2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bendede kanama 1 hafta 10 gun surdu... sımdı kahvemsı bı akıntım war sumuksu kıvamda o gelıyor...

tamam ondan sonra normal bi kanama olumoy zaten.benimde öyle damla damla bir ay sürdü.şimdi artık yok.eminim çünkü beyaz akıntım geliyo.normal olan yani..

denizkızıl bayagı çok olan bi akıntımı...

benim kanamam doğumdan sonra 3 gün sürdü. sonrasında 20 gün kadar açık kahverengi akıntı oldu. sonra o da kesildi ve bugün adet kanaması gibi başladı. çok şaşkınım.

kızlar bu arada ıpek sac kurutma makınesının sesı ıle sakınlesıyor... aynı sey elektrık supurgesı ıcınde gecerlı. az once oyle uyuttum. yıne bı aglama nobetındeydık. kurutma makınesını actım uykuya dalana kadar calıstırdım 45 dk dır uyuyor... bende supurge acıcam ewde sımdı fırsat bu fırsat...
kesınlıkle deneyebılırsınız gercekten cok etkılı...

ayol ne güzelmiş.evide o arada temizle barikaydirigubbakcemile3..
bide eskiden ses ediyo iuyanır diye açmazlarmıştı....bende defne uyurken temialkisalkisalkis zlik yapıyom yani süpürgeyi çalıştırıyorum gıkı çıkmıyo.uyumaya devam...

evet papatya resmen kırmızı kan geliyor. adet kanaması gibi.

denizim çok ilginç o zaman.ne diyeyim eşine bi danış istersen.ne diyo söyledinmi..hiç duymamıştım ilk sende duyuyorum bu kadar erken adet olan..ben zeynepte çocuk 6.ayına girerken adet olmuştum.bi sorun teşkil etmedikten sonra ha şimdi ha sonra...
kaydirigubbakcemile3bacım sen kendine dikkat et haaa.hemen adet oldun..korunmalarım başlasın barilaelaelaelaelae

denizim çok ilginç o zaman.ne diyeyim eşine bi danış istersen.ne diyo söyledinmi..hiç duymamıştım ilk sende duyuyorum bu kadar erken adet olan..ben zeynepte çocuk 6.ayına girerken adet olmuştum.bi sorun teşkil etmedikten sonra ha şimdi ha sonra...
kaydirigubbakcemile3bacım sen kendine dikkat et haaa.hemen adet oldun..korunmalarım başlasın barilaelaelaelaelae

slm kızlar.bende 40ımdan 20 gün sonra oldum adet olabiliyomuş normalmiş ben sordum doktora sütün korumuyodur dedi.kardeşimde çle olmuştu ebnim normal yani.

slm nasılsınız ?bizim bu gün aşılarımız vardı ben sadece koluna vurcaklar sandım hem koluna vurdular hemde iki bacağına verem zatüre karma bi aşı varmış bide o.çok ağladı çocuğum 3 gün banyo yok ateş yapmaz ama yinede dikakt et dediler inşallah ateşlen mez yavrum teyzeleri.abi ya her şeyi önden oluyo arasımın.bide 4 ayda aşısı varmış ateş olmazsa sorun olmz inşallah 3 gün olabilirmiş 3 gün dikkat edecekmişiz.

papatya canım ne sorucam sana çocuklar başta 2 saat yiyo ya sonralarda mesela aras şuan uyandırmasam yemek için kalkmıyo başta çalarsaat gibi 2 saati geçirmezdi. annem acıksa kalkar diyo ama çok uyuyo aç uyuyo ,muş gibime geliyo 5 yemek yedikten sonra 4 ssaat 5 saat uyuması normalmi.aramızdaki tecrübeli annesin bi cevapla bacım be.doktora sordum bugün çok arsı dedi 3 saatte emmesi lazım uyusada uyandır emdir dedi.nasıl yapacam benimki uyudumu düntya yıkılsa umrunda değil.maşallah ii uyuyo ama geceler hariç aç açta uyuması anne olarak ebni tedirgin ediyo huy değiştirdi çocuğum 2 gündür bunu taktım ya

eşimde normal dedi. emzirme her kadında engel olmuyormuş adet döngüsüne.
ama ben yine de panikledim, sanki sütüm kesiliverecek gibi geldi.
diğer konuya gelince zaten adet olmasakda korunmayla ilgili tedbirimizi almamız lazım bence.
bu hepimiz için geçerli. allah korusun istenmeyen durumlarla karşılaşmamak için.

slm nasılsınız ?bizim bu gün aşılarımız vardı ben sadece koluna vurcaklar sandım hem koluna vurdular hemde iki bacağına verem zatüre karma bi aşı varmış bide o.çok ağladı çocuğum 3 gün banyo yok ateş yapmaz ama yinede dikakt et dediler inşallah ateşlen mez yavrum teyzeleri.abi ya her şeyi önden oluyo arasımın.bide 4 ayda aşısı varmış ateş olmazsa sorun olmz inşallah 3 gün olabilirmiş 3 gün dikkat edecekmişiz.

oyy kıyamam
inş bişi olmaz annesi
ateş falan olursada paranox fitil çok ii geliyomuş

evet papatya resmen kırmızı kan geliyor. adet kanaması gibi.

papatya canım ne sorucam sana çocuklar başta 2 saat yiyo ya sonralarda mesela aras şuan uyandırmasam yemek için kalkmıyo başta çalarsaat gibi 2 saati geçirmezdi. annem acıksa kalkar diyo ama çok uyuyo aç uyuyo ,muş gibime geliyo 5 yemek yedikten sonra 4 ssaat 5 saat uyuması normalmi.aramızdaki tecrübeli annesin bi cevapla bacım be.doktora sordum bugün çok arsı dedi 3 saatte emmesi lazım uyusada uyandır emdir dedi.nasıl yapacam benimki uyudumu düntya yıkılsa umrunda değil.maşallah ii uyuyo ama geceler hariç aç açta uyuması anne olarak ebni tedirgin ediyo huy değiştirdi çocuğum 2 gündür bunu taktım ya

canım ben artık kaldırmıyorum.dört saat uyuyorsa seslenmiyorum.ama dört saati geçirmiyorum gündüzleri.gece hiç kaldırmıyorum o uyanırsa anca öyle degilsi hiç ellemiyorum geceleri kendi karar veriyo emmeye..bence elleme zaten 4 kilo olmuş.çok iyi bence.kendi haline bırak..ben öyle yapıyorum...

oyy kıyamam
inş bişi olmaz annesi

inşallah canım ya insanın aklı çıkıyo onlarabişi olacak diye canım banada minoset şurup verdi ama çok ateşlenirse yarım ölçek içir dedi pek fazla önermiyoruz şurubuda fitilide dedi.ılık suyla silecekmişiz ince giydircekmişiz aman inşallah ateşlenmez gerek te kalmaz.benim elim ayağıma dolanır.ben kendimde öz güven var sanırdım anne olduktan sonra panik atak olduğumu anladım.annelik böle bişi mi bilmiyorum ki

eşimde normal dedi. emzirme her kadında engel olmuyormuş adet döngüsüne.
ama ben yine de panikledim, sanki sütüm kesiliverecek gibi geldi.
diğer konuya gelince zaten adet olmasakda korunmayla ilgili tedbirimizi almamız lazım bence.
bu hepimiz için geçerli. allah korusun istenmeyen durumlarla karşılaşmamak için.

oyy kıyamam
inş bişi olmaz annesi

aman allah korusun tabiki canım.tedbirli olmaz lagzım.bende erken kanamayı burda ögrenmiş oldum..gülşahcımbenim doktor fitili en son artı çaresiz kaldıgınız zaman kullanım diyo.ben zeyneptede öyle yaptım.şimdi bunda pek sesimiz çikmıyo henüz yeni ama.ateşi çıktıgında önce şurup.banyo .üzerini açma falan yapıldıktan sonra daha ateşi devam ediyorsa fitil diyo.ben zzeynoya 3,5 yaşında hiç fitil kullanmadım...

canım ben artık kaldırmıyorum.dört saat uyuyorsa seslenmiyorum.ama dört saati geçirmiyorum gündüzleri.gece hiç kaldırmıyorum o uyanırsa anca öyle degilsi hiç ellemiyorum geceleri kendi karar veriyo emmeye..bence elleme zaten 4 kilo olmuş.çok iyi bence.kendi haline bırak..ben öyle yapıyorum...

anladım canım ya bende bu gğün doktora sordum 3 saatt deyince tedirgin oldum bende öle yapayım bari 4 saati geçirmiyeyim.

slm kızlar herkese benım ogln cok uykusuz ya yaklasık 3 saattır uyanık su andada kucagımda uyusada işlerımı yapsam yemek yapıcam daha off
saat 5tede ablası gelır okuldan hıç bısey yapamam off off uyutmaya calısıyorum uyumuyooorrrrrrrr gaz ıcın zınco mu alsam sab simblex mı alsam bılemedım ya
bu arada arkadaslar sız paranoxu kaka yapsın dıyemı verıyosunuz benım bıldıgım o ates dusurucu yaaaaa

kıızın çok tatlı canım maşllh allh acısını göstermesin.bendeki fitil spazmo-panalgine yazıyor ama paranox daha etkiliymiş galiba bir arkadaşım kullanıyor öyle dedi neden sormuştun?

amin canım çok saol
eet bende öyle duydum paranox çok iyi dediler aldım bende

zınco yu da duydum oda ıyıymıs bıde metsıl war oda sab sımplex ın aynısıymıs...

ewet canım paranox verdi.

oy masallahhhhh sutun yaramıs ne guzel...:nazar:

saol teyzesi
valla sancısı tuttumu zinco bile işe yaramıyo :s

bu paranox ateş düşürücü fitil oluyo sanırım...
mana gülşah maşallah.ne ettin kızı böyle way tombik vay.:nazar:...

ateş düşürücüymüş ayşegül evet ama böyle sancılı olduklarındada rahatlatıyomuş ama 1 fitili 3 e bölücekmişiz 3/1 ini vercekmişiz oda çok zorda kalınca

tşkler teyzesi tombik kızım öpüyo sizi

Maşallah kızlar sütünüz yaramış kuzularınız çok güzel kilo almış. Nazar değmesin.:nazar:..

saol canım

fatos0808 cum, cocukların kilo sorunu yok ise benim doktorumun soyledigi 15 gunden sonra uykuda aclıktan seker dusmesi gorulmez, 3 saatte bir emzirmeye zorlamayın dedi, 4-4.5 saate kadar cıkabilir dedi, benim oglan maks. 4.5 saate kadar uyuyor sonra kendinden ya altına ya aclıgına uyanıyor zaten, eger ozel bir durumu yok ise arasın kilo alımı vb ile ilgili 2 aylık olmus artık 3 saat illa olacak demesi garip doktorunun,

kolay gelsin canım,

slm kızlar herkese benım ogln cok uykusuz ya yaklasık 3 saattır uyanık su andada kucagımda uyusada işlerımı yapsam yemek yapıcam daha off
saat 5tede ablası gelır okuldan hıç bısey yapamam off off uyutmaya calısıyorum uyumuyooorrrrrrrr gaz ıcın zınco mu alsam sab simblex mı alsam bılemedım ya
bu arada arkadaslar sız paranoxu kaka yapsın dıyemı verıyosunuz benım bıldıgım o ates dusurucu yaaaaa

kucagına al evde dolan.benim iki kızımda öyle gezmeyi pek seviyo hatta uyuyup kalıyorlar.gezinmeyi her çocuk sever..

ya kızlar valla meleğime kavuştuğum gün asasyol oldum bn ya
nete bile haftada bir iki kez giriyorum
bebişler iyi maşşllah takip ediyorum arada
benimki de iyi inş.
gazımız dvm ediyor tabi
sütümüzde iyi mşllh
bide gelen giden olmasa çat kapı yavrum sevmiyor hiç
nazar oluyor galiba
sobalı ev olunca ister istemez görüyorla bebişimi
onlar gidince ağlıyor yersiz yersiz
yarında 40 ımız çıkıyor inşaallah
ALLAH MELEKLERıMıZE SAĞLIKLI ÖMÜR VERSıN