- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 40
ben diycektim yaa:sinifsinif:
Yok degılım ama buldummm
benimdeilkimde çok çatlamıştı ama bunda çatlamadı ilkinde olanlar belirginleşti dediğin gibi sedef rengini alıyo zayıfladıkçaa ütrkiye değil dünya haritası olnuyo resmen:umursamaz:
poseidon dogum günün kutlu olsun
ben diyim mi feysbuktan buldu
anam facellerden bulup doğum günüde kutluyosunuz valllaha sizden korkulur kadınlar doğum güğnü kutlu olsun poseidon canım nice senelere hep beraber sevdiklerinle inşallah
anam çaresi yok mu ki bunun
Kızlar ben bole degıldım
sagolsun esım gozumu actı
adam herseyı ogretıyor bana
yoksa ben msnyı zor acan ınsandım
kaldıkı forumda yazısmak
ama bende cok azımlıyım
hepinizi öpüyorum
doğum günün kutlu olsun canımcım
bakam yatabilecekmiyim
Evet hoya
facebooktan buldum
ya kızlar bu aksam heryerım kasınıyor
elım yuzum bacagım
sızede oluyor mu arada
hepinizi öpüyorum
doğum günün kutlu olsun canımcım
bakam yatabilecekmiyim
malesef canım tamamen derinle alaklım bi durum ben ilkimde 20 kilo aldım türkiyeyi bırak dünya haritası gibi çatladım bide düşün 6 sene önce 60 ytl verip özel krem almıştım çatlamıyım diye bide onu sürmesem sen düşün yani benim bi tane arkadaşım vardı o 25 kilo aldı ama bir tane bile çatlağı olmadı tamamen derinle alakalı aldığın kiloyla değil yanii ben anama çekmişim
Yok kız poseıdon
benı en ıyı esım tanır
gozumden anlar
o yuzden ona karsı cok rahatım
bılcek tabı,kendısı aynı zamanda bılg tamırcısı
yakında tamırı de ogrenıyım
yardım ederım ona
uğraşmayı geç dünyanında parası tutarsanırsam düşünsene karın göbek kalça bacakk ben almıyım onuLazerle felan düzeltilemezmikine sonradan, bu kocatepe bir videosunda estetik müdehaleyle gecer demisti.
Ama ben ugrasmam onunla o ayri.
mirmirmirmir ben mikilimle yatıyorum kızlar çok uykum geldi size iyi muhabetler yarın görüşürüz