2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadalşar,
rapunzel ben terketmem,yaprak dökümünü izledim de :))
haftaya son bölüm

sümeyra kıs sen sadece ayrisin uyuduğu zamanlarda girsen bile gününün çoğunu burda geçirmiş olursun,
hem bak internet çocuk eğitiminde önemli bence bişeyi merak ettiğimizde hemen açıp bakabiliyor,
bazen drların dediğinden bişey anlamayıp gelip hemen internetin başına geçiyoruz,
hem senin ayris yaptığın bloğun vardı o yarım kalacak,ilerde ayrise hatıra olurdu..
uyanık olduğunda interneti açmassın eğitirsin

rapunzel beril benim ya da babasının olmadığı yerleri gezmez hiç,biz nereye gidersek arkamızdan gelir sadece,
içerde babasıyla otururken mutfağa benim yanıma gelmez mesela..
çok şükür dolap çekmece karıştırmaya başlamadı..

[ı]iyiyim bacıcağzım nediim

kaanın kafası biraz daha iyileşiyor sevininm ne ediiim

kaanda içede değil babası sülale otursa mutfağın kapısını açık görsün hemen koşar gelir yanıma

çekmeceler hak getire

yaramazlıkları hangi ara beceriyo anlamıyorum bide hala akıllanmadı yine kafayı çarpıyor

ya bu yeni konu cevaplama paneli çok gıcıkkkkkkkkk
[/ı]

[ı]bide varya o mutfakta peşimden gelmeye çalışırken ışığı söndürüyorum koşa koşa geliyor korkup bide elinde tava kepçeyi bırakmadannnnn[/ı]

kızlar nereye kayboldunuz,rapunzel nirdesiinn..

geldim canımmm

demek beril usluuuuuuuu sanırım bu Erkek kız farkı oluyor mesela daha beril başlamadımı koltuğun üzerinden diğer koltuğa kendini atmaya :)) hatta park yatakla bizim yatağımız yanyana arada az bir boşluk var bey efendi kendi yatağından bizimkine geçiyor desteksiz

gunaydin kizlar

günaydın herkese....

posi teşekkür ederim canım çok sağol...

evet geçiyor akşam çok çok daha iyiydi yarası bakalım hergün eve umutla gdiyorum geçmiştir inş. diye
Allah sifa versin ins. yusufda gecenlerde sehpanin ustune dusmus gozunun alti ve agzi kan icindeydi korkudan hemen babasini aradim bababsi da sehir disina cikmis haberim yok. ne yapacagimi bilemedim taksiyi aradim biz de 1 yas alti bebek koltugu yok
baska taksi firmasini arayin dedi sinir oldum naapiyim yusuf yandan bagiriyor ben de ambulansi aradim. geldiler bizi hastaneye goturduler doktorlar felan bakti dikis gerektirecek bisey yok dedi pansuman yapti gozunun altina bant yapistirdi gonderdi bizi. yaklasik 2 gun once eve yaklasik 500 € fatura geldi ambulans icin neyse bebeklerimiz iyi olsun da simdi yusufun gozunun alti hala yara izi ins. iz kalmaz.
sivri ben girmiyordum buralara Kaan nasil dustu nasil oldu?
mehlikacim benim ablam geldi buraya 2 hafta once o yuzden daha cok vakit ayirabiliyorum internette dolasmaya. yusufla ablam oynuyor daha cok. ama ablam gidince ben de firsat bulamicak cunku gercekten de artik buyuduler ve herseyi anliyorlar zaten yusuf 1 saniye bile yalniz oynamiyor odasina birakip salona gelyiorum o da arkamdan bana yetisiyor nerdeyse beni gecicek salona daha erken gelicek oyle pitir pitir kosarak
[ı]bide varya o mutfakta peşimden gelmeye çalışırken ışığı söndürüyorum koşa koşa geliyor korkup bide elinde tava kepçeyi bırakmadannnnn[/ı]
sivricim bizim oyle bir sansimiz yok salon mutfak birarada mutfak kapisini kapatamiyorum ben de mutfak dolaplarinin onune sandalye koydum acip da icindeki tabaklari kavanozlari kirmasin diye.

maasallah rapunzelcim akrobat olcak seninki aman dikkat edin arada bosluk varsa dusmesin. bizimki de tek basina bizim yataga cikip inebiliyor artik ama yine de yalniz birakmiyorum bizim odamiza yalniz girmesine izin vermiyoruz cunku bi keresinde bizim yataktan dusmustu de kafasi morarmisti

posi çok geçmiş olsun baya bir üzüntü heyecan yaşamışsın (( inş. kalmaz ama sanmıyorum kalacağını....
demek yusufta pıtır pıtır yürüyor maşallah bizimki en fazla 3 adım atıyor ....

e ben geldim 5 dakkalığına herkes gitmiş, yine facede kavga mı var oraya mı güttü cümle alem, dur ben de gideyim bensiz kavga olmaz
çocuklar büyüdükçe kaza riski artıyor ya, bir dk durmuyorlar, bi de bi oraya bi buraya savuruyor kendini bizimki, hiçbişiden kusur kalmıcak herşeyi görecek duyacak...son zamanlarda bir de yer yalama huyu geliştirdi sıpa, çok komik yaaa

rapunzelcim bebekler iyi olsunda boyle kucuk kazalar onemnli degil Allah buyuk dertler vermesin gercekten. sen nasilsin? nasil gidiyor

Krizalit valla birden fazla grup varmis ben bazilarindan davet almadim oralarda neler oluyor bilmem ama davet aldigim grupta en son dogum gunu hazirliklarini konusuyordu kizlar kavga yok yanhi
malum burda tanidik kimsem yok ben dogum gunu yapamiyorum

Son düzenleme:
posedon ne yapalım bir yandan çalışma hayatı bir yandan annelik yapmaya çalışma zaman o kadar hızlı ki üstesinden gelmeye çalışıyorum...bu yorgunluk arasında tek isteğim Uras ın sağlıklı olması...

kriz cim kriz çıkartma bak ne güzel sorun yokmuş ben zaten hepsinden yoksunum ....hem sen niye msn de yoksun belki benim anlatacaklarım olamazmı?:)) Aras yerlerimi yalıyor Allahım Allahımmm acaba bizlerde yaptıkmı bunlarıııı

[ı]posicim hiç sorma kaan teyzesiyle şakalaşırken ondan kaçarken koşa koşa giderken küt diye alnını tv dolabının köşesine vurup yarıyor bayağı açılmıştı şşiimdi yavaş yavaş kapanıyor...

Seizin bandı ne zaman çıkardınız canım ben 1 hafta tuttum bant daha fena yara etti kenarları kıpkırmızı oldu

sana da çok geçmiş olsun

krem kullanıyormusun iyileşmesi ve iz kalmaması için
[/ı]

[ı]kızlar akşam öyle bir geçer zamanki yi izladinizmi

ben bittim bittim

nefret ediyorum aliden

meteyide çok seviyorum

hele annesine asla diz çökme anne demesi bitirdi beni...
[/ı]

rapunzel beril öyle akrobatlıkları yok,çok uslu benim kızım
bir de uykusu düzene girse,
kızlar sizin bebeler günde toplam kaç saat uyuyorlar,bizimki gündüzleri çok az uyuyor,

sivri ben izlemedim,ben zaten evde hiç dizi izlemiyorum,izlersem burda internetten izliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…