burdayım kuzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bende yatayım
yarın erken kalıcam
öptük hepinizi kızımlan
dua edin bize
bu da bizi kesmeye kalkmasın
yatayım bari kimse benle konuşmuyoo her zamanki gibi iyi geceler herkese(((
iyi geceler juli herşey yolunda gider inşallah kızlar bende yatıyorum sırtım kırıldı sandelye tepesinde yarın güzel heberlerle gelırım ınsallah bende iyi geceler
ne yalan söyliyeyim yarın senden başka bir bomba bekliyorum çok bekletme bizi iyi geceler sana ve kızınabende yatayım
yarın erken kalıcam
öptük hepinizi kızımlan
dua edin bize
iyi geceler juli herşey yolunda gider inşallah kızlar bende yatıyorum sırtım kırıldı sandelye tepesinde yarın güzel heberlerle gelırım ınsallah bende iyi geceler
bu gün arkadaşlarım gelmişti
hepside karnın aşağılanmış dedi
yani doğum moduna girmişim
yüzümede aynı lohusa suratı çökmüş
3 vakta kadar doğabilirim yanii
bu gün arkadaşlarım gelmişti
hepside karnın aşağılanmış dedi
yani doğum moduna girmişim
yüzümede aynı lohusa suratı çökmüş
3 vakta kadar doğabilirim yanii
bende yatayım
yarın erken kalıcam
öptük hepinizi kızımlan
dua edin bize
ay ben bu buluşma işinden bişiy anlamadım yazdım o topiğe bende gelirim diye ama verilmiş bi karar yok gibi geldi bana yarın gene bakıcam inşallah girdiğim topiği bulurum gene doğurmazsam gelirim kesin dedim özele yazsın demişler gelecek olanlar ama ben özel atmayı bilmem cahilim dedim:kedi:
ay ben bu buluşma işinden bişiy anlamadım yazdım o topiğe bende gelirim diye ama verilmiş bi karar yok gibi geldi bana yarın gene bakıcam inşallah girdiğim topiği bulurum gene doğurmazsam gelirim kesin dedim özele yazsın demişler gelecek olanlar ama ben özel atmayı bilmem cahilim dedim:kedi:
gız böcük aklın fikrin yemek havaybe muhabette bakkkkk
cokacimcoook kızsiz cayları kekleri börekleri ahh ahh daha neleri neleri yemişsinizdir yaaaaaaaakannehir