Merhaba kizlar ben geldim,
Bugün oglumu görücem diye sevine sevine doktora gittim, ama doktor oglumu göstermedi vajinal kontrol yapti sadece benneyaptımki
Ama haftaya hastanede ultrosona giricem bu sefer kesin.
Domuz gribi asisini sordum, siz bilirsiniz dedi, ama insanlarla cok görüsmek zorunda kalmiyorsaniz gerek yok dedi, Türk dügünlerine gitmeyin yeter dedi :roflol: cok kalabalik oluyormus
komik ama gerçek posiedonMerhaba kizlar ben geldim,
Bugün oglumu görücem diye sevine sevine doktora gittim, ama doktor oglumu göstermedi vajinal kontrol yapti sadece benneyaptımki
Ama haftaya hastanede ultrosona giricem bu sefer kesin.
Domuz gribi asisini sordum, siz bilirsiniz dedi, ama insanlarla cok görüsmek zorunda kalmiyorsaniz gerek yok dedi, Türk dügünlerine gitmeyin yeter dedi :roflol: cok kalabalik oluyormus
kızlar ben geldım
yenı topıgımız hayırlı ugurlu olsun
bende bu nerde kaldı diyordum kızz kanbersiz dügün olurmukızlar ben geldım
yenı topıgımız hayırlı ugurlu olsun
gız böcük aklın fikrin yemek halmaz:
cadaloz cicim ben diyverem sana dur heycanlanma
çiftlikte beyaz ev var ya 1 de orada yemek yiyecekler
3te de paradise te kahve içecelkler özelden bana öyle yazmışlar
değişiklik olursa ben sana derim
bakma sen onlar devamlı tartışır gibiler
gız böcük aklın fikrin yemek halmaz:
komik ama gerçek posiedon
nası oğlun iyi miymiş bari
cadaloz nirdesin bacım
loğusa suratı nası oluyo ki
vaybe muhabette bakkkkk
cokacimcoook kızsiz cayları kekleri börekleri ahh ahh daha neleri neleri yemişsinizdir yaaaaaaaakannehir
ben en çok isteyenlerdenim ama o gün doktor randevum var bakalım yetişşebilirsem uğramayı düşünüyorumhoyacım sen neden gelmiyosun beyaz evin döneride güzel olur yanee doğurmadan yerdik benimde kontrolum cumaydı gerçi ama perşembeye aldırmıştım nasipte buluşma varmış demekki sende gelsen iyi olurdu başka gelenlerden hamiş olan varmı acaba tek koca göbek ben olmak istemem açıkcası evet banada yazmışlar şimdi okudum bu aradaözel mesaj olayınıda öğrenmiş oldum afferim bana kocam olsa çok cahilsin topiğe giriyon özel mesajı bilmiyon derdi ama uyuyolaelaelaelaelae
üzülme bizim de yok vidyomuzogluma bakmadi
Ben nette okudum bazi annelerde son zamanlara dogru suyu azaliyor bebek hayati tehlikede oluyor. siz ultrosona bakmadan suyum azaldi mi bebek zor durumda mi nasil anlicaksiniz dedim, akintim olmadigi ve agri kasilma gibi hicbir problemim olmadiig icin bir de bebek hareketleri normal devam ettigi icin öyle bisey olamaz sizde merak etmeyin dedi.
Ben de ne de olsa haftaya hastanede randevum var diye üstelemedim fazla.
Hastanede mutlaka ultrosonla bakiyorlar. Ama orda da kameraya cekktirtmiyorlar oglumu. :çok üzgünüm:
arkandayım dermişimkaydirigubbakcemile3 burdayım bacım kendime bi karadut çayı yaptım açlığımı yatıştırsın diye mafoldumben napcam bu kiloları bilmiyom artıkımının
arkadaşlarım kalkınca kociş geldi
beni başka bi akrabamıza gezmeye götürdü
senin adına çok sevindim uzun süredir evdeyim çok sıkılıyorum diyordun iyi gelmiştir sana
gözlerinin önü çöküyo
bide yüzün sararıyo
sanki kirpiklerin seyrelmiş gibi oluyo
hoş bi görüntü değil yani