2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar.....

Maşallah kızlara valla önden önden gidiyorlar gelecek nesil uzun mu olacak acaba....

Juli demek iğnedenmiş hiç akıla gelecek bişey değil inşallah hemen geçer....

günaydın ayça,nbr ?nasılsın?ece cimcimesi nasıl?tuvaletini söylüyor mu yine?
pıtı pıtı yürüyor mu?beril iyice geliştirdi,koşuyor nerdeyse?dün de sabah kaka yapmış kaka diyor,baktık sahiden kaka yapmış:)) bu sabahta uyandı anne kak diyor bana,çok hoşuma gitti:KK16:

günaydın ayça,nbr ?nasılsın?ece cimcimesi nasıl?tuvaletini söylüyor mu yine?
pıtı pıtı yürüyor mu?beril iyice geliştirdi,koşuyor nerdeyse?dün de sabah kaka yapmış kaka diyor,baktık sahiden kaka yapmış:)) bu sabahta uyandı anne kak diyor bana,çok hoşuma gitti:KK16:

iyiyiz çok şükür.....:nazar: eceyle sabah 8 de uyandık...kahvaltı yaptık...evi topluyorum ece dağıtıyor...oyuncaklar her biri bir yerde...şuan su sebiline kafayı taktı...parmağını vuruyor damla su geliyor eline onu yalıyor:KK9:
hava buz gibi adana da....burda kar yok ama kuru bir ayaz....yağmur...
sen napıyorsun nasılsın....

Günaydın kızlar.....

Maşallah kızlara valla önden önden gidiyorlar gelecek nesil uzun mu olacak acaba....

Juli demek iğnedenmiş hiç akıla gelecek bişey değil inşallah hemen geçer....

günaydın rapunzel,naber nasılsın?uras nasıl?
cnm kız çocukları normalde uzun gidiyor sonra duraksıyor,erkek çocukları ise birden boy atıyor,ergenlikte tanıyamıyosun bile,uras ta birden boy atacaktır merak etme,yeni nesil hakket ya çok uzun oluyor ya da çok minyon oluyor..

günaydın rapunzel,naber nasılsın?uras nasıl?
cnm kız çocukları normalde uzun gidiyor sonra duraksıyor,erkek çocukları ise birden boy atıyor,ergenlikte tanıyamıyosun bile,uras ta birden boy atacaktır merak etme,yeni nesil hakket ya çok uzun oluyor ya da çok minyon oluyor..

Günaydın canım, iyiyiz çok şükür Uras ta iyi akşamları neşesinin doruğuna çıkıyor kendi kendine müzikli oyuncağını alıyor eline düğmelerine basıyo alkış yapıyor dönüyor odanın ortasında hepimize tempo tutturuyor birde tv de müzikli ne duysa bacakları ile tempo tutuyor
ellerini açıp amin yapıyor dil dışarıda sessizce bişeyler söylüyor komik bir çocuk benimle saklambaç oynuyor gidip bir yerlere saklanıyor oyunu başlatan da kendisi oluyor....

Maşallah BErilede kaka falan demeye başlamış koşmalara başlamış yerim onu yaaa :))

maşaallah eceye,berilde damacananın su akan kısmına ağzını dayıyor pompasınada eliyle basıyor,ama daha su çıkartmayı başaramadı,şimdilik ona gücü yetmiyor:))
istanbulda kar tuttu bu sefer,çatılar ağaçlarkaldırımlar kar manzaralı,

ayçaben de iyiyim cnm,işe geldim,bir facede bir burda takılıyorum işte,
haziran sonuna Adanaya gelecez uçak biletlerimizi şimdiden aldık,emme senle buluşamayuk çünkü biz kızıldağın başında yani yaylada olacaz,sen de kimbilir nerde olursun,Adananın sıcağı çekilmez yoksa..

maşaallah urasa,tempoda tutturuyor demek,bütün ilgiyi üstüne çekmeye çalışıyor anlaşılan,
dua ediyor kendince demekki,çok tatlı oluyordur eminim..

beril de maşaallah basit emirlere uyuyor,kapıyı kapat kızım diyoruz kapatıyor,bişey eline almışsa ver kızım diyoruz veriyor,ağzına bişey aldıyas ağzındakini çıkar diyoruz çıkarıyor,kıyafetini giydirirken kolunu sok diyorum sokuyor,tarağı eline veriyorum hadi saçını tara diyorum kendince tarıyor,geçen tokalarını getirmiş; toka diyor bu arada;önüme oturuyor saçını bağlıcakmışım,herşeyi anlıyor maşaallah saçından bahsedince elini saçına götürüyor..

ya ben uzun mesaj gönderemiyorum,göndermeye çalışıyorum gitmiyor,yarısını kesip taksit taksit gönderiyorum kusura bakmayın,
kızlar sizin bebeler de basit emirleri uyguluyorlar mı??

ya ben uzun mesaj gönderemiyorum,göndermeye çalışıyorum gitmiyor,yarısını kesip taksit taksit gönderiyorum kusura bakmayın,
kızlar sizin bebeler de basit emirleri uyguluyorlar mı??

evet canım dediğin şeylerin çoğunu yapıyor Uras ta...toka deyince tokayı biliyor annesinin tokalarını çıkartmaya pek meraklı tarağı gördüğü an saç tarıyor mesela mutfağa yanıma geliyor uzaklaştırmak için eline bişey veriyorum bunu babaya götür ya da dedeye götür deyince götürüp veriyor baban çağırıyor seni deyince gidiyor babasının yanına dediğimiz şeyleri anlıyor Maşallah hepsine

maşaallah cnm,akıllı bıdık bunlar,
kızlar topiğe rağbet arttı ziyaretçiler de arttı,önceden girdiğim de hiç ziyaretçi olmuyordu,bence ziyaretçiler dışardan değil içerden,rahat olabiliriz yani:KK34:

mehlika ayrisde basit emirleri yapıyor çorabını getirirmisin dediğim de getiriyor ayağını uzatıyor ,giyinirken kolunu uzatıyor,hadi mama yiyeceğiz dediğimde sandalyesine yürüyor,adda dediğimde montunu gösteriyor sonra oturup ayağını uzatıyor ayakkabı giydir diye:))daha yorucu zevkli artık herşey bence..beril saha sosyal çünkü kreşte olmanın avantajını yaşıyorsunuz konuşması hareketleri daha erken olur gördüğü için..:KK9:

ayrise de maşaallah,
evet artık daha zevki,her halleri başka güzel oluyor,
beril de çorabını falan bulunca oturup ayağına giymeye çalışıyor,kreşte olması sosyalleşmesi açısından büyük avantaj,

X