2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

SİVRİ BURDAMISIN

o gün söylemiştin marnys junor u şimdi bakabildim
içeriğini çok beğendim 2 yaş üstü demiş ama
önümüzdeki yıl almayı düşünüyorum ben bu propolmarı da sevdim çünkü

şeyma senin kız akıllı maşallah ee kreştete sosyalleşip öğreniyo iner tabii

feyza ne acelesi varsa hepsini çıkardı ee genede düzelmedi bacım geceleri uyku yok mıkır mıkır
köpek dişleri daha zorladı bizi ama çok şükür
bide çiğneyerek yiyebilse
yakında anneyi bırakmıyacak eyvah
bizim oğlanda biri giderken montu giyince kucağına çıkıyo gitmek istiyo
kar da yağdı park hayalleri şimdilik yalan oldu

juli ishal yok uyku tulumu geceleri çok terletiyo ama öbür türlü yatağın her yönünde yatıyo
bende üşüttü diye düşünüyorum bakalım sağlık olsun

ayça kilo mu verdin maşallah sana

bizimkide park çok seviyor ama bu ara gidemiyoruz havalar çok soğuk baharda bol bol parka giderler hem kendiler iner çıkar derken büyüyeckler işte
bizmkide gece çok uyanıyor uyku haram zaten daha azı dişler çıkmaya başlamadı
çıkma dönemi kimbilir nasıl oluruz

günaydın canım iyiyz teyzesi yaramzlık peşindeyiz bu ara bana çok bağlandı ne yapacğımı bilmiyorum çok şımarık oldu beni hiç dinlemiyor ama babannesinden hem çok korkuyor hem çok seviyor dengeyi iyi kurmuş ben çok şımartıyorum galiba
ege nasıl siz neler yapıyosunuz

ayy tam yazdım toplantıya girdik, ondan geç yazıyorum..
dönem dönem oluyor öyle canım, ege de bana çok düştü bu aralar.. haftasonu gün içinde yarım saat- bir saat arada karşı daireye babannesine götürürdük sevsinler diye, şimdi hiç durmak istemiyor.. ağlayıp kapının önüne geliyormuş, kapıyı gösteriyormuş anneme gidicem diye.. o yüzden haftasonu mümkün olduğunca bırakmamaya çalışıyorum, özlüyorlar ne yapsınlar.. ama bence geçici bir durum, düzelecektir..

selam kızlar kar yağışlı beyaz bir ankara dan merhaba

hafta sonum idare eder cumartesi teyzesi dondurmanın eriyen yerlerinden vermiş bi kaç kaşık gece ağladı sesi kısıldı uyumadı hasta oldu diye eşim gene terelellendi sabaha karşı ağrı kesiciyle uyudu

dün tüm gün evdeydik kustu falan
bu sabah çok şükür iyi gibiyiz bakalım

yaw bu çocuğa bi haller oldu geceleri uyuduktan 2-3 saat sonra uyanıyo ağlıyo yanımıza alıyorum dönüyo dönüyo saatler buluyo uyuması ardından arada ağlıyo şu sıralar böyleyiz neden ki inşallah düzelir
16 dişimizde çıktı diş olduğunu sanmıyorum

bu arada BERİL
nette arat bulunduğun yerde bulabiliyosun anatomik taban özlem arkadaşın bahsettiği gibi al
örnek markalar Paqpa - Stride rite - pediped - bobux yada yerli vs.....

geçmiş olsun canım... oo maşaallah 16 tane diş çıkarmışsınız, bizim daha 7 tane var :KK14:

tünaydın arkadaşlar

geçmişe şölle bi baktım kusan bebeişe geçmiş olsun bencede mideisni üşütmüş olabilirrr

bi arkadaşında bebeği yataktan inmiş aynısı geçen benimde başıma geldiii

çok sinirlendirdiler beni saatlerce salladım uyumadılar bende iyice dellendim attım odalarına yataklarına ağlaya ağlaya uyuyun deidm seslerini duymayayım diyede balkona çıktım biraz ağla ağla susmuyılar giridm odaya pışpışlıyayım dedim biraz oğlanı pışpışlasam kız ağlıyo kızı pışpışlasam oğlan ağlıyo bıraktım çıktım tekrar yaklaşık 45 dakka sonra oğlan sızdıı kızım ağlamaya devam ediyo ama bende mutfakta uğraşıyorum işle üçle bi baktım ağlama sesi giderek yakınlaşıyo birde pıt pıt ayak sesi devrimi gmrünce bi sardım kucağıma hem çok ağlamasındna dolayı hemde yataktan ninme başarısından dolayıı

gerçi bende hala nasıl indiğinine akıl sır erdiremedim park yatağımız var biizm ve etrafında destek alıp tutunacağı hiç bişeyyok yan tarafında pencere var perde kornişten çıkmış onamı asıldı desem bilemiyorum aklıa gelen tek şey yataktan aşağı sarktı ve düştüü neyse hemen oğlanla yatağını değiştiridm gecede kalkar felan diye

ayy bende artık emziği bıraktırmak istiyorum yaaa aklı ermeden bıraktırmak laımmış hoş artık aklı herşeye eriyo ya emzik rahatımada geliyo aslında ama nasıl yapıcam bilemiyrummm

kızlar sizce bizler için yaza tuvlet eğitimi için erkenmii mesela haziranda 18 aylık oluyolarr

ayy tam yazdım toplantıya girdik, ondan geç yazıyorum..
dönem dönem oluyor öyle canım, ege de bana çok düştü bu aralar.. haftasonu gün içinde yarım saat- bir saat arada karşı daireye babannesine götürürdük sevsinler diye, şimdi hiç durmak istemiyor.. ağlayıp kapının önüne geliyormuş, kapıyı gösteriyormuş anneme gidicem diye.. o yüzden haftasonu mümkün olduğunca bırakmamaya çalışıyorum, özlüyorlar ne yapsınlar.. ama bence geçici bir durum, düzelecektir..
inşllh geçici bir durumdur yoksa ben çok yoruluyorum
tünaydın arkadaşlar

geçmişe şölle bi baktım kusan bebeişe geçmiş olsun bencede mideisni üşütmüş olabilirrr

bi arkadaşında bebeği yataktan inmiş aynısı geçen benimde başıma geldiii

çok sinirlendirdiler beni saatlerce salladım uyumadılar bende iyice dellendim attım odalarına yataklarına ağlaya ağlaya uyuyun deidm seslerini duymayayım diyede balkona çıktım biraz ağla ağla susmuyılar giridm odaya pışpışlıyayım dedim biraz oğlanı pışpışlasam kız ağlıyo kızı pışpışlasam oğlan ağlıyo bıraktım çıktım tekrar yaklaşık 45 dakka sonra oğlan sızdıı kızım ağlamaya devam ediyo ama bende mutfakta uğraşıyorum işle üçle bi baktım ağlama sesi giderek yakınlaşıyo birde pıt pıt ayak sesi devrimi gmrünce bi sardım kucağıma hem çok ağlamasındna dolayı hemde yataktan ninme başarısından dolayıı

gerçi bende hala nasıl indiğinine akıl sır erdiremedim park yatağımız var biizm ve etrafında destek alıp tutunacağı hiç bişeyyok yan tarafında pencere var perde kornişten çıkmış onamı asıldı desem bilemiyorum aklıa gelen tek şey yataktan aşağı sarktı ve düştüü neyse hemen oğlanla yatağını değiştiridm gecede kalkar felan diye

ayy bende artık emziği bıraktırmak istiyorum yaaa aklı ermeden bıraktırmak laımmış hoş artık aklı herşeye eriyo ya emzik rahatımada geliyo aslında ama nasıl yapıcam bilemiyrummm

kızlar sizce bizler için yaza tuvlet eğitimi için erkenmii mesela haziranda 18 aylık oluyolarr

canan senin işin çok zor canım allah yardım etsin 2 tane birden :emir_bebek:
ben :86: de geldimm
delf hoşgeldin

kızlar acil bir sorum var aranızda bunu yaşayan oldumu acaba. gelinimiz hamile 38 haftalık ölçümlerde bebeğin kafası 41 haftalık çıkıyormuş sizce bu bir problemmidir aranızda bunu yaşayan oldumu allah korusun bir hastalık belirtisi olabilirmi

bende geldim ama kimse kalmamışşşşşş

çocuklar büyüdükçe net e vakit ayırmak zorlaştı galiba özellikle uslu çocukların anneleri de artık görünmüyorlar :)))

bu arada dönemsel birşey galiba Uras ta bana çok bağlandı kesinlikle annemlere gelmemizi istemiyor hırçınlaşıyor pazar akşamları ve evimize gelince acaip neşeleniyor mutlu oluyor o kadar belirgin ki anlatamam normal sanırım biliyor ki anneanneye gelince anne ve baba ortadan kayboluyor sabahları :KK43:
birde meme manyağı oldu süt yok denecek kadar az yinede meme diyor emmesi bitince kapatıyorum diye ağlıyor

kızlar acil bir sorum var aranızda bunu yaşayan oldumu acaba. gelinimiz hamile 38 haftalık ölçümlerde bebeğin kafası 41 haftalık çıkıyormuş sizce bu bir problemmidir aranızda bunu yaşayan oldumu allah korusun bir hastalık belirtisi olabilirmi

ben hiç duymadım canım böyle bişey..

bizde şöyle birşey olmuştu.. egenin 39. hafta içinde kafa çapı 10 cm i geçmişti, şimdi baktım aslında 40 hafta bitiminde genelde 10 cm oluyormuş ama doktorum bana bununla ilgili olumsuz birşey söylemedi.. hatta 10 cmden fazla diye sezeryan oldum ben, yırtılma / vakum riskini alamadım.. ama burada farklı bir durum var mı bilmiyorum... inşallah herşey yolundadır.. :nazar:

ben :86: de geldimm
hosgeldiiinnnn:KK8:

çocuklar büyüdükçe net e vakit ayırmak zorlaştı galiba özellikle uslu çocukların anneleri de artık görünmüyorlar :)))

bu arada dönemsel birşey galiba Uras ta bana çok bağlandı kesinlikle annemlere gelmemizi istemiyor hırçınlaşıyor pazar akşamları ve evimize gelince acaip neşeleniyor mutlu oluyor o kadar belirgin ki anlatamam normal sanırım biliyor ki anneanneye gelince anne ve baba ortadan kayboluyor sabahları :KK43:
birde meme manyağı oldu süt yok denecek kadar az yinede meme diyor emmesi bitince kapatıyorum diye ağlıyor
kızım nerlerdesin sen yaa mirak ettim ... urasım nasıl bakalım... bizimkide tam tersi annane babnne dede hala ve dayı gördüğü zaman beni görmesede olur hiç umrunda değilim..ama evde yanlızsak hep üstümde :KK3:

baska bir doktora daha gidin bence canım. usg ölçümleri net sonuclar vermiyor her zaman

hosgeldiiinnnn:KK8:

kızım nerlerdesin sen yaa mirak ettim ... urasım nasıl bakalım... bizimkide tam tersi annane babnne dede hala ve dayı gördüğü zaman beni görmesede olur hiç umrunda değilim..ama evde yanlızsak hep üstümde :KK3:

baska bir doktora daha gidin bence canım. usg ölçümleri net sonuclar vermiyor her zaman
hoşbulduk julicim valla işlere daldım fuar oldu 10 gün fuardan sonrası yoğun oluyor birde üzerine hep birlikte hastalandık Urascım da çok hasta oldu:KK43: 2 gün ateşlendi 1 hafta sürdü çok şükür uzamadı şimdi iyi acaip şeyler yapıyor büyüdüğünü belli ediyor artık ama fazla konuşmuyor bir kaç kelime söyleyebiliyor sürekli dolap karıştırıyorrr

siz nasılsınız melisacık nasıl? yaramazlık yapıyor mu özledik valla havalar güzelleşsede bir organizasyon yapsak

hoşbulduk julicim valla işlere daldım fuar oldu 10 gün fuardan sonrası yoğun oluyor birde üzerine hep birlikte hastalandık Urascım da çok hasta oldu:KK43: 2 gün ateşlendi 1 hafta sürdü çok şükür uzamadı şimdi iyi acaip şeyler yapıyor büyüdüğünü belli ediyor artık ama fazla konuşmuyor bir kaç kelime söyleyebiliyor sürekli dolap karıştırıyorrr

siz nasılsınız melisacık nasıl? yaramazlık yapıyor mu özledik valla havalar güzelleşsede bir organizasyon yapsak

bende cok özledim vallaaa...
canım bizde hep hastayız iyi günümüz yok cok şükür :KK1:
1 aysa bronşit olduk rota olduk kolumuz cıktı en son boğaz enf. gecirdik her hafta bi hastalık anlıcan 2 gündür iyi :nazar: :nazar: yemek yiyor cok şükür :nazar: günlerce aç susuz yasadı nerdeyse....
ayy onlar hasta olmasın biz olalım yawwww:KK5:

en son beraber bulusulan yer vardıya çotla mıydı hee..orda bulusalım garii...bi cumartesi...

1 aysa bronşit olduk rota olduk kolumuz cıktı en son boğaz enf. gecirdik her hafta bi hastalık anlıcan 2 gündür iyi :nazar: :nazar: yemek yiyor cok şükür :nazar: günlerce aç susuz yasadı nerdeyse....

en son beraber bulusulan yer vardıya çotla mıydı hee..orda bulusalım garii...bi cumartesi...

ay canım yaaa çok geçmişler olsun ne kadar çok hasta olmuş nazaramı geliyor acaba bu kadar üst üstee :KK43:(
bu hastalık bizde de inanılmaz iştahsızlık yaptı çok kustu resmen aç gezdi ve halende tam yemek olayını düzeltemedik aynen bende diyorum biz öyle böyle atlatıyoruz da onlar hasta olmasınlar ama işte çocuk böyle büyüyor diye teselli ediliyoruz...
şu havalar biraz güzelleşsin bu konuya el atayım ben! bir maltepe sahil güzel olur behhhh :KK66:

canım inan bilmiyorum bne 38 haftaya gelemeden doğum yapmıştım çevremdede duymadım inş bişey yoktur sağsağlim kucağına laır inaşllh

rapunzel merhaba canım nasılsın uras nasıl
buğlemde cumartesi sabhlar çok neşeli oluyor ben oluyorum babası oluyor sabah erkenden kalkıyor oyun oynamak istyor

valla cok iyi olur nazmiyecim havalar biraz açsa süper olacak.. haa artık bebeler huzur verirmi orası mechul :KK24:

buğlemde bu ara öyle ne çorba ne yemek
sadece süt ile yaşıyor inanın demekki dönem dönem
farklı bu 2010 modelleri kızlar:KK53:

valla cok iyi olur nazmiyecim havalar biraz açsa süper olacak.. haa artık bebeler huzur verirmi orası mechul :KK24:
merhaba juli nasılsın
buluşmlarda rahat verirse bebekler:KK60:
buluşma dedinizde avmlerde gittiğinzde ne yapıyor bebişleriniz
bizimki ne bebek arabsında duryor ne de elimzden tutuyor
özgürce koşacak oynayacak
ayakkabı mağ. girecek artık gezmelerde daha çok yorulur hale geldim
yaz gelsizn çayıra çimene salacağım oynasın zıplasın

canımm ben bunları bilmiyorummm.. çok geçmiş olsun.. kolu nasıl çıktı yaa?? rota nasıl oldunuz? rota aşısı olmadınız mı??

canım inan bilmiyorum bne 38 haftaya gelemeden doğum yapmıştım çevremdede duymadım inş bişey yoktur sağsağlim kucağına laır inaşllh

rapunzel merhaba canım nasılsın uras nasıl
buğlemde cumartesi sabhlar çok neşeli oluyor ben oluyorum babası oluyor sabah erkenden kalkıyor oyun oynamak istyor

Sinemis merhaba şimdi iyiyiz çok şükür bugün hepatit aşısını oldu Uras anneannesi ve babası ile ilk defa ben olmadan dr.a gittiler...
Canım yaaa nasıl farklı davranıyorlar değilmi anne ve babaya yerim ben onu havalar güzelleşsin yapabilirsek inşallah organizasyon bu defa sende gel artık :KK66:

X