2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arascığıma ve urascığıma çok çok geçmişler olsun bişeycikler olmaz inşallah....

bizim kafamız hala kötü yara kabuk bağlıyor ama kabuğunu soymaya çalışıyor sıpa oğlum...

of kızlar nasıl düzelecekbu yarık kahroluyorum her baktıkça

çok geçmiş olsun sivricim
valla acını anlayabiliyorum. kendimize bişey olsa umrumuzda olmaz ama iş bebeişlere gelince ciğerimiz yanıyor.
bende bikeresinde yiğiti bizim yatağa koymuştum beşikten emziğini almak için döndüm. sonra pat diye bi ses yiğit yüzüstü yerde o panikle kaldırayım derken bu seferde kafasını beşiğine çarptım. çok şükür bişey olmadı ama o vicdan azabı bana yettide arttı. hala aklıma geldikçe içim yanıyor.
Zaten ben inanıyorum bebişlerimizi Allah koruyor. bize kalsaydı kimbilir şimdiye kadar neler olurdu bebişlerimize

yok yok bencede eşimin parmağı olmalı bu işte.
zaten bi bebişe zor yetiştiriyordu. ikinci olunca ne yaparım düşüncesiyle telaşlanıp o yaptırdı. :KK53:

sağol zambakcım ah yanmazmı yanmazmı içimde ciğerlerim kanıyor hala...

ama elimden bişey gelmiyor

sakın yürümesi için çabalamayın

bak kaan yürdü ve kendini mahvetti

yine burda kimsecikler yokkkk yeni kurulab face grubuda anlamadım zaten ne oluyor biri bana anlatsınnnnn

oferta ben burdayım yaaaa
tamam sürekli aktif olamıyorum. ama aktif bir şekilde takip ediyorum sizleri

herkese günaydın....

meltem burayıda okursun insallah sana kocaman alkıs herkesi böyle darmadağın ortada bıraktığın için...

ne güzel işte delfcim parti yaptınmı oğluşuna

canım ben kaanınkafasını yarmasında bişey anladımki rabbim böyle acılar göstermesin öksürük, burun akıntısı geçici kalıcı dertler vermesin allahım...

artık zayıflığına da takılmıyorum asla

zayıf ama sağlıklı olsun yavrumm

canım öncelikle geçmiş olsun çok zayıflığına hiç takılma sağlıklı olsun yeter.

evet canım yaptık biz partimizi 11 araşlıkta doğum günümüz 13 aalıktı

merhaba kızlar nasılsınız:)grup silinmiş kaldık buraya:)ayris çok huysuz bu ara gece 3 de uyudu zorla hala uyuyor bu saat oldu off:)

günaydın,
ben de grubun silinmesine kim sebep olduysa tebrik ediyorum o kadar kişinin hakkına girdi fotolar videolar gitti

facedeki grubun silinmesine sevinmleimi sevinmemeli bilemedim...

bi yandan o kadar kişinin fotoları gitti

bi yandanda herkein buraya gelmesine sevindim....

ama keşke iyi şeylerin üzerine herkes buraya gelseydi...

X