merhaba kızlar nasılsınız?
bir selam vereyim dedim
merhaba hoya nasılsın?fıstık kızın nasıl?merhaba kızlar nasılsınız?
bir selam vereyim dedim
merhaba kızlar...nasılsınız...ne var ne yok bakalım....
merhaba hoya nasılsın?fıstık kızın nasıl?
slm aycae .nasılsın?ececik nasıl?
iyiyim canım izindeyim 2 gün dinleniyorum evdeyim..
oğlun nasıl?
ayça nasılsın?
hoya hoşgeldin,hiç görünmüyorsun??
oğlum hasta maalesef.. ateşi çıktı dün, şuruplara başladık yine..(
nursemra nasıl bakalım?
ben de arada o yöntem deniyorum bazı oyuncaklarını saklayıp bi süre sonra tekrar çıkartıyorum anca o günü kurtarıyorum.bi görsen evin içi oyuncak dolu.en son yaramaz toplar oyuncağını aldım fiyatı biraz yüksek ama çok sevdi kızım.bir de bebek aldım çok tatlı.bebeğin ellerini ağzına götürüyorsun bu benim ağzım diyor ve ağzıyla yapabildikleri şeyleri bir bir sıralıyor.ellerini gözlerine götürüyorsu bu benim gözüm diyor 2 eliyle gözlerini kapatınca farklı farklı şeyler söylüyor ne bilim ellerini birbiirine vurunca alkışlamakla ilgili konuşuyor ayaklarına götürünce gene konuşuyor filan...çok sevdi benim kızım.öyle birşey alabilirsin nur'a...eşim iyi hoyacım.ben işteyken bebeğe o bakıyor zaten..nasıl olsun kadriye abla dolanıp duruyor deli dana gibi..
oyuncaklarından sıkıldı yeni oyuncak alıp eskileri saklamayı düşünüyorum ne alacağımı da pek bilmiyorum..
senin kızın nasıl?eşin nasıl oldu iyi mi
geçmiş olsun canım.boğazları mı hasta?oğlum hasta maalesef.. ateşi çıktı dün, şuruplara başladık yine..(
nursemra nasıl bakalım?
hoya çok şükür iyiyiz cnm,sen ve kızın nasılsınız?nursemra kolaylıkla çıkarsın dişlerini inş..
irem egeye de çok geçmiş olsun cnm..
saol cnm ama bizim burda öyle markalrın mağazası yok anca aydına gidersem tabi ordada varsa.ama pappanın aydında satan mağaza varmış anca ona bakabilirim.ayy ne zor şeymişbu yahuu:26:bakcaz artık
teşekkürler canancım sanada
juli cnm faceyede yazdım ama buraya da yazayım,gözünaydım,kötü bişey olmadığına çok sevindim,inş. geçici olan rahatsızlığı da kısa sürede düzelir inş..
cantanelerim beril iyi çok şükür cnm,kilo alımı yavaşladı,1 yaş kilosu 14 ..
14 aylık olmak üzereyiz ve kilosunda pek bir artış yok,artık yürüyor ve çok hareketli maşaallah..
senin kız nasıl?buğlem asya sonradan kilo almaya başladı sanırım,şuan kilosu kaç peki?
evet cnm,emzirmeye devam ediyorum,ama eskisi gibi süt yok,idare ediyoruz böyle..mehlika benim kız da en son 12 700 dü.benim eşim taraf biraz iri , kalın kemikli ve uzun.benim taraf da uzun ama ince kemikliyiz .o yüzden benim çocuklarım da onlara benzemiş.gerçi buğlem asya önceleri zayıftı dediğin gibi.Allahtan sonradan yemeye başladı.bi de boyu da uzun maşallah.83 cm.çoğu yaşıtlarından da uzun.diğer çocuklarımda öyle gelişimleri maşallah çok iyi.bi arkadaşın 2 yaşını geçkin bir çocuğu var ve boyu 85 cm kilosu da az.annesi biraz üzülüyo .dr da ona bak sen kısasın eşin de fazla uzun değil neden uzun olmayınca üzülüyorsun demiş.ben de dedim sağlığı yerinde boyu da öyle fazla kısa sayılmaz neden kafana takıyorsun ?.Allah can sağlığı versin önemli olan o.diğerleriyle karşılaştırma yapma dedim.sonuçta her çocuğun gelişimi farklı ve tabi ya anne tarafına ya da baba tarafına çekecekler...
sen emzirmeye devam ediyor musun mehlika?