baksen cadoloz berile aman dikkat et biz beşiğin kenarlarına hep minder koyduk her tehlikey karşı dikkatli ol bencedebu arada berilin yataktan nasıl indiğini öğrendim,dün yatağa oturtup in kızım dedim,önce önce ayağının birini uzattı sonra yüzüstü dönüm aşağıya sıyrıldı ben sırtından tuttum tabi düşmesin diye,yataktan inmeyi öğrenmiş ama yatak bayağı yüksek,ayağı falan burkulur ,bilekleri ağrıyabilir,bundan sonra yatakta yalnız bırakamıcam,önceden kısa süreli bırakıyordum,düşeceğini biliyordu dikkatli davranıyordu:))
saolun kızlar..
şimdi doktorumuzun hemsiresini aradık..bizim dr sehir dısındaymıs ctesi gelin bakalım dedi
kan değeri 10.8 miş kii bir yas kontrolünde 10.2 baya yükselmiş dedi..
zinko ve iştah acısı vermiş geceki dr.. normalde bizim doktorumuz melisaya ektra vitamin vermez keyfi iyi die onuda almayın dedi..günde 5 ten fazla kusarsa tekrar serum takalım dediler..
sabah iyi kalktık insallah iyileşmiştir
Merhaba kızlar, Kadınlar Günümüz kutlu olsun çiçek falan gelirmi bugün masama acep
Juliet geçmiş olsun yine kustu falan yazınca benimde aklıma acaba hastamı oldu diye geldi açıkçası genelde çok kusmalar enfeksiyon sebebi ile oluyor...
Akşamki doktor biraz eski kafa galiba tamam yediklerimizden yedireceğiz (faydalı olanlarından) ama çocuğa özel ilgi göstermek zorundayız kendimiz gibi kabul edemeyiz onları bizde Zinco kullanıyoruz çok iştahsız olduğu için verdi doktorumuz bizimki kahvaltı bile yapmıyor sadece hafta sonları benimleyken daha iyi beslenmemiz en azından zorlada olsa döküyorum ağzına ama anneme ona bile izin vermiyor
inşllh geçici bir durumdur yoksa ben çok yoruluyorum
canan senin işin çok zor canım allah yardım etsin 2 tane birden
delf hoşgeldin
yani genetik bi kafa büyüklüğüde olabilir ama bi sorundaa olmuş olabilir dr u ne demişkızlar acil bir sorum var aranızda bunu yaşayan oldumu acaba. gelinimiz hamile 38 haftalık ölçümlerde bebeğin kafası 41 haftalık çıkıyormuş sizce bu bir problemmidir aranızda bunu yaşayan oldumu allah korusun bir hastalık belirtisi olabilirmi
bende cok özledim vallaaa...
canım bizde hep hastayız iyi günümüz yok cok şükür
1 aysa bronşit olduk rota olduk kolumuz cıktı en son boğaz enf. gecirdik her hafta bi hastalık anlıcan 2 gündür iyiyemek yiyor cok şükür günlerce aç susuz yasadı nerdeyse....
ayy onlar hasta olmasın biz olalım yawwww
en son beraber bulusulan yer vardıya çotla mıydı hee..orda bulusalım garii...bi cumartesi...
offf bizim içindeeeeeeaynen aynen awm ye gitmek bir kabus bizim içinde
reflüsü felanmı varr kuzum yaaaböhühühü gene basladı kusmaya yaaa
kalktı corba zamanı gelmişti yemek istemedi bende vermedim..
sonrada yine kusmaya basladı
offf çok geçmiş olsunyaaaa ay ne zor bi gece geçirmişsin allah yardımcın olsunnnakşamdan beri hastanedeydik kızıma serum taktılar :2:
önceki hastalığı nüksetmiş ama baska dr vardı nöbetci cok moralimi bozdu
ben hasta etmisim giydirmisim sıcakta hasta etmisim bakamamısım...
besleyememişim cocuğa özel corba yapılmazmıs evde ne varsa onu yermiş 6. aydan itibaren sofraya oturmalıymıs tuz salça zararlı seyler değilmiş..nerden öğreniyormusuk bunları yani beni bütün gece azarlardı..o yetmezmiş gibi eşim basladı..zaten canım burnumda cocuk kolunda serum tutmuyo birde bunlarla uğrastım.... gerizekalı doktor melisa surup içmiyor diye serum ataktılar cıkarken yine antibiyotik yazmış 4 tane surup yazmış dedim ben size dedim kzıızm surup içmiyor.. bana dediki hersey benim elimdeymiş içirmesini bilcekmisim... şimdi bu surupları almalımıyım acaba..eşim al diyo sen kafana buyruk hareket ediyon cocuk hep hasta diyoo ayy kendimi nerden atsam bilemedim
Merhaba kızlar, Kadınlar Günümüz kutlu olsun çiçek falan gelirmi bugün masama acep
Juliet geçmiş olsun yine kustu falan yazınca benimde aklıma acaba hastamı oldu diye geldi açıkçası genelde çok kusmalar enfeksiyon sebebi ile oluyor...
Akşamki doktor biraz eski kafa galiba tamam yediklerimizden yedireceğiz (faydalı olanlarından) ama çocuğa özel ilgi göstermek zorundayız kendimiz gibi kabul edemeyiz onları bizde Zinco kullanıyoruz çok iştahsız olduğu için verdi doktorumuz bizimki kahvaltı bile yapmıyor sadece hafta sonları benimleyken daha iyi beslenmemiz en azından zorlada olsa döküyorum ağzına ama anneme ona bile izin vermiyor
akşamdan beri hastanedeydik kızıma serum taktılar :2:
önceki hastalığı nüksetmiş ama baska dr vardı nöbetci cok moralimi bozdu
ben hasta etmisim giydirmisim sıcakta hasta etmisim bakamamısım...
besleyememişim cocuğa özel corba yapılmazmıs evde ne varsa onu yermiş 6. aydan itibaren sofraya oturmalıymıs tuz salça zararlı seyler değilmiş..nerden öğreniyormusuk bunları yani beni bütün gece azarlardı..o yetmezmiş gibi eşim basladı..zaten canım burnumda cocuk kolunda serum tutmuyo birde bunlarla uğrastım.... gerizekalı doktor melisa surup içmiyor diye serum ataktılar cıkarken yine antibiyotik yazmış 4 tane surup yazmış dedim ben size dedim kzıızm surup içmiyor.. bana dediki hersey benim elimdeymiş içirmesini bilcekmisim... şimdi bu surupları almalımıyım acaba..eşim al diyo sen kafana buyruk hareket ediyon cocuk hep hasta diyoo ayy kendimi nerden atsam bilemedim
seninde kadınlar günün kutlu olsun canımmm
vallaha biz hala ev yemeklerine geçemedik meselaaa yani canı isterse yiyo makarna pilav dolma içi istemezse atıyo ıspanak yaptım yemedi pırasa yaptım biraz yedi ama hala sadece tadımlık veriyorum bir iki kere taze fasülye yemeğini rondodan geçirdim verdimm bi kerede kuru fasülyeyi öyle verdimm kinder süt dilimi almış eşim bölüp bölüp veriyom atıyo ağzındn sizlerdedemi öyle yaaaa
valla benim oğlum o kadar ters bir çocukki anlatamam doktor bulamaç kahvaltı verdiğinde herkes yedi bizimki yemedi asla açmadı ağzını pek çok şeye aynı şekilde davrandı zaten mesela meyve suyu hiç içiremedim yoğurt asla yediremedim emdi sadece ama yinede kilosu iyi idi o sıra...
büyük insan gibi parça parça verdiğimde ağzını açtı et yiyordu balık yiyordu yumurta peynir şimdi hepsini bıraktı bulamaç kahvaltıya geçtikkk çünkü onu boğazına tıkıyorum tükürmesine fırsat vermiyorum arada çıkarıyor ama genelde ben daha başarılıyım ondan onuda yine ben yedirebiliyorum anneme kök söktürüyor
ama dediğin sebzeleri yediriyorduk tabi şimdi hastalıkta vesile oldu reddetmesinde bunları
şimdi herşeyi tükürüyor yani diyeceğim şu ki hepsi ayrı bir telden çalıyor bu çocukların kıyaslama yapılamıyor
Sana Allah kolaylık versin ne zor bişey ikiz! didişmelerde başlamış onları seyreylemek lazım şimdi :)))
canancım sen ayakkabı ne almıştın?ben araştırıyorum ama karar veremedim.ortepedik mi olmaslaı yoksa normalkauçuk taban mı olmalı?
ben akşam yemeklerinden pek yedirmiyorum kızlar salça falan et suyu tuz koyuyoruz ya ondan.acaba yanlışmı yapıyorum sonrada bişey yemezlermiki?yani herşeylerden yedirmelimiyim benim oğlanlara ne yapmalıyım ya kafam karıştı benm.:44:benimkiler devam sütü hiç içmediler