım ya çok yoruyo hep mememde akşama kadar saatlerce yalancıyıda kesinlikle almıyo naptıysam olmadı yardım edin varmı aranızda benim gbiarkadaşlar

selam kızlar. haftasonu olunca kimse yok yine. gaz sıkıntısı dışında bi problem yok anladığım kadarıyla.

bişey sorcam: dün sağlık ocağına gittik. hemşire işitme testi yaptırıp yaptırmadığımı sordu. şimdiye kadar ne kimseden duydum, ne de haberim oldu. bilgisi olan ya da yaptıran var mı? ptesi hastaneyi arayıp sorcam ben de ama aklıma takıldı..!

Hepinize günaydin annisler ve bebisler
Bizim son bir haftadir gece uykularimiz düzene girdi çok Sükür kizim gece bir kere kalkiyo bidaha sabah 7 buçuk 8 gibi kalkiyo bide sabahlari keyfide pek yerinde oluyo onunla konusuyorum gülücükler atiyo minik minik sesler çikarmaya basladi. eee artik büyümeye basladilar.
Geceleri iyide gündüzleri hep kucak istiyo sallanmak istiyo kucakta bi is yaptirmiyo cadi
bende banyosunu yaptiriyorum karnini doyuruyorm sonra misil misil uyuyo bende hemen ev islerine kosuyorum.......

meraba kızlar.benim bebeğimde bugün 39 günlük.yarın kırklanıcaz inşallah.nasıl kırklanıldığını biliyo musunuz.sizler nasıl yaptınız.birde kırk uçurma varmış sanırım o nasıl oluyo.yardımcı olursanız sevinirim kızlar.birde benim bebeğim en fazla 1saat uyuyo kesintisiz.geceleri bazen yarım saatte bile kalkıyo.sizinkilerde böylemi.acaba tam doymuyomu.aslında sütüm iyi kilosuda iyi ama iki göğsümü emziremiyorum.birini emip doyuyo ve uyuyo.imkanı yok diyerini veremiyorum.acaba oyüzden tam doymadan uyuyorda oyüzden mi kısa süreli uyuyor.çok yoruldum bu sürekli uyanmalarına çare bulamadım.acaba düzene girer mi.birazda alışkanlık oldu sanki.çünkü hiç aksatmıyo.yardımlarınızı bekliyorum kızlar...

canım maşallah bebeğine.nekadarlık acaba.benim bebeğim çok uykusuzda acaba erkenmi diye düşünüyorum...39günlüğüz biz

canım uyumayan cocuk cok zor Allah sabır versın benım oglumun masallahı var o konuda gecelerı ıkı kere uyanıyor onuda emmek ıcın ve altını degırstırmek ıcın
ben rezene cayı ıcıyorum sutum artsın oglumda sakınlessın dıye onu deneyebılırsın bırde uyudukca uyur derler ya sakın uykusunu bolup altını degıstırme yada emzırme zaten o kendısı uyanıyor emmek ıstedıgı zaman

canım teşekkür ederim.malesef uykusuz bi çocuk.uykuya dalmadada çok zorluk çekiyo.acaba bi rahsızlıktanda olabilir mi diyorum.ama öyle olsa hiç durmazda diyorum.anlayamadım bi türlü.tek tesellim 40nın çıkması.oda çıktı sayılır inşallah düzelir.geceleri ssaat başı kalkması çok yorucu oluyo.acaba bi yerde yalnışmı yapıyorum diyorum.emzirme konusunda falan.sen nasıl emziriyosun mesela.iki göğsünüde emziriyo musun.benimki birini emiyo.ama öyle oluncada sürekli emmek istiyo.anlayamadım bir tülü.bu arada bebeğinede maşallah canım.allah hiç bozmasın uykusunu inşallah.çok zor:)

canım benım oglum sol taraftan emmeyı cok sevıyor ve onda dahacok sut oluyor sankı
sabahları 1 saatte bır emmıyor hangı gogsumu en sn emdıyse ılk uyandıgında onu tekrar verıyorum bırakınca dıger gogsume gecıyorum gecelerıde bırakıncaya kadar aynı gogsumu emzırıyorum hep rezeneyı dene mutlaka cok ıse yarıyor
onu ıcmeden once oglumda 4 yada kere uyanıyordu gazınıda cıkaramıyordu sımdı cok ıyı yapıyor gazını hemde gece uykusu duzene gırdı

canım maşallah bebeğine.nekadarlık acaba.benim bebeğim çok uykusuzda acaba erkenmi diye düşünüyorum...39günlüğüz biz

Saol canim benim kizim bir aylik oldu daha 40 miz çikmadi bizim
ilk haftalar geceleri bir iki saatte kalkiyodu yavas yavas düzeldi
benim kizimda tek memeyle doyuyo
Biraz daha sabir derim sana zamanla düzene girer insallah her bebegin ayni olmuyo

canım rezeneyi kendinmi iiyosun.bebeğede veriyomusun...

maşalla canım.benim bebeğimde tek meömede doyuyo ama uyanık bile olsa saat başı emmek iistiyo.inşallah düzelir.bir ümit bekliyorum...

selam herkese:)
hulen canım evet işitme testi yapılıyo üç aya kadar yaptırın demişlerdi banada doğum yaptığım hastanede bende önümüzdeki ay yaptırcam canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…