2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sivri art niyet aramana gerek yokki:)ben sitenin son halinden beri pek girmiyordum giirp çkıyordum eskisi gibi kullanmıyordum onedenle grupta olmayınca buraya kaldım...
benim grupta pek resmim yoktu silmiştim çoğunu videolarımı da:)

bende buraya hergün sürekli çevrimiçi olup takip edemiyorum ama işyerinde olduğum sürece hergün yazamasamda okuyorum bu hep böleydi...

ama mecbur kalmışta gelmiş gibi olmakta zoruma gidiyor burayı çok benimsedim=))

Arkadaşlar ben bir kaç gün'e kadar netimi kapatmayı düşünüyorum,artık kızım büyüyor onu eğitme dönemine girdiğmizi düşünüyorum o nedenle net olduğunda çok vaktimi alıyor sabah açıyorum başında durmuyor işlerimi yapıyor ilgleniyorum ama yine de içim elvermiyor,o nedenle kızımla daha fazla ilgilenmek adına bu kararı aldım,bugune kadar güzel paylaşımlar bulunduk,herkese teşekkür ediyorum,hakkınızı helal edin,bebişlere ve kendinize iyi bakın..herkesi öptüm

ecrin canım umarım bizden kaynaklı veda etmiyorsundur...

bebekleimizin eğitimi hakkında haklısın ama bunu neti kapatarak değilde daha az girerek yapabilirsin...

internettende bu konuda çok şey öğreniyoruz...

ama bundan sonra daha çok eğitime ve ilgiye ihtiyaçları olduğu çok doğru...

eğer gerçekten kapatmayı düşüürsen üzülürüm....

yinede hakkını helal et benden yana helal olsun....

ayriside çok öpüyorummm

SİVRİ kimseden kaynaklı değil canım,güzel paylaşımlarda bulunduk çok şey öğrendim,ama bu zamana kadar eğitme manasında büyük adımlar olmadı anlamadığı için,artık daha bilinçli onunla zaman geçirmem eğitmem sanırıım daha doğru bir karar olacak,eşimin elinin altında net var sürekli birşey olduğunda ona sorarım artık:)benden yana da helal olsun...

bende sivriye katılıyorum aslında internet çok güzel bişey ama kaptırmadan kullanan için hani evde varsa dayanamam hergün açarım yazarım diyorsan kapatmak doğru bir karar ama ayris uyuduğunda açıp pek çok konuda bilgi edinebilirsinde kafada dağıtabilirsinde tabi tercih senin :)
hafta sonu buluşmaları düzenleyecektin o da kalacak o zaman.. bu arada demeden geçemyceğim Ayris değilde Uras diye bir çocuğun olsaydı net bu kadar zamanını alamazdı heheheh :)

rapunzel ne güldüm:)uras gibi hee:)aslında suç benim kızımda bak gunde 4-5- saat uyuyor benim suçum ne az önce oyun oynalayım dedim biraz oynadı yapıştı eeee eee demeye:))mecbur uyuttum ne çok uyuyor bu ya bu ay dr sorcam bişeyi olmasın:)
buluşma ayarlayalım ya 8 ocak cumartesi yada 9 ocak pazar buluşalım,benim ev müsait gelmek isterseniz beklerim..fikir yazsın herkes..

yaa Maşallahmı diyim ne diyim bizde oğlan uyusun diye gözünün içine bakıyoruz ....
önüne yığsan oyuncakları tek başına en fazla 3 dak.bakar birlikte oynarken bile yan çizdiği oluyor mesela dün akşam oyun oynuyoruz onunla baktım kendi kendime oynuyorum adam beni bırakıp bırakıp gidiyor nereye mutfağa dolap karıştırmaya... sizinkilerde bu kadar araştırmacımı yaaa evin tüm kapılarını zorluyor banyo-yatak odası diğer taraflar....
neyse bana c.tesi uyar cumadan değilde o hafta da c.tesi akşamı geçerim evime

ayris'de çok geziyor hele yürüyorya allahım amaçsızca nasıl boşboş dolaşıyor:)çekmece dökmeye yeni başladı yapmıyordu aslında

ayris'de çok geziyor hele yürüyorya allahım amaçsızca nasıl boşboş dolaşıyor:)çekmece dökmeye yeni başladı yapmıyordu aslında

o çekmeceleri hiç sorma artık düzeltip koymuyorum çünkü ben züeltiyorum arkamdan o tekrar dağıtıyor böyle kısır döngü...

başım çok ağrıyor kızlar ilaç içtim
bi kaç bişey aldım aşığı inip onları yedim şimdi midemde karıştı inaşllh düzelir

başım çok ağrıyor kızlar ilaç içtim
bi kaç bişey aldım aşığı inip onları yedim şimdi midemde karıştı inaşllh düzelir

geçmiş olsun canım bende dün baş ağrısı karın ağrısı yüzünden 11 de gelebildim işe
seninki migren kaynaklı olabilirmi

facebookta olsaydı bunu çok çok beğenecektim, bravo sana ecrin, çok sevindim bu habere.

sevindiğim yavrunla ilgili düşünmen zamanını ona ayırma kararın ecrin, neti kapatman değil asla.
tartışmalardan uzak, huzur içinde yavrunla zaman geçirme kararına sevindim, ama neti kapatmasan da sınırlasan olmaz mı?

Cok sevindim INAN simdi telden yazdigim icin kisa yazmak zorundayim alllah bir daha bender acilar yasatmaz INS rapunzel yorumunu okuyunca Cok MUTLU oldum Cok Tesekkur ederim
Kizlar cepten yazmak Cok zormus Yarin daha duzgun yaza bilirim ins
Vermeer iyi geceler

günaydın herkese....

posi teşekkür ederim canım çok sağol...

evet geçiyor akşam çok çok daha iyiydi yarası bakalım hergün eve umutla gdiyorum geçmiştir inş. diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…