2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Juliet yolun karşısına geçer çimenlere bırakırız onları sahildeki kediler ve köpeklerin peşlerinden koşarlar artık haa kesin melisada yürür o güne kadar ben sana söyliyeyim

bizimki süt içiyordu bir anda bıçak gibi kesildi reddetti hastalıktan çok önce oldu o kadar üzülüyorum ki gelişimi için süt alması lazım ((

geçmiş olsun ulaşa inşllh ateşsiz ağrısız geçer
ne yaptı acaba aşı olunca anne olunca hemen anneye sarılıyorlar genelde ananeye sarılmıştır urasta
ne kadr zor dimi aklın hep evdedir şimdi,
inş gelmek istiyorum ortak bi nokta olursa gelebilirm sanırım
arabayıda sattık bugün 1-2 aya kadr alırız ama şuan 1-2 ay arabasız olacağız
buluşmayı ne zman yapacaksınız

aynen öyle eve geldikten sonra babasının arkasından da çok ağlamış baba baba diye ama gidemiyorum işte ....
valla bir tarih yok havalar iyi olsun en azından bir kaç haftayı geçer kanımca....

aynen öyle eve geldikten sonra babasının arkasından da çok ağlamış baba baba diye ama gidemiyorum işte ....
valla bir tarih yok havalar iyi olsun en azından bir kaç haftayı geçer kanımca....

ayy kıyamam canım yaa inşllh zamn çabuk geçer kaçta çıkıyosun
5bucuktamı?
ben 6da çıkıyorum havalr ısınsın bende gelmek istıyorum artık

şimcik yürüyen bebe nassı oluyo ben biilmiiim hacı
canımm ben bunları bilmiyorummm.. çok geçmiş olsun.. kolu nasıl çıktı yaa?? rota nasıl oldunuz? rota aşısı olmadınız mı??

saol canım giydirirken cıktı kii kolunu falan cekmedim aslında nası oldu anlamadım..ası olduk canım o yüzden 3 günde bitti

şimcik yürüyen bebe nassı oluyo ben biilmiiim hacı

saol canım giydirirken cıktı kii kolunu falan cekmedim aslında nası oldu anlamadım..ası olduk canım o yüzden 3 günde bitti

melisa seni utandırcak hacı birde usta olarak yürüyeck
denge mekanizması geliştiği için melisada daha kolay yürür gör bak az düşer
bi sabh bakrsın bıdıl bıdıl yürüyor

6 da çıkıyorum bende sinemis (
şimdi evi aradım lafı yedim tam uyutuyomuş annem bu saatte uyutuyoki gece geç yatsın annesinin kıçı yer görmesinnn!!!

aynen aynen awm ye gitmek bir kabus bizim içinde

böhühühü gene basladı kusmaya yaaa
kalktı corba zamanı gelmişti yemek istemedi bende vermedim..
sonrada yine kusmaya basladı

slm kızlarr nasılsınız?geçmişe bakamadım nelern yapıyosunuz?ben oğlanlardan işten zaman bulamdım.evi temizledim komple mqhf oldum belim ağrıyor yaa.kızlar bebişlere kek falan yediren varmı

6 da çıkıyorum bende sinemis (
şimdi evi aradım lafı yedim tam uyutuyomuş annem bu saatte uyutuyoki gece geç yatsın annesinin kıçı yer görmesinnn!!!
günaydın canım
dün görmedim canım vuvv bende tam uyutacağı zman aradığımda resmen azarlanıp kapatıyorum teli
uyumadığı zman 5den sonra yatıtmıyorum uyutmayın diyorum uyursa gece 12de yatıyor

slm kızlarr nasılsınız?geçmişe bakamadım nelern yapıyosunuz?ben oğlanlardan işten zaman bulamdım.evi temizledim komple mqhf oldum belim ağrıyor yaa.kızlar bebişlere kek falan yediren varmı
hem ikiz bebek hemde ev işi işin zor canım allah kolaylık versin biz veriyoruz tabi kek ,pasta yapmayalı 3 ay olmuştur yaparsamda veririm
aynen aynen awm ye gitmek bir kabus bizim içinde
günaydın delf buaradysan eğer avmlerde daha çok yoruluyorum ben inan

günaydın arkadaşlar,

günaydın mehlkika

ben de kek yapmayalı çok oldu,yaparsam veririm,geçen kreşe çocuklara öğlen sonu kahvaltısı için velinin biri getirmişti biraz verdim ama pek yemedi,dün de makarna haşlamışlardı makarnayı sevdi yedi biraz..

bnde veririm buğlem ekmek hastası zaten hamur işini sevecek
kaç gündür sütten başka bişey yemiyor buğelm dişi çıkıyor sanırım

bnde veririm buğlem ekmek hastası zaten hamur işini sevecek
kaç gündür sütten başka bişey yemiyor buğelm dişi çıkıyor sanırım

inş. kolaylıkla çıkarır cnm,beril de son günlerde gece çok sık kalkıyor,bu gece ise iyice arttırdı,acaba diş mi diyorum ama pek kabarıklık falan yok

bu arada berilin yataktan nasıl indiğini öğrendim,dün yatağa oturtup in kızım dedim,önce önce ayağının birini uzattı sonra yüzüstü dönüm aşağıya sıyrıldı ben sırtından tuttum tabi düşmesin diye,yataktan inmeyi öğrenmiş ama yatak bayağı yüksek,ayağı falan burkulur ,bilekleri ağrıyabilir,bundan sonra yatakta yalnız bırakamıcam,önceden kısa süreli bırakıyordum,düşeceğini biliyordu dikkatli davranıyordu:))

akşamdan beri hastanedeydik kızıma serum taktılar :2:
önceki hastalığı nüksetmiş ama baska dr vardı nöbetci cok moralimi bozdu
ben hasta etmisim giydirmisim sıcakta hasta etmisim bakamamısım...
besleyememişim cocuğa özel corba yapılmazmıs evde ne varsa onu yermiş 6. aydan itibaren sofraya oturmalıymıs tuz salça zararlı seyler değilmiş..nerden öğreniyormusuk bunları yani beni bütün gece azarlardı..o yetmezmiş gibi eşim basladı..zaten canım burnumda cocuk kolunda serum tutmuyo birde bunlarla uğrastım.... gerizekalı doktor melisa surup içmiyor diye serum ataktılar cıkarken yine antibiyotik yazmış 4 tane surup yazmış dedim ben size dedim kzıızm surup içmiyor.. bana dediki hersey benim elimdeymiş içirmesini bilcekmisim... şimdi bu surupları almalımıyım acaba..eşim al diyo sen kafana buyruk hareket ediyon cocuk hep hasta diyoo ayy kendimi nerden atsam bilemedim

juli geçmiş olsun bizde buğlem şurup içiremezdik
bildiğin iğne şiringaya ölçüsünü çektiryorum kucağıma alıyorum sevr gibi yapıyorm tam su vereck gibi yapıyorum ağzını açıyor şiringadaki şurubu boşlaltıyorum yutana kadrda şiringayı çıkarmıyorum nefes almk için uytuyor ne dökülüyor ne geri tükürebiliyor şiringadaki şurup akıp gidiyor sende öyl denedinmi hiç
ben ilk kez duymuştum çok rahat ettim
biz buğleme akşamları oturtuoruz ne yersek ondan yiyor salçalı tuzlu ne varsa
çorba zaten her akşam oluyor yada sulu yemke yediryoruz
bu ara dişten dolayı sadece süt içiyor yemiyor ama olsun sende öyle dene
sıkma canını çocuk hasta lonca gergin olunuyor eler kırabiliyor birbirini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…