2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler

çağan birkandan daha güzel öncelile yerimseniben

yardıma geliyim istersen zemuszemus

haftaya kaynonoşum geliyor yaşasınnnnhihoyyyt

yalancı hoyaaaaaaaaaaa naniknanik naniknanik naniknanik

tabi kızım kaynonoş demek yemek demek rahat demek para demek yuppiiii

cadaloz ölmüşün de haberin yok kı senin

samsunlular cuma 1 de buluşuyo gitçen mi

:1shok:

ayvallaha okadargeçmişe bakınıyom ama haberim yok giderim vallaha nerde ne zaman kocamın bi lafı vardır gökte düğün var deseler benim karı göğe merdiven dayar gider der zemuszemus vallaha aslında bu fikiri bende sölemiştim samsunda oturan arkadaşalr görüşelim diye ama epey oldu ben yazalı cevap veren olmamıştı senden öğrenim gidim bende tanışalım kocişlerden atalım vallaha süper olur

yeni sayfalarada geçilmiş hayırlı olsun valla sizin hızınıza ben hiç yetişemiyorum ancak okuyabiliyorum geçmişi yazmaya fırsat bilem olmuyorr hızlı ocak anneleri ne olcak.

hiç bilem
bi kere biz çok iyi anlaşırız kaynonoşla
hem ilk torunu olacak ya melekti şimdi cebrail olduopuyorumnanaktan

:mymeka::mymeka:kaydirigubbakcemile3 evet aynen oylee çok acıyor mecbur sabredıyoruz canım bebişimiz için kuzum benım yaa yerım o popişi ben

benım annem gelcek ınsallah ben ayaga kalkıncada anneme gıdcem 40 cıkana kadar ordayım yada daha uzun surekaynanam vefat etmıs yenı cıcı annemız oldu kayınpederın yukunden kurtuldum benden cıkmıyordu adan kucuk benım dıye eltıyegıttıgı yok tabı o kendını ezdırırımı evlendıde kurtuldum tabı cıcı annede elı koynunda oturuyorr bır çöp göremedik ne ondan nede kayınpederden bırde ılk torunu olcak uyzlar canım sıkıldı sımdı

işte burdahttp://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/320211-samsunlular-bulusuyoruz-ikinci-bulusmasi-42.html
iki aydır buluşamadık
bu sefer de ben gidemeyecem doktor randevum var
yeni sayfalarada geçilmiş hayırlı olsun valla sizin hızınıza ben hiç yetişemiyorum ancak okuyabiliyorum geçmişi yazmaya fırsat bilem olmuyorr hızlı ocak anneleri ne olcak.

doğuruncaya kadar böyleyiz anacım

canım benim çok saol ama senden benle aynı pozisyondasın zaten bende bi iş yapmıcam bi tane kadriye ablamız varo gelcek camları tülleri kapıları banyo tuvalet halletcek saolsun benimde huylu olduğumu biliyo istediğim gibi yapıyo nazımda geçiyo artık şu temizlikte bitsin şu samsunlularlada buluşıyım sorada doğırıyım ıhh vahh çekilmiyo yav burcu ne olcek acaba bende çağandan yanayım eşimde öle oğlumuza kalsa o hergün anasınıfından bi arkadaşının adını koyuyo baran yağız osman efe bugünde utku olcak kardeşimin ismi diye tutturdu:dance: ben zaten herşeyi oluruna bırakmış durumdayım saldım çayıra mevlam beni koruya diyom gidiyom julicim bu aradanormal doğum kararına çok sevindim ilkimde keşke bende acele etmesedim keşke diyorum sezeryan konusunda şimdi baktın sancı seni rahatsız ediyo vuruyolar bi iğne ıkın çıkar gitsin

boşver canım anacığın yeter sana

yorma kendini sende benim bi camlarım kaldı annemi bekliyom birde pike takımım ütülencek
dğer ufak tefekleri hallettik

abi isim mi buluyor kardesine ne güzel insallah kıskanmadan güzel anlasırlar abii kardes

yatayım bari kimse benle konuşmuyoo her zamanki gibi iyi geceler herkese (((

aynen canım ana gıbı yar olmaz gercekten nekadar eksıgım varsa herseylerımı yaptı zaten beklentım yok kayınpederımden kurtuldum ya o yeter bana kafam dınc hihoyyythihoyyyt

cici annen en büyük iyiliği yapmış daha ne istiyon:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…