geçmiş olsun ulaşa inşllh ateşsiz ağrısız geçerSinemis merhaba şimdi iyiyiz çok şükür bugün hepatit aşısını oldu Uras anneannesi ve babası ile ilk defa ben olmadan dr.a gittiler...
Canım yaaa nasıl farklı davranıyorlar değilmi anne ve babaya yerim ben onu havalar güzelleşsin yapabilirsek inşallah organizasyon bu defa sende gel artık
geçmiş olsun ulaşa inşllh ateşsiz ağrısız geçer
ne yaptı acaba aşı olunca anne olunca hemen anneye sarılıyorlar genelde ananeye sarılmıştır urasta
ne kadr zor dimi aklın hep evdedir şimdi,
inş gelmek istiyorum ortak bi nokta olursa gelebilirm sanırım
arabayıda sattık bugün 1-2 aya kadr alırız ama şuan 1-2 ay arabasız olacağız
buluşmayı ne zman yapacaksınız
aynen öyle eve geldikten sonra babasının arkasından da çok ağlamış baba baba diyeama gidemiyorum işte ....
valla bir tarih yok havalar iyi olsun en azından bir kaç haftayı geçer kanımca....
şimcik yürüyen bebe nassı oluyo ben biilmiiim hacımerhaba juli nasılsın
buluşmlarda rahat verirse bebekler
buluşma dedinizde avmlerde gittiğinzde ne yapıyor bebişleriniz
bizimki ne bebek arabsında duryor ne de elimzden tutuyor
özgürce koşacak oynayacak
ayakkabı mağ. girecek artık gezmelerde daha çok yorulur hale geldim
yaz gelsizn çayıra çimene salacağım oynasın zıplasın
canımm ben bunları bilmiyorummm.. çok geçmiş olsun.. kolu nasıl çıktı yaa?? rota nasıl oldunuz? rota aşısı olmadınız mı??
şimcik yürüyen bebe nassı oluyo ben biilmiiim hacı
saol canım giydirirken cıktı kii kolunu falan cekmedim aslında nası oldu anlamadım..ası olduk canım o yüzden 3 günde bitti
merhaba juli nasılsın
buluşmlarda rahat verirse bebekler
buluşma dedinizde avmlerde gittiğinzde ne yapıyor bebişleriniz
bizimki ne bebek arabsında duryor ne de elimzden tutuyor
özgürce koşacak oynayacak
ayakkabı mağ. girecek artık gezmelerde daha çok yorulur hale geldim
yaz gelsizn çayıra çimene salacağım oynasın zıplasın
6 da çıkıyorum bende sinemis(
şimdi evi aradım lafı yedim tam uyutuyomuş annem bu saatte uyutuyoki gece geç yatsın annesinin kıçı yer görmesinnn!!!
günaydın canım6 da çıkıyorum bende sinemis(
şimdi evi aradım lafı yedim tam uyutuyomuş annem bu saatte uyutuyoki gece geç yatsın annesinin kıçı yer görmesinnn!!!
hem ikiz bebek hemde ev işi işin zor canım allah kolaylık versin biz veriyoruz tabi kek ,pasta yapmayalı 3 ay olmuştur yaparsamda veririmslm kızlarr nasılsınız?geçmişe bakamadım nelern yapıyosunuz?ben oğlanlardan işten zaman bulamdım.evi temizledim komple mqhf oldum belim ağrıyor yaa.kızlar bebişlere kek falan yediren varmı
günaydın delf buaradysan eğeraynen aynen awm ye gitmek bir kabus bizim içinde
günaydın arkadaşlar,
ben de kek yapmayalı çok oldu,yaparsam veririm,geçen kreşe çocuklara öğlen sonu kahvaltısı için velinin biri getirmişti biraz verdim ama pek yemedi,dün de makarna haşlamışlardı makarnayı sevdi yedi biraz..
bnde veririm buğlem ekmek hastası zaten hamur işini sevecek
kaç gündür sütten başka bişey yemiyor buğelm dişi çıkıyor sanırım
akşamdan beri hastanedeydik kızıma serum taktılar :2:
önceki hastalığı nüksetmiş ama baska dr vardı nöbetci cok moralimi bozdu
ben hasta etmisim giydirmisim sıcakta hasta etmisim bakamamısım...
Besleyememişim cocuğa özel corba yapılmazmıs evde ne varsa onu yermiş 6. Aydan itibaren sofraya oturmalıymıs tuz salça zararlı seyler değilmiş..nerden öğreniyormusuk bunları yani beni bütün gece azarlardı..o yetmezmiş gibi eşim basladı..zaten canım burnumda cocuk kolunda serum tutmuyo birde bunlarla uğrastım.... Gerizekalı doktor melisa surup içmiyor diye serum ataktılar cıkarken yine antibiyotik yazmış 4 tane surup yazmış dedim ben size dedim kzıızm surup içmiyor.. Bana dediki hersey benim elimdeymiş içirmesini bilcekmisim... şimdi bu surupları almalımıyım acaba..eşim al diyo sen kafana buyruk hareket ediyon cocuk hep hasta diyoo ayy kendimi nerden atsam bilemedim