Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şeyma senin kız akıllı maşallah ee kreştete sosyalleşip öğreniyo iner tabii
feyza ne acelesi varsa hepsini çıkardı ee genede düzelmedi bacım geceleri uyku yok mıkır mıkır
köpek dişleri daha zorladı bizi ama çok şükür
bide çiğneyerek yiyebilse
yakında anneyi bırakmıyacak eyvah
bizim oğlanda biri giderken montu giyince kucağına çıkıyo gitmek istiyo
kar da yağdı park hayalleri şimdilik yalan oldu
juli ishal yok uyku tulumu geceleri çok terletiyo ama öbür türlü yatağın her yönünde yatıyo
bende üşüttü diye düşünüyorum bakalım sağlık olsun
ayça kilo mu verdin maşallah sana
günaydın canım iyiyz teyzesi yaramzlık peşindeyiz bu ara bana çok bağlandı ne yapacğımı bilmiyorum çok şımarık oldu beni hiç dinlemiyor ama babannesinden hem çok korkuyor hem çok seviyor dengeyi iyi kurmuş ben çok şımartıyorum galiba
ege nasıl siz neler yapıyosunuz
selam kızlar kar yağışlı beyaz bir ankara dan merhaba
hafta sonum idare eder cumartesi teyzesi dondurmanın eriyen yerlerinden vermiş bi kaç kaşık gece ağladı sesi kısıldı uyumadı hasta oldu diye eşim gene terelellendi sabaha karşı ağrı kesiciyle uyudu
dün tüm gün evdeydik kustu falan
bu sabah çok şükür iyi gibiyiz bakalım
yaw bu çocuğa bi haller oldu geceleri uyuduktan 2-3 saat sonra uyanıyo ağlıyo yanımıza alıyorum dönüyo dönüyo saatler buluyo uyuması ardından arada ağlıyo şu sıralar böyleyiz neden ki inşallah düzelir
16 dişimizde çıktı diş olduğunu sanmıyorum
bu arada BERİL
nette arat bulunduğun yerde bulabiliyosun anatomik taban özlem arkadaşın bahsettiği gibi al
örnek markalar Paqpa - Stride rite - pediped - bobux yada yerli vs.....
inşllh geçici bir durumdur yoksa ben çok yoruluyorumayy tam yazdım toplantıya girdik, ondan geç yazıyorum..
dönem dönem oluyor öyle canım, ege de bana çok düştü bu aralar.. haftasonu gün içinde yarım saat- bir saat arada karşı daireye babannesine götürürdük sevsinler diye, şimdi hiç durmak istemiyor.. ağlayıp kapının önüne geliyormuş, kapıyı gösteriyormuş anneme gidicem diye.. o yüzden haftasonu mümkün olduğunca bırakmamaya çalışıyorum, özlüyorlar ne yapsınlar.. ama bence geçici bir durum, düzelecektir..
tünaydın arkadaşlar
geçmişe şölle bi baktım kusan bebeişe geçmiş olsun bencede mideisni üşütmüş olabilirrr
bi arkadaşında bebeği yataktan inmiş aynısı geçen benimde başıma geldiii
çok sinirlendirdiler beni saatlerce salladım uyumadılar bende iyice dellendim attım odalarına yataklarına ağlaya ağlaya uyuyun deidm seslerini duymayayım diyede balkona çıktım biraz ağla ağla susmuyılar giridm odaya pışpışlıyayım dedim biraz oğlanı pışpışlasam kız ağlıyo kızı pışpışlasam oğlan ağlıyo bıraktım çıktım tekrar yaklaşık 45 dakka sonra oğlan sızdıı kızım ağlamaya devam ediyo ama bende mutfakta uğraşıyorum işle üçle bi baktım ağlama sesi giderek yakınlaşıyo birde pıt pıt ayak sesi devrimi gmrünce bi sardım kucağıma hem çok ağlamasındna dolayı hemde yataktan ninme başarısından dolayıı
gerçi bende hala nasıl indiğinine akıl sır erdiremedim park yatağımız var biizm ve etrafında destek alıp tutunacağı hiç bişeyyok yan tarafında pencere var perde kornişten çıkmış onamı asıldı desem bilemiyorum aklıa gelen tek şey yataktan aşağı sarktı ve düştüü neyse hemen oğlanla yatağını değiştiridm gecede kalkar felan diye
ayy bende artık emziği bıraktırmak istiyorum yaaa aklı ermeden bıraktırmak laımmış hoş artık aklı herşeye eriyo ya emzik rahatımada geliyo aslında ama nasıl yapıcam bilemiyrummm
kızlar sizce bizler için yaza tuvlet eğitimi için erkenmii mesela haziranda 18 aylık oluyolarr
delf hoşgeldinben :86: de geldimm
kızlar acil bir sorum var aranızda bunu yaşayan oldumu acaba. gelinimiz hamile 38 haftalık ölçümlerde bebeğin kafası 41 haftalık çıkıyormuş sizce bu bir problemmidir aranızda bunu yaşayan oldumu allah korusun bir hastalık belirtisi olabilirmi
hosgeldiiinnnnben :86: de geldimm
kızım nerlerdesin sen yaa mirak ettim ... urasım nasıl bakalım... bizimkide tam tersi annane babnne dede hala ve dayı gördüğü zaman beni görmesede olur hiç umrunda değilim..ama evde yanlızsak hep üstümdebende geldim ama kimse kalmamışşşşşş
çocuklar büyüdükçe net e vakit ayırmak zorlaştı galiba özellikle uslu çocukların anneleri de artık görünmüyorlar :)))
bu arada dönemsel birşey galiba Uras ta bana çok bağlandı kesinlikle annemlere gelmemizi istemiyor hırçınlaşıyor pazar akşamları ve evimize gelince acaip neşeleniyor mutlu oluyor o kadar belirgin ki anlatamam normal sanırım biliyor ki anneanneye gelince anne ve baba ortadan kayboluyor sabahları
birde meme manyağı oldu süt yok denecek kadar az yinede meme diyor emmesi bitince kapatıyorum diye ağlıyor
kızlar acil bir sorum var aranızda bunu yaşayan oldumu acaba. gelinimiz hamile 38 haftalık ölçümlerde bebeğin kafası 41 haftalık çıkıyormuş sizce bu bir problemmidir aranızda bunu yaşayan oldumu allah korusun bir hastalık belirtisi olabilirmi
hoşbulduk julicim valla işlere daldım fuar oldu 10 gün fuardan sonrası yoğun oluyor birde üzerine hep birlikte hastalandık Urascım da çok hasta oldu 2 gün ateşlendi 1 hafta sürdü çok şükür uzamadı şimdi iyi acaip şeyler yapıyor büyüdüğünü belli ediyor artık ama fazla konuşmuyor bir kaç kelime söyleyebiliyor sürekli dolap karıştırıyorrrhosgeldiiinnnn
kızım nerlerdesin sen yaa mirak ettim ... urasım nasıl bakalım... bizimkide tam tersi annane babnne dede hala ve dayı gördüğü zaman beni görmesede olur hiç umrunda değilim..ama evde yanlızsak hep üstümde
baska bir doktora daha gidin bence canım. usg ölçümleri net sonuclar vermiyor her zaman
hoşbulduk julicim valla işlere daldım fuar oldu 10 gün fuardan sonrası yoğun oluyor birde üzerine hep birlikte hastalandık Urascım da çok hasta oldu 2 gün ateşlendi 1 hafta sürdü çok şükür uzamadı şimdi iyi acaip şeyler yapıyor büyüdüğünü belli ediyor artık ama fazla konuşmuyor bir kaç kelime söyleyebiliyor sürekli dolap karıştırıyorrr
siz nasılsınız melisacık nasıl? yaramazlık yapıyor mu özledik valla havalar güzelleşsede bir organizasyon yapsak
bende cok özledim vallaaa...
canım bizde hep hastayız iyi günümüz yok cok şükür
1 aysa bronşit olduk rota olduk kolumuz cıktı en son boğaz enf. gecirdik her hafta bi hastalık anlıcan 2 gündür iyi yemek yiyor cok şükür günlerce aç susuz yasadı nerdeyse....
ayy onlar hasta olmasın biz olalım yawwww
en son beraber bulusulan yer vardıya çotla mıydı hee..orda bulusalım garii...bi cumartesi...
canım inan bilmiyorum bne 38 haftaya gelemeden doğum yapmıştım çevremdede duymadım inş bişey yoktur sağsağlim kucağına laır inaşllhkızlar acil bir sorum var aranızda bunu yaşayan oldumu acaba. gelinimiz hamile 38 haftalık ölçümlerde bebeğin kafası 41 haftalık çıkıyormuş sizce bu bir problemmidir aranızda bunu yaşayan oldumu allah korusun bir hastalık belirtisi olabilirmi
rapunzel merhaba canım nasılsın uras nasılbende geldim ama kimse kalmamışşşşşş
çocuklar büyüdükçe net e vakit ayırmak zorlaştı galiba özellikle uslu çocukların anneleri de artık görünmüyorlar :)))
bu arada dönemsel birşey galiba Uras ta bana çok bağlandı kesinlikle annemlere gelmemizi istemiyor hırçınlaşıyor pazar akşamları ve evimize gelince acaip neşeleniyor mutlu oluyor o kadar belirgin ki anlatamam normal sanırım biliyor ki anneanneye gelince anne ve baba ortadan kayboluyor sabahları
birde meme manyağı oldu süt yok denecek kadar az yinede meme diyor emmesi bitince kapatıyorum diye ağlıyor
merhaba juli nasılsınvalla cok iyi olur nazmiyecim havalar biraz açsa süper olacak.. haa artık bebeler huzur verirmi orası mechul
bende cok özledim vallaaa...
canım bizde hep hastayız iyi günümüz yok cok şükür
1 aysa bronşit olduk rota olduk kolumuz cıktı en son boğaz enf. gecirdik her hafta bi hastalık anlıcan 2 gündür iyi yemek yiyor cok şükür günlerce aç susuz yasadı nerdeyse....
ayy onlar hasta olmasın biz olalım yawwww
en son beraber bulusulan yer vardıya çotla mıydı hee..orda bulusalım garii...bi cumartesi...
canım inan bilmiyorum bne 38 haftaya gelemeden doğum yapmıştım çevremdede duymadım inş bişey yoktur sağsağlim kucağına laır inaşllh
rapunzel merhaba canım nasılsın uras nasıl
buğlemde cumartesi sabhlar çok neşeli oluyor ben oluyorum babası oluyor sabah erkenden kalkıyor oyun oynamak istyor