2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende yatayım
yarın erken kalıcam
öptük hepinizi kızımlan
dua edin bize
bu da bizi kesmeye kalkmasın

bende yatayım
yarın erken kalıcam
öptük hepinizi kızımlan
dua edin bize

iyi geceler inşallah kesmezamja culi tülaydan sen istedin kesmesini kadının günahını alma
unuttun mu yatır beni tülü kes beni tülü dediydin ya
yoksa tülü de mi kk ye üyeakannehir

yatayım bari kimse benle konuşmuyoo her zamanki gibi iyi geceler herkese :KK43:(((

canım öyle birşey olurmu istedigine sen yorum yaparsın bir şey yazarsın ilgisini ceken birşey yazar kişisel birşey yokki burda alınma bize üzülürüm

iyi geceler juli herşey yolunda gider inşallah kızlar bende yatıyorum sırtım kırıldı sandelye tepesinde yarın güzel heberlerle gelırım ınsallah bende iyi geceler

yok yok alınmadım ben geçmişi okuyacağım diye katılamıyorum sizi öylesine yazmıştım zaten ama uykum geldi ondan yatayım dedim iyi sohbetler sizlere.iyi geceler

bende yatayım
yarın erken kalıcam
öptük hepinizi kızımlan
dua edin bize
ne yalan söyliyeyim yarın senden başka bir bomba bekliyorum çok bekletme bizi iyi geceler sana ve kızına
iyi geceler juli herşey yolunda gider inşallah kızlar bende yatıyorum sırtım kırıldı sandelye tepesinde yarın güzel heberlerle gelırım ınsallah bende iyi geceler

hadi sendende iç acıcı haber bekliyorum sanada iyi geceler

bu gün arkadaşlarım gelmişti
hepside karnın aşağılanmış dedi
yani doğum moduna girmişim
yüzümede aynı lohusa suratı çökmüş

3 vakta kadar doğabilirim yanii

ay ben bu buluşma işinden bişiy anlamadım yazdım o topiğe bende gelirim diye ama verilmiş bi karar yok gibi geldi bana yarın gene bakıcam inşallah girdiğim topiği bulurum gene doğurmazsam gelirim kesin dedim özele yazsın demişler gelecek olanlar ama ben özel atmayı bilmem cahilim dedim:kedi:

bu gün arkadaşlarım gelmişti
hepside karnın aşağılanmış dedi
yani doğum moduna girmişim
yüzümede aynı lohusa suratı çökmüş

3 vakta kadar doğabilirim yanii

vaybe muhabette bakkkkk
cokacimcoook kızsiz cayları kekleri börekleri ahh ahh daha neleri neleri yemişsinizdir yaaaaaaaakannehir

bende yatayım
yarın erken kalıcam
öptük hepinizi kızımlan
dua edin bize

iyi geceler canım allah rahatlıkversin bi bakmışız sabaha juli doğurmuş:ecrin_bebek: melisayla topikte kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım hayırlısı kendine iyi bak canım

Merhaba kizlar ben geldim,

Bugün oglumu görücem diye sevine sevine doktora gittim, ama doktor oglumu göstermedi vajinal kontrol yapti sadece benneyaptımki

Ama haftaya hastanede ultrosona giricem bu sefer kesin.

Domuz gribi asisini sordum, siz bilirsiniz dedi, ama insanlarla cok görüsmek zorunda kalmiyorsaniz gerek yok dedi, Türk dügünlerine gitmeyin yeter dedi :roflol: cok kalabalik oluyormus

ay ben bu buluşma işinden bişiy anlamadım yazdım o topiğe bende gelirim diye ama verilmiş bi karar yok gibi geldi bana yarın gene bakıcam inşallah girdiğim topiği bulurum gene doğurmazsam gelirim kesin dedim özele yazsın demişler gelecek olanlar ama ben özel atmayı bilmem cahilim dedim:kedi:

kendine bukadar dert etme bence aylarım ilerledi küçük cocugum var domuz gırıbi kış soguklar bastı gelemiyecegim vaz gectim kusurakmayınde tamam sıkma canını bence

cadaloz cicim ben diyverem sana dur heycanlanma
çiftlikte beyaz ev var ya 1 de orada yemek yiyecekler
3te de paradise te kahve içecelkler özelden bana öyle yazmışlar
değişiklik olursa ben sana derim
bakma sen onlar devamlı tartışır gibiler

vaybe muhabette bakkkkk
cokacimcoook kızsiz cayları kekleri börekleri ahh ahh daha neleri neleri yemişsinizdir yaaaaaaaakannehir
gız böcük aklın fikrin yemek ha:eek:lmaz:

X