2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kolay gelsin ya. hep derim hem is hayati hem annelik cok zor. Allah yardimcin olsun.
msnde de ayri bir grup var yoksam :44:

ayy daha dikkat etmek lazim artik. benimkinin bantini 3 gun sonra cikar dedi. fazla dikislik bisey yok kendi gecidel dedi krem felan kullanmadim kizarmadi da yarasi. demek bizim yara daha hafifmis.

[ı]kızlar akşam öyle bir geçer zamanki yi izladinizmi

ben bittim bittim

nefret ediyorum aliden

meteyide çok seviyorum

hele annesine asla diz çökme anne demesi bitirdi beni...
[/ı]
ben de netten bakiyorum ona hungur hungur agladim. var mi oyle hayvan erkekler bilmiyorum... karini sevmiyor olabilirisn insan kendi evlatlarina bunu yapar mi.... o osman zaten buyuyunce seri katil olcak

rapunzel beril öyle akrobatlıkları yok,çok uslu benim kızım
bir de uykusu düzene girse,
kızlar sizin bebeler günde toplam kaç saat uyuyorlar,bizimki gündüzleri çok az uyuyor,
benim ki gece araliksiz uyuyor. ama gunduz en fazla 2 saat uyur ama en fazla. gunduz kisa kisa 2 defa 30 ar dakikalik uyuyor
Slm kızlar nasılsınız

iyiyim sen nasilsin?

iyi diyelim iyi olalım kızlar ya eniştem pazar günü vefat etti.onun üzüntüsü var üzerimde oyüzden sohbet dahi etmek istemiyorum.bir uğrayayım bakayım neler yapıosunuz dedim.

deniz gece kaç saat uyuyor peki,
beril bu gece 8,5 ta yattı 6,5 ta kesin uyanış yaptı,gece de 3 kez emmeye kalktı,
kalkmalarını uyandı olarak saymazsak 10 saat uyumuş oluyor,acaba 10 saat yetiyor mu da gündüz uyumuyor bu sıpa..

iyi diyelim iyi olalım kızlar ya eniştem pazar günü vefat etti.onun üzüntüsü var üzerimde oyüzden sohbet dahi etmek istemiyorum.bir uğrayayım bakayım neler yapıosunuz dedim.

başınız sağolsun cnm,çok üzüldüm,Rabbim sabır versin geride bıraktıklarına..

[ı]başınız sağolsun ceyce canım....

Allah kabrine nur indrisin

mehlika kaanın uykusu bu aralar kötü yarası kaşınıyor kaşıtmıyorum ellerini tutuyorum diye uyanıp ağlıyo

bide oğlanı 15 gündür yıkamıyorum başıda kaşınıyorr

yarası yüzünden yıkamıyorum
[/ı]

posi msn grubu yok canım dün krizaliti eklemiştim başkada kimse yok bende...

ceyce başınız sağolsun Allah geride kalanlara uzun ömür versin diyelim (

mehlika bana güzel geldi uykusu berilin bizde önceden erken yatardık şimdi akşam 10 u kesin geçiriyoruz ve gece 2-3 kere kalkıyoruz sabahta 7-7,30 gibi uyanıyoruz

posi msn grubu yok canım dün krizaliti eklemiştim başkada kimse yok bende...

ceyce başınız sağolsun Allah geride kalanlara uzun ömür versin diyelim (

mehlika bana güzel geldi uykusu berilin bizde önceden erken yatardık şimdi akşam 10 u kesin geçiriyoruz ve gece 2-3 kere kalkıyoruz sabahta 7-7,30 gibi uyanıyoruz

geçmiş olsun yarasına batikon sürüyormusun.hemen kurutur sür bence sürmüyorsan eğer..
rapunzel beril öyle akrobatlıkları yok,çok uslu benim kızım
bir de uykusu düzene girse,
kızlar sizin bebeler günde toplam kaç saat uyuyorlar,bizimki gündüzleri çok az uyuyor,
benimki gündüz 2 saat kadar uyyor...
başınız sağolsun canım..
Asya da 3 gündür 3-4 adım atıyor ama biz üstelersek yoksa sadece emekliyor.
canım çok sevindim hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini..

ben yasemini ekleyecektim ama ne ortak arkadaşım var nede ismini bulabliyorum
ayşecim tekrar geçmiş olsun canım
sivri rahatsız olmuştur artık yıkanmamaktan
benimkide gündüz 2 saat kadar uyuyor 1 saat öğlen 1 saat akşam üstü uyursa 9 da yatıyor

yasemin? nereye ekleyecektin msn mi ?

ceyce başınız sağolsun,mekanı cennet olsun..
mehlika emzirdiğin sürece geceçok uyanacak bu normal bir durum :)))

Allah rahmet eylesin. Allah sabir versin cnaim.

gece 8 de uyutmaya basliyorum 9 da mutlaka uyumus oluyor sabah en erken 8 de kalkar saat 10 a kadar d ayatakta oyalanabiliyor ama iste gunduz de rahat birakmiyor beni simdi ablam geldi de nefes aldim.

iyi diyelim iyi olalım kızlar ya
eniştem pazar günü vefat etti.onun üzüntüsü var üzerimde oyüzden sohbet dahi etmek istemiyorum.bir uğrayayım bakayım neler yapıosunuz dedim.

basiniz sagolsun aysecim allah mekanini cennet eylesin geri kalanlara da sabirlar ihsan eylesin...

kizlar hepinixe gunaydin.bugun tukani ben acam dedim yarim saattir ugrasiyom ne acilmaz tukanmis...

konu cevaplama paneli cok salak.uykusuz bir gecenin ardindan burdayim.bide annem kusups ise gitti iyimi?vallaha beni esimden baska kimse anlamiyor...

günaydın arkadaşlar,
ya bu çoklu alıntının kalkması kötü oldu,hepsini okuyup öyle cevap vereyim diyorum,
sonra ne okumuştum tam olarak aklımda kalmıyor,çoğunu unutuyorum,
beril bu gece 10 saatte uyumadı,akşama kadar da uyumassa yine yandık,
8,5 ta uyudu,gece 2 kez kalktı ama 2. kalkışında 2 saate yakın uyumadı,
çok sinirlendirdi beni,uyutana kadar canım çıktı,
gündüz kreşte hiç uyumuyor ,haftalardır böyle,önce az da olsa uyurdu,
şimdi tek öğlen emerken kestiriyor biraz emmeyi bırakınca hemen uyanıyor 10-15 dk yı uykudan sayıyor,
sonra eve giderken emip uyumak istiyor,arabada emzirirsem yol çok kısa inerken hemen uyanıyor ben de arabada emzirmiyorum artık,
eve gidince emziriyorum saat 5,5 a kadar beni alıkoyuyor,emiyorda emiyor emiyor da emiyor,uyuyor mu anlamıyorum,
gözü kapalı ama,tam dalsa memeyi bırakmaz mı?
memeyi çektiğim anda uyanıyor,ağlıyor bir de boş memeyi daha emecekmiş,
ee öyle olunca hiçbir iş yapamıyorum,çok vaktimi alıyor,çoğu zaman yemeği eşim yapıyor,
dün evi temizlicektim güya temizliyemedim,eşim sağolsun yemeği yapmıştı ben de salata yaptım,temizliğe vakit kalmadı yani..

kızlar sağolun hepiniz mesajıma cevap vermişsiniz ama ben soruyu yani sorunu mu anlatamamışım sanırım,
sizin bebişler gece+gündüz toplam kaç saat uyuyorlar??
ben gece uykusundan şikayetçi değilim,2-3 kalkmasına razıyım( bazen çok sık kalkıyor,bazen de uyanıp 1-2 saat uyumuyor onların haricinde iyi )
işte gündüz uykumuz yok,akşam işten gidince emerken uyuyor ama tam bir uyuma değil memeyi emerek uyuyor..

aşkitom noldu hayırdır,anneni niye küstürdün??
dün de koceyi küstürmüştün yanlış hatırlamiyorsam

günaydın mehlika Uras ın gündüz toplamda 2 saat civarında gece uykusuda brüt 8-9 saat civarında :)))

başınız sağolsun canım mekanı vennet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…