2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm okudum ben onu daha önce yazdığın markalrı inceledim.istediğim gibi yok en son bobuxsa baktım ama fiyatlerı yazmıyor ayrıca ortabedik deil onunkiler sanırım altı kauçuk.bazıları ortabadik olmalı diyor ilk adım ayakkabısı bazıları normal olmalı diyor yani kafam karıştı.ayakkabı alırsak neye dikkat etmem lzım rahattığınamı yada......:44:

bide smhsmh cnm seninki kaç aylık?neler yediriyosun?akşam yemeklerinizden herşey yediriyomusun cnm?

aaa birebiir baktınmı ama ayakkabıya bi çok arkadaş pagpa giydiriyor
ayrıca bu markalar ilk adımlar için özel teknolojiye sahip ayakkabılar
anatomik ayakkabı ve altı ikiye katlanır şekilde yumuşak olmalı kalıp gibi sert değil

bide smhsmh cnm seninki kaç aylık?neler yediriyosun?akşam yemeklerinizden herşey yediriyomusun cnm?

14 ayı geçtik
benim oğlan pek iştahlı değil ve pütürlü ve sevmediği şeyleri tükürüyo vede kusuyo nerdeyse hergün kusuyo diyebilirm buda beim sinirlerimi zıplatıyo son kafayı yiycem çok sinirleniyorum

sabah labne peynir 1 yumurta rafadan yediriyorum yanına mandalina suyu veya ıhlamur
öğlen çorba tarhana mercimek tavuk vs çorba içine biraz ekmek parçalıyorum
meyva genelde muzla kiviyi püre yapıyorum
hergün babymix bebek yoğurdu
arada tavuk başka yemek tattırıyorum bi lokma iki lokma
salçayı ve tuzu az koyuyorum ben
yatmadan öncede hipp organik elmalı yulaflı mama yapıyorum 150 ml suya fazlasını yiyenmiyo hatta bunu bile yiyemiyo bazen
şimdi kızlardan duydum az tereyağı katıyorum bu mama ya bazende aptamilin tahılllı maması oluyo

gördüğün gibi pwk bişwy yok
süt devam sütü bunları içmiyo
bende süt yok denecek kadar az aralardada gecede emiyo
bu aya kilosu 10 kilo tam değil
çok hareketli

pagpada güzel modelde yok hem göze hitap etmeli hemde bebeklerimin ayağına dimi cnm off nasıl nerden bulcam yaa tekrar bakıyım bakalım bii.benimkilerinde iştahı yok hiç.bende sabah tereyağ pekmez ekmek peynir biraz bugün bal koydum yumurta veriyorum devam sütü içmiyor benimkilerde.bebk bisküviside vermiyorum.sabah birazdda kek koyuyorum nvarsa benimkilerde 14 ayı geçti 9kilolar dah boyları var işte.ama sağlıkları yerinde olsun tek diyorum napıyım yemiyorlar.

bizde bütün azılar hatta bazı kökler bile cıktı ama bizimle pek yemiyo hanfendi işine geleni yiyor..
saol kanka..nolcak bunların kusmaları bilemiyorum vallaaaa....
kanka ben kibelenin y aptığını yapmıstım melisa cok beğenerek yiyor...
hipp organik yulaflı ve hiip devam sütününden 2 ser ölçek koyuyorum içine tereyağ tahin ceviz pekmez bal katıyorum cok güzel oluyor hemde besleyici bomba oluyor

iki hippde karıstırdım kahvaltısına falanda bi ölçek koyuyorum..
benim kızımda artık yemek yesin yaaaaaaa:2::2:

kızlar melisa akşamdan beri sağ dizini bükemiyor cok tuhaf emekliyor...:2: ne olmustur neden böyle sopa gibi tutuyor bacağını...

günaydın kızlar....

semiha aynı şekilde besleniyor bizimkiler
sabah labne ve yumurta ki artık tükürüyor yumurtayı son günlerde bulamaç deniyoruz
öğlen tarhana genelde bizde ekmek koyuyoruz biraz
kivi elma muz karışımı meyve 4 de yoğurt 1 tane babymix
akşam ona özel et, köfte ya da balık yapıyordum ama artık akşam yemeklerini es geçiyor memeye yapışıyor sanki süt varmış gibi... hastalık ve sonrası devam eden bişey bu inşallah atlatırız bu durumu çünkü bizimki mama asla yemiyor

kızlar melisa akşamdan beri sağ dizini bükemiyor cok tuhaf emekliyor...:2: ne olmustur neden böyle sopa gibi tutuyor bacağını...

valla bir ara Uras tek ayağını kasarak emekliyordu korkmuştum ama sonra özellikle yaptığını anladım
inşallah melisada sebepsiz yapıyordur

valla bir ara Uras tek ayağını kasarak emekliyordu korkmuştum ama sonra özellikle yaptığını anladım
inşallah melisada sebepsiz yapıyordur

insallah kasıtlı yapıyordur nazmiye.. napcamı sasırdım nasıl da hersey bizi buluyor..cıldırıcam yakında

insallah kasıtlı yapıyordur nazmiye.. napcamı sasırdım nasıl da hersey bizi buluyor..cıldırıcam yakında

inşallah canım ama öyle deme griptir kusmadır bunlar geçici şeyler birilerimiz bugün yaşamıyorsak yarın kesin yaşayacağız bunları Allah başka dert göstermesin....

juli telaş etme belki özellikle yapıyodr dur bi gözlemle bakalım
inşallah yürür bi an önce senin cadı dün nasıldı ilaç verdinizmi
kusuyomu

rapunzel bazen diyorum ki zaten büyüyünce yiyecek yıpratma kendini ama çırpı bacağım benim yaa

bide juli hipp in iyi geceler organik yulaflu karışımı var ben onu kullanıyorum sen devam sütüyle yapıyosun ya daha mı iyi olur bende mi öyle yapayım

bu arada kızlar Ankara resmen DOĞAL AFET sendromunda
eşim yollardan geri dönüp ofiste kaldı gece
oğlumla yalnız uyuduk uyuyamadımda

nazmiyecim cok doğru diyorsun..bende bazen bunu düşünüyorum acaba isyan ediyorumda ondan mı böyle oluyor..rabbim kimseyi evladı ile sınamasın.. ona gelen bana gelsin ama kızım artık hasta olmasın istiyorum..

kanka insallah oyundur insallah..yoksa netten arastırıyorum menisküs cıkıyor ortaya..
ya hiç bükemezse bu geliyor aklıma..hep aklımda kötü düşünceler var.

sade yulaflı daha iyi canım..birde devam sütü içinide kendin zenginleştirirsin.. birde yulaf bağırsaklara cok iyi geliyor

kanka seni çok iyi anlıyorum üzme kendini inşallah kötü bişey değildir

günaydın kızlar nasılsınız
juli bi yeremi çarptı acaba aksilkler üst üste geliyor elinle dizine bastı yumuşakca tepki verecekmi bir dene
belkide oyun yapıyorsur kendince bişey olsa sürekli ağlardı durmazdı
smh kar çok dün tvde gösterdi aynı senin çektiğin resimlerdeki gibydi sizin siteyede benziyordu aklıma sen geldin
istanbulda o kadr çok kar yok

smhsmh bi ara benim kız kusarken dr a söylemiştik çok kusuyo diye o da bana ekşi meyvelere bi müddet ara verin demişti yani kivi portakal mandalin gibi.bu tür meyveler reflüyü tetikliyo zaten bilirsin.bi müddet sen de verme bakalım geçecek mi kusması?
jjuliet çok üzüldüm çok geçmiş olsun.benim kızım da öyle .ilaç içirinceye kadar akla karayı seçiyoruz.ben de şöyle yapıyorum ilacı vermeden emzik veya su biberonunu ağzına götürüyoru verecekmiş gibi yapıp ilacı depiyorum ağzına.arkasından hemen su biberonunu yapıştırıyoum.juli bir de oğlum bebekken ilacını mamasının içine katar içirirdim bi de öyle dene bakalım belki işe yarar.
bence tuvalet eğitimi için 18 ay erken tam alışmaları için ama denenebilir tabi fazla zorlamadan.canan benim kızımda emziğe fena düşkün.şimdi değil de seneye yaz bıraktırırım heralde.diğer çocuklarım da 2.5 yaşında filan bıraktılar.tesadüf birinin emziği tuvalete diğerinin de balkondan aşaı bir köpeğin önüne düşmüştü.ben de köpek yedi emziğini demiştim oğluma.kızıma ise emzik kaka oldu bi daha emilmez dedim onlarda durumu kabullenip bıraktılar emmeyi.tabi ilk 3 gün zor oldu ama her istediklerinde hatırlattım onlara emziğin başına neler geldiğini ve öyle bıraktılar.o yaşta laftan da anladıkları için fazla zor olmadı yani.demek kzın park yataktan inömiş hayret nasıl oldu acaba?aklıma düşmüş olmasından başka bişey gelmiyo ama demekki düşerken bi tarafa tutunmuş ağlamadığpına göre...
geçmiş olsun bi yeri ağrıyordur mutlaka..öyle olunca ben 1 kaşık calpol veriyorum..

ah kıyamam yavruya.çok zor çalışan annelerin işi çok...
iyi sayılırız valla cnm taşındım evin telaşı bitmedi hala onla uğraşıyorum hemen bitmiyo yerleş yerleş ne çok eşya varmış ((((((((((sen nasılsın?kızımın adaşı nasıl?:))
dionea valla kaç gündür anca girebildim nete benim kızım gene ateşlendi 3 gün önce gene boğz enfeksiyonu dedi dr ama ben sinizütten şüpheleniyorum daha 10 gün önce bitti antibiyotiğimiz gene hastalandı.geçen babası soğukta parka götürmüş güneş var diye ondan olabilir diyorum ben.
slm kızlar nerdesiniz?naptınız bugün nasıl geçti hafta sonunuz?kızlar bebişlerinize ayakkabı aldınızmı?nasıl bir ayakkabı tercih edicezki?
beril ben bebe mağazasından almıştım 2 tane ayakkabı.markasını bilmiyorum ama çok güzel ve yumuşaklar..

ah canım bi yere mi çarptı acaba?belki numara yapıyor da olabilir.ama dr bi götür istersen film filan çekilsin aklında soru işareti kalmasın.ağlıyor mu peki yani canı acıyor olsa ağlar.ağlamıyorsa bugün bir dene bakalım belki yarına b,işeyi kalmaz

slm kızlar..
juli hemen kötü şeyler getirme aklına,biraz gözlemle,belki kendi yapıyordur,eğer düzelme olmassa dra götür cnm,inş. kötü bişey değildir ..

Lacivert / Kırmızı 6700 I 1510 / 6700 I 1510 / Balloons / Mağazalar / FLO O
canım benim ayakkbım bu flodan almıştım bence güzel yaniiii

hani bsaşlıyayım diyorum yanımda götürmeye hemen bırakmazlar zatenn kışa kadar epey biööğrenirler diye düşünüyorum ama bakıcaz artım tepkilerine göreee

emzik işin süper olmuş yaaa pek uğraşmamışsın bazılarıda aklı ermeden bıraktır diyoda benimkilerde gündüz emiyo ama uykuda arıyolar emzikle sallıyorum ben gece uyandıklarındada emziği veriyorum uyuyolar geri gündüz kullanmıyoruz

nasılsınız kızlar bende adet oldum dün dehşet karın bacak bel ağrısı içindeyim bu durumlarda çocuklar öyle ağır geliyoki anlatamam size bacaklarım ağrıdığından sallıyamıyorum sinirli oluyorumbağırıyorum felan offff

zaten bu günlerde kendimi iyice değersiz hisediyorum yani aslına benhissetmiyorumda hissettiriyolar dün kaynanama akşam karnım ağrıyo diyorum çok yemişsindir diyo adet oldum ondan dedim yani hemen beni suçlu bulacak bişeyler söylüyo çok yemişimdir ağrıdan kıvranıyorum zaten çocuklarda yememe çok müsade etmiyo artı zaten diyetteyim beni yerin dibine soksunda nasıl olursa olsun

çok değersiz hissediyorumkendimi çokkkk

canım biz stride rite aldık, çok da memnunuz.. ege çok rahat yürüyor ayakkabılarıyla.. bizimki ilk model.. rahat giydirebilsin babannesi diye çapraz cırtlı aldık.. mağazaya gittiğinde zaten önce ayağı ölçüp sonra giydirip yürütüyorlar, mağazadakiler çok ilgili.. kaç tane ayakkabı değiştirdik karar verene kadar.. benim arkadaşım da bu markadan kullanmıştı kızına çok memnundu, onun tavsiyesiyle aldım ben ama dünyada da çok kullanılan bir marka..

NMS Teknoloji bak burada fiyatlar da var, bir bak istersen..

saol cnm ama bizim burda öyle markalrın mağazası yok anca aydına gidersem tabi ordada varsa.ama pappanın aydında satan mağaza varmış anca ona bakabilirim.ayy ne zor şeymişbu yahuu:26:bakcaz artık
teşekkürler canancım sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…