kızlar nereye kayboldunuz,rapunzel nirdesiinn..
Allah sifa versin ins. yusufda gecenlerde sehpanin ustune dusmus gozunun alti ve agzi kan icindeydi korkudan hemen babasini aradim bababsi da sehir disina cikmis haberim yok. ne yapacagimi bilemedim taksiyi aradim biz de 1 yas alti bebek koltugu yokgünaydın herkese....
posi teşekkür ederim canım çok sağol...
evet geçiyor akşam çok çok daha iyiydi yarası bakalım hergün eve umutla gdiyorum geçmiştir inş. diye
mehlikacim benim ablam geldi buraya 2 hafta once o yuzden daha cok vakit ayirabiliyorum internette dolasmaya. yusufla ablam oynuyor daha cok. ama ablam gidince ben de firsat bulamicak cunku gercekten de artik buyuduler ve herseyi anliyorlar zaten yusuf 1 saniye bile yalniz oynamiyor odasina birakip salona gelyiorum o da arkamdan bana yetisiyor nerdeyse beni gecicek salona daha erken gelicek oyle pitir pitir kosaraksümeyra kıs sen sadece ayrisin uyuduğu zamanlarda girsen bile gününün çoğunu burda geçirmiş olursun,
hem bak internet çocuk eğitiminde önemli bence bişeyi merak ettiğimizde hemen açıp bakabiliyor,
bazen drların dediğinden bişey anlamayıp gelip hemen internetin başına geçiyoruz,
hem senin ayris yaptığın bloğun vardı o yarım kalacak,ilerde ayrise hatıra olurdu..
uyanık olduğunda interneti açmassın eğitirsin
[ı]bide varya o mutfakta peşimden gelmeye çalışırken ışığı söndürüyorum koşa koşa geliyor korkup bide elinde tava kepçeyi bırakmadannnnn[/ı]
geldim canımmm
demek beril usluuuuuuuu sanırım bu Erkek kız farkı oluyor mesela daha beril başlamadımı koltuğun üzerinden diğer koltuğa kendini atmaya :)) hatta park yatakla bizim yatağımız yanyana arada az bir boşluk var bey efendi kendi yatağından bizimkine geçiyor desteksiz