Kızlar sonunda buraya yazmak da nasip oldu çok şükür. Kızlar Esra kuş bi uyuyo bi daha uyandıramıyorum gündüzleri. Emzirmem gerekiyor ama imkanı yok uyanmıyo. Ne yapçam çıldırmak üzereyim. Altını değiştiriyorum, üstünü çıkarıyorum, kaşıyorum, ne yapsam uyanmıyo...Offf
Kızlar bi de Esra daha hiç normal kaka yapmadı 6. günümüz. İki gündür ne koyu ne normal tık yok yaa
Havvacım hoşgeldin.zeynebin de dediği gibi uyandırma yollarını denemek lazım.ellerini sağa sola yukarı aşağı kaldır.ayakların da parmaklarının bitim yerine basmaya çalış birde yan yatırıp sırtını avucunun içiyle ovuştur.hastanede ilk günler yağızda uyanmadığında hemşireler gelip bu yöntemlerle uyandırıyordu.hele ayağına nasıl basıyorlarsa çığlığı koparıyordu biz kıyıp yapamıyoruz o başka tabi.
kakaya gelince ilk günler çok yapması lazımki içindekiler dışarı çıksın zaten belli bir süre koyu renk ve yapışkanlı kaka yapıyor.2 gün bizimde kaka problemi olmuştu o zaman karnına yağ ile c şeklinde ve kasıklarından aşağıya doğru masaj yapmıştık bacaklarını karnına doğru bastırmıştım bide makanına zeytinyağlı pamuk sürmüştüm hatta hastaneyi hemşireleri bile aramıştım normal yapar dediler.masajın etkisiyle yapmıştı sende bunları dene hala sonuç alamazsan o zaman bi hastaneyi ara derim.