bende sivriye katılıyorum aslında internet çok güzel bişey ama kaptırmadan kullanan için hani evde varsa dayanamam hergün açarım yazarım diyorsan kapatmak doğru bir karar ama ayris uyuduğunda açıp pek çok konuda bilgi edinebilirsinde kafada dağıtabilirsinde tabi tercih senin :)SİVRİ kimseden kaynaklı değil canım,güzel paylaşımlarda bulunduk çok şey öğrendim,ama bu zamana kadar eğitme manasında büyük adımlar olmadı anlamadığı için,artık daha bilinçli onunla zaman geçirmem eğitmem sanırıım daha doğru bir karar olacak,eşimin elinin altında net var sürekli birşey olduğunda ona sorarım artık:)benden yana da helal olsun...
rapunzel ne güldüm:)uras gibi hee:)aslında suç benim kızımda bak gunde 4-5- saat uyuyor benim suçum ne az önce oyun oynalayım dedim biraz oynadı yapıştı eeee eee demeye:))mecbur uyuttum ne çok uyuyor bu ya bu ay dr sorcam bişeyi olmasın:)
buluşma ayarlayalım ya 8 ocak cumartesi yada 9 ocak pazar buluşalım,benim ev müsait gelmek isterseniz beklerim..fikir yazsın herkes..
ayris'de çok geziyor hele yürüyorya allahım amaçsızca nasıl boşboş dolaşıyor:)çekmece dökmeye yeni başladı yapmıyordu aslında
başım çok ağrıyor kızlar ilaç içtim
bi kaç bişey aldım aşığı inip onları yedim şimdi midemde karıştı inaşllh düzelir
Arkadaşlar ben bir kaç gün'e kadar netimi kapatmayı düşünüyorum,artık kızım büyüyor onu eğitme dönemine girdiğmizi düşünüyorum o nedenle net olduğunda çok vaktimi alıyor sabah açıyorum başında durmuyor işlerimi yapıyor ilgleniyorum ama yine de içim elvermiyor,o nedenle kızımla daha fazla ilgilenmek adına bu kararı aldım,bugune kadar güzel paylaşımlar bulunduk,herkese teşekkür ediyorum,hakkınızı helal edin,bebişlere ve kendinize iyi bakın..herkesi öptüm
SİVRİ kimseden kaynaklı değil canım,güzel paylaşımlarda bulunduk çok şey öğrendim,ama bu zamana kadar eğitme manasında büyük adımlar olmadı anlamadığı için,artık daha bilinçli onunla zaman geçirmem eğitmem sanırıım daha doğru bir karar olacak,eşimin elinin altında net var sürekli birşey olduğunda ona sorarım artık:)benden yana da helal olsun...
Cok sevindim INAN simdi telden yazdigim icin kisa yazmak zorundayim alllah bir daha bender acilar yasatmaz INS rapunzel yorumunu okuyunca Cok MUTLU oldum Cok Tesekkur ederimmerabalar kızlar.
size haber vermek istedim
ben doğum yaptım. yavuma kavuştum hayırlısıyla
biraz erken geldi.
seeryan tarihimizden yakalşık 1 hafta önce geliyorum dedi kuzum
o da bend eçok iyiyiz.
çok mutluyum.
dualrınızı esirgemeyen tüm arkadaşalra teşekkürler.
yağmurumla hepinizi öpüyoruz.