- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
Slm kızlar nasılsınız
kolay gelsin ya. hep derim hem is hayati hem annelik cok zor. Allah yardimcin olsun.posedon ne yapalım bir yandan çalışma hayatı bir yandan annelik yapmaya çalışma zaman o kadar hızlı ki üstesinden gelmeye çalışıyorum...bu yorgunluk arasında tek isteğim Uras ın sağlıklı olması...
kriz cim kriz çıkartma bak ne güzel sorun yokmuş ben zaten hepsinden yoksunum ....hem sen niye msn de yoksun belki benim anlatacaklarım olamazmı?:)) Aras yerlerimi yalıyor Allahım Allahımmm acaba bizlerde yaptıkmı bunlarıııı
ayy daha dikkat etmek lazim artik. benimkinin bantini 3 gun sonra cikar dedi. fazla dikislik bisey yok kendi gecidel dedi krem felan kullanmadim kizarmadi da yarasi. demek bizim yara daha hafifmis.[ı]posicim hiç sorma kaan teyzesiyle şakalaşırken ondan kaçarken koşa koşa giderken küt diye alnını tv dolabının köşesine vurup yarıyor bayağı açılmıştı şşiimdi yavaş yavaş kapanıyor...
Seizin bandı ne zaman çıkardınız canım ben 1 hafta tuttum bant daha fena yara etti kenarları kıpkırmızı oldu
sana da çok geçmiş olsun
krem kullanıyormusun iyileşmesi ve iz kalmaması için[/ı]
ben de netten bakiyorum ona hungur hungur agladim. var mi oyle hayvan erkekler bilmiyorum... karini sevmiyor olabilirisn insan kendi evlatlarina bunu yapar mi.... o osman zaten buyuyunce seri katil olcak[ı]kızlar akşam öyle bir geçer zamanki yi izladinizmi
ben bittim bittim
nefret ediyorum aliden
meteyide çok seviyorum
hele annesine asla diz çökme anne demesi bitirdi beni...[/ı]
benim ki gece araliksiz uyuyor. ama gunduz en fazla 2 saat uyur ama en fazla. gunduz kisa kisa 2 defa 30 ar dakikalik uyuyorrapunzel beril öyle akrobatlıkları yok,çok uslu benim kızım
bir de uykusu düzene girse,
kızlar sizin bebeler günde toplam kaç saat uyuyorlar,bizimki gündüzleri çok az uyuyor,
Slm kızlar nasılsınız
iyi diyelim iyi olalım kızlar ya eniştem pazar günü vefat etti.onun üzüntüsü var üzerimde oyüzden sohbet dahi etmek istemiyorum.bir uğrayayım bakayım neler yapıosunuz dedim.
geçmiş olsun yarasına batikon sürüyormusun.hemen kurutur sür bence sürmüyorsan eğer..[ı]başınız sağolsun ceyce canım....
Allah kabrine nur indrisin
mehlika kaanın uykusu bu aralar kötü yarası kaşınıyor kaşıtmıyorum ellerini tutuyorum diye uyanıp ağlıyo
bide oğlanı 15 gündür yıkamıyorum başıda kaşınıyorr
yarası yüzünden yıkamıyorum[/ı]
benimki gündüz 2 saat kadar uyyor...rapunzel beril öyle akrobatlıkları yok,çok uslu benim kızım
bir de uykusu düzene girse,
kızlar sizin bebeler günde toplam kaç saat uyuyorlar,bizimki gündüzleri çok az uyuyor,
başınız sağolsun canım..iyi diyelim iyi olalım kızlar ya eniştem pazar günü vefat etti.onun üzüntüsü var üzerimde oyüzden sohbet dahi etmek istemiyorum.bir uğrayayım bakayım neler yapıosunuz dedim.
Asya da 3 gündür 3-4 adım atıyor ama biz üstelersek yoksa sadece emekliyor.posi çok geçmiş olsun baya bir üzüntü heyecan yaşamışsın(( inş. kalmaz ama sanmıyorum kalacağını....
demek yusufta pıtır pıtır yürüyor maşallah bizimki en fazla 3 adım atıyor ....
canım çok sevindim hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini..merabalar kızlar.
size haber vermek istedim
ben doğum yaptım. yavuma kavuştum hayırlısıyla
biraz erken geldi.
seeryan tarihimizden yakalşık 1 hafta önce geliyorum dedi kuzum
o da bend eçok iyiyiz.
çok mutluyum.
dualrınızı esirgemeyen tüm arkadaşalra teşekkürler.
yağmurumla hepinizi öpüyoruz.
ben yasemini ekleyecektim ama ne ortak arkadaşım var nede ismini bulabliyorum
ayşecim tekrar geçmiş olsun canım
sivri rahatsız olmuştur artık yıkanmamaktan
benimkide gündüz 2 saat kadar uyuyor 1 saat öğlen 1 saat akşam üstü uyursa 9 da yatıyor
Allah rahmet eylesin. Allah sabir versin cnaim.iyi diyelim iyi olalım kızlar ya eniştem pazar günü vefat etti.onun üzüntüsü var üzerimde oyüzden sohbet dahi etmek istemiyorum.bir uğrayayım bakayım neler yapıosunuz dedim.
deniz gece kaç saat uyuyor peki,
beril bu gece 8,5 ta yattı 6,5 ta kesin uyanış yaptı,gece de 3 kez emmeye kalktı,
kalkmalarını uyandı olarak saymazsak 10 saat uyumuş oluyor,acaba 10 saat yetiyor mu da gündüz uyumuyor bu sıpa..
iyi diyelim iyi olalım kızlar ya
eniştem pazar günü vefat etti.onun üzüntüsü var üzerimde oyüzden sohbet dahi etmek istemiyorum.bir uğrayayım bakayım neler yapıosunuz dedim.
kızlar sağolun hepiniz mesajıma cevap vermişsiniz ama ben soruyu yani sorunu mu anlatamamışım sanırım,
sizin bebişler gece+gündüz toplam kaç saat uyuyorlar??
ben gece uykusundan şikayetçi değilim,2-3 kalkmasına razıyım( bazen çok sık kalkıyor,bazen de uyanıp 1-2 saat uyumuyor onların haricinde iyi )
işte gündüz uykumuz yok,akşam işten gidince emerken uyuyor ama tam bir uyuma değil memeyi emerek uyuyor..
iyi diyelim iyi olalım kızlar ya eniştem pazar günü vefat etti.onun üzüntüsü var üzerimde oyüzden sohbet dahi etmek istemiyorum.bir uğrayayım bakayım neler yapıosunuz dedim.
günaydın mehlika Uras ın gündüz toplamda 2 saat civarında gece uykusuda brüt 8-9 saat civarında :)))