2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nerdesiniz?naptınız bugün nasıl geçti hafta sonunuz?kızlar bebişlerinize ayakkabı aldınızmı?nasıl bir ayakkabı tercih edicezki?

Bıldırcın yumurtasında östöjen hormonu var dedi doktorumuz ve önermedi ayrıca besleyicilik açısından tavuk yumurtasından daha üstün olduğu kanıtlanmamış o yüzden hiç vermedim

çok teşekkürler cevaplarınız için sağolll
slm kızlar nerdesiniz?naptınız bugün nasıl geçti hafta sonunuz?kızlar bebişlerinize ayakkabı aldınızmı?nasıl bir ayakkabı tercih edicezki?

evet ben ayakkabı aldım yürüyoruz artık dışarı çıkınca kızımı bırakıyorum geziyo oğlum yürümüyor daha ama onuda bn yürütüyorum elinde tutarak o yüzden lazım oluyodu

tabanının esnek olması önemli bence ortapedik olması tabi
ayrıca marka değilde yani adidas nıke bence çocuk yani bebek ayakkabılarını yapamıyoalr tabanı tahta gibi esneklik yok özellikle çocuk ayakkabısı yapan bi marka tercih ettim ben

cantanelerim,juli sağolun,beril iyi çok şükür,asbahtan akşama pıtı pıtı yürüyüp duruyor,ev içi keşiflere başladı,önceden bir odada yalnız kalmazdı şimdi başka odalara gidip geziyor,ctesi ben kahvaltı hazırlarken o da çocuk odasında tartıya çıkmış tartılıyordu,formunu koruyacak kızım:))
bugün sabahta ben wc ye gitmiştim yataktan inmiş sevinerek geliyor,yatak çok yüksekti nasıl indi anlamadım,düşse ağlardı ağlamadı da:SS

sana da günaydın canım..
nasılsın? prenses buğlem nasıl?
günaydın canım iyiyz teyzesi yaramzlık peşindeyiz bu ara bana çok bağlandı ne yapacğımı bilmiyorum çok şımarık oldu beni hiç dinlemiyor ama babannesinden hem çok korkuyor hem çok seviyor dengeyi iyi kurmuş ben çok şımartıyorum galiba
ege nasıl siz neler yapıyosunuz

günaydın canım
beril nasıl inmiş alem bu çocuklar düştüde kendi indiği için ağlamadı demekki

selam kızlar kar yağışlı beyaz bir ankara dan merhaba

hafta sonum idare eder cumartesi teyzesi dondurmanın eriyen yerlerinden vermiş bi kaç kaşık gece ağladı sesi kısıldı uyumadı hasta oldu diye eşim gene terelellendi sabaha karşı ağrı kesiciyle uyudu

dün tüm gün evdeydik kustu falan
bu sabah çok şükür iyi gibiyiz bakalım

yaw bu çocuğa bi haller oldu geceleri uyuduktan 2-3 saat sonra uyanıyo ağlıyo yanımıza alıyorum dönüyo dönüyo saatler buluyo uyuması ardından arada ağlıyo şu sıralar böyleyiz neden ki inşallah düzelir
16 dişimizde çıktı diş olduğunu sanmıyorum

bu arada BERİL
nette arat bulunduğun yerde bulabiliyosun anatomik taban özlem arkadaşın bahsettiği gibi al
örnek markalar Paqpa - Stride rite - pediped - bobux yada yerli vs.....

sizin kızçeler buğlem ve melisa nasıllar,juli melisa iyileşti mi?yemesi düzeliyormuş sevindim cnm,
juli bu arada Allah kavuştursun,

günaydın canım
beril nasıl inmiş alem bu çocuklar düştüde kendi indiği için ağlamadı demekki

bilmiyorum ki cnm,babası kanepeden inmeyi öğretmiş ama yatak çok yüksekti,acaba inmeye çalışırken düştü de bir yeri ağrımadı ondan mı ağlamadı,ya da kendi inmeye çalıştığından ağlamamış olabilir:SS
BUĞLEM NASIL??

ya ben uzun mesaj yazınca gitmiyor,taksit taksit yazmak zorunda kalıyorum:SS
üstteki mesaj buğlem ve melisa nasıl dediğim cantanelerim ve juliyeydi,önceki mesajla gitmediğinden taksitle yolladım:S

smh boşver eşini takma kafana bence
eşler zaten hemen bişey olsun konuşurlar boş boş
maşallh dişleriniz hep çıkmış nazar değmesin kaana zor süreçler atlattınız dimi
bizim daha 7 dişimiz var
ne yapcaz biz yaaa

buğlem bu sabh sinirli uyandı ben çıktığımda kapı sesini duydu ve kapıya ağlayarak koştu
kapının diğer tarfından diğerinde o çok ağladı bende montumu kapğda giydim botlarımıda
içim gitti ağlamsına
nasıl üzüldü gittim diye
ben merdivenleri inerken hala ağlıyordu :2:

ay cnm benim,böyle böyle alışırlar inş. cnm,

ahhaa yirim ben onu yaww.... biizmki henüz yatağından cıkamıyor baya yüksek :) ama bizim yatağa binip iniyor sık sık bide cam kenarında yatak hav hav diyerek komanda sürünüşüyle geliiyor. camdan ablalara ve havhavlara bakıyoruz cam kusu olduk :)
günaydın kanka cok gecmiş olsun..kusmasıda var acaba üsüttü falanmı ishal falan varmı

sizin kızçeler buğlem ve melisa nasıllar,juli melisa iyileşti mi?yemesi düzeliyormuş sevindim cnm,
juli bu arada Allah kavuştursun,
iyi canım cok şükür günde 3 öğün yiyor fazlasını zorlamıyorum bende artık napiyim yaaa uğrasmıyom artık kg alsın diye vermesinde alması kusur kalsın
günaydınnn...nasılsınız kızlar????
bu sabah 68.1 geldim yine...çokk mutluyum....
günaydıın..... haydi haydi ayçaa haydii....... sen 6o larıda görürsün...devam son gaz..

ay cnm benim ne sevimli oluyordur:81:

Son düzenleyen: Moderatör:
şeyma senin kız akıllı maşallah ee kreştete sosyalleşip öğreniyo iner tabii

feyza ne acelesi varsa hepsini çıkardı ee genede düzelmedi bacım geceleri uyku yok mıkır mıkır
köpek dişleri daha zorladı bizi ama çok şükür
bide çiğneyerek yiyebilse
yakında anneyi bırakmıyacak eyvah
bizim oğlanda biri giderken montu giyince kucağına çıkıyo gitmek istiyo
kar da yağdı park hayalleri şimdilik yalan oldu

juli ishal yok uyku tulumu geceleri çok terletiyo ama öbür türlü yatağın her yönünde yatıyo
bende üşüttü diye düşünüyorum bakalım sağlık olsun

ayça kilo mu verdin maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…