bendede kanama 1 hafta 10 gun surdu... sımdı kahvemsı bı akıntım war sumuksu kıvamda o gelıyor...
kızlar bu arada ıpek sac kurutma makınesının sesı ıle sakınlesıyor... aynı sey elektrık supurgesı ıcınde gecerlı. az once oyle uyuttum. yıne bı aglama nobetındeydık. kurutma makınesını actım uykuya dalana kadar calıstırdım 45 dk dır uyuyor... bende supurge acıcam ewde sımdı fırsat bu fırsat...
kesınlıkle deneyebılırsınız gercekten cok etkılı...
evet papatya resmen kırmızı kan geliyor. adet kanaması gibi.
denizim çok ilginç o zaman.ne diyeyim eşine bi danış istersen.ne diyo söyledinmi..hiç duymamıştım ilk sende duyuyorum bu kadar erken adet olan..ben zeynepte çocuk 6.ayına girerken adet olmuştum.bi sorun teşkil etmedikten sonra ha şimdi ha sonra...
kaydirigubbakcemile3bacım sen kendine dikkat et haaa.hemen adet oldun..korunmalarım başlasın barilaelaelaelaelae
slm nasılsınız ?bizim bu gün aşılarımız vardı ben sadece koluna vurcaklar sandım hem koluna vurdular hemde iki bacağına verem zatüre karma bi aşı varmış bide o.çok ağladı çocuğum 3 gün banyo yok ateş yapmaz ama yinede dikakt et dediler inşallah ateşlen mez yavrum teyzeleri.abi ya her şeyi önden oluyo arasımın.bide 4 ayda aşısı varmış ateş olmazsa sorun olmz inşallah 3 gün olabilirmiş 3 gün dikkat edecekmişiz.
evet papatya resmen kırmızı kan geliyor. adet kanaması gibi.
papatya canım ne sorucam sana çocuklar başta 2 saat yiyo ya sonralarda mesela aras şuan uyandırmasam yemek için kalkmıyo başta çalarsaat gibi 2 saati geçirmezdi. annem acıksa kalkar diyo ama çok uyuyo aç uyuyo ,muş gibime geliyo 5 yemek yedikten sonra 4 ssaat 5 saat uyuması normalmi.aramızdaki tecrübeli annesin bi cevapla bacım be.doktora sordum bugün çok arsı dedi 3 saatte emmesi lazım uyusada uyandır emdir dedi.nasıl yapacam benimki uyudumu düntya yıkılsa umrunda değil.maşallah ii uyuyo ama geceler hariç aç açta uyuması anne olarak ebni tedirgin ediyo huy değiştirdi çocuğum 2 gündür bunu taktım ya
oyy kıyamam
inş bişi olmaz annesi
ateş falan olursada paranox fitil çok ii geliyomuş
eşimde normal dedi. emzirme her kadında engel olmuyormuş adet döngüsüne.
ama ben yine de panikledim, sanki sütüm kesiliverecek gibi geldi.
diğer konuya gelince zaten adet olmasakda korunmayla ilgili tedbirimizi almamız lazım bence.
bu hepimiz için geçerli. allah korusun istenmeyen durumlarla karşılaşmamak için.
oyy kıyamam
inş bişi olmaz annesi
ateş falan olursada paranox fitil çok ii geliyomuş
canım ben artık kaldırmıyorum.dört saat uyuyorsa seslenmiyorum.ama dört saati geçirmiyorum gündüzleri.gece hiç kaldırmıyorum o uyanırsa anca öyle degilsi hiç ellemiyorum geceleri kendi karar veriyo emmeye..bence elleme zaten 4 kilo olmuş.çok iyi bence.kendi haline bırak..ben öyle yapıyorum...
kıızın çok tatlı canım maşllh allh acısını göstermesin.bendeki fitil spazmo-panalgine yazıyor ama paranox daha etkiliymiş galiba bir arkadaşım kullanıyor öyle dedi neden sormuştun?
zınco yu da duydum oda ıyıymıs bıde metsıl war oda sab sımplex ın aynısıymıs...
ewet canım paranox verdi.
oy masallahhhhh sutun yaramıs ne guzel...
bu paranox ateş düşürücü fitil oluyo sanırım...
mana gülşah maşallah.ne ettin kızı böyle way tombik vay....
Maşallah kızlar sütünüz yaramış kuzularınız çok güzel kilo almış. Nazar değmesin...
slm kızlar herkese benım ogln cok uykusuz ya yaklasık 3 saattır uyanık su andada kucagımda uyusada işlerımı yapsam yemek yapıcam daha off
saat 5tede ablası gelır okuldan hıç bısey yapamam off off uyutmaya calısıyorum uyumuyooorrrrrrrr gaz ıcın zınco mu alsam sab simblex mı alsam bılemedım ya
bu arada arkadaslar sız paranoxu kaka yapsın dıyemı verıyosunuz benım bıldıgım o ates dusurucu yaaaaa