2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

eğer yönetici gruptan kendini silerse grup otomatikmen siliniyormuş,
meltem kendini gruptan sildiyse ondan silinmiş olabilir,ya da meltem girip tartışmları gördüyse sinirlenip grubu tamamen silmiş olabilir..
ya da facede sorun olabilir..

face de sorun olacağını sanmam kayıtlı olduğum diğer gruplar duruyor bende sadece bu gitmişti

meltemle tartışmalar olmuş Juli bile tartışmış pamuk gibi kıss :)) akşama doğru Krizalit kriz çıkarmışşş işin aslı düşüncelerini paylaşmış kızları kavgalarından dolayı eleştirmiş bu da yeni bir tartışmaya sebep olmuş daha da vardı yukarılarda ama okuyamadan gitti sayfa birde tam o sırada Uras uyurken kalktı kendini bir oaraya bir buraya gözü kapalı savururken Park Yatağının plastik tutamacına vurdu kafayı ağla ağla ağla yarım saat duırup durup çoştu kıza kıza ağladı durdu

çok geçmiş olsun cnm,kıyamam acıdı demekki..
ooo grupta neler olmuş ya,ben çıkana kadar herşey normaldi,tüh,ama merak ettim şimdi tartışmaları,neyi paylaşamadılar yine acaba..

kıslar çok uzun zamandır ne face ye ne de kkya giremiyordum, sayfanın kapanmasına sevindim uzun zamandan sonra buraya sevkettiği için.
sweetbaby bebeğine kavuşmuş çok sevindim, bazı kuzular zayıfmış annesi takılmıyormuş sağlıklı olsun yeter diyormuş, muhteşemsin ben de öyle yapmaya gayret ediyorum, bazı sincaplar kendine uff yapmış ya da uf olmuş benimki de geçen gün sehpaya dudaklarını geçirmiş ve kanatmış hala içim yanıyor.
hadi kızlar kaldığımız yerden devam edelim.
bebeklerimizden ve onların varlığıyla şenlik alanına dönen hayatlarımızdan bahsedelim. lütfen.

kıslar çok uzun zamandır ne face ye ne de kkya giremiyordum, sayfanın kapanmasına sevindim uzun zamandan sonra buraya sevkettiği için.
sweetbaby bebeğine kavuşmuş çok sevindim, bazı kuzular zayıfmış annesi takılmıyormuş sağlıklı olsun yeter diyormuş, muhteşemsin ben de öyle yapmaya gayret ediyorum, bazı sincaplar kendine uff yapmış ya da uf olmuş benimki de geçen gün sehpaya dudaklarını geçirmiş ve kanatmış hala içim yanıyor.
hadi kızlar kaldığımız yerden devam edelim.
bebeklerimizden ve onların varlığıyla şenlik alanına dönen hayatlarımızdan bahsedelim. lütfen.

yazdım özelden adresi :) krizalit merak etme hemen yeniden organize olmuşlar valla face de ...

krizalit hoşgeldin cnm,keşke kk ya dönse herkes,eski güzel sohbetleri yine yapabilsek,
ben kk yı daha çok seviyorum..

duru seni iki kez eklemeye çalıştım eklendinmi bilmiyorum,bildirim falan gelmiyor eklendiğine dair..
ben sana arkadaşlık göndereyim,yada sen gönder öyle deneyeyim birde..

mehlika, krizalit, duru teşekkürler kızlar ... aras a da geçmiş olsun :KK43:(( insan hiç kıyamıyor....

kriz sana sabah msj yolladım telineeeeee

mehlika, krizalit, duru teşekkürler kızlar ... aras a da geçmiş olsun :KK43:(( insan hiç kıyamıyor....

kriz sana sabah msj yolladım telineeeeee

krizalit hoşgeldin cnm,keşke kk ya dönse herkes,eski güzel sohbetleri yine yapabilsek,

duru seni iki kez eklemeye çalıştım eklendinmi bilmiyorum,bildirim falan gelmiyor eklendiğine dair..

aslında bu bir tür doğal seleksiyon oluyor mehlikasu, paylaşımın çeşidine göre sadece bebekle ilgili paylaşım istediğimiz zaman sadece burada oluyoruz, hem bebek hem kişisel ilişki için her ikisinde de, sadece kişisel ilişki istediğimizde de facede. verdiğimiz ağırlıklara göre de seçimlerimiz değişiyor tabi.

krizalit pişşt hoşgeldin

noluyo bakalım yine nolduuuuuuuu

bizi aydınlat

yoksa uzadıkça uzuyo

kıslar ya şu kısacık ve yaşanması zor dünyada neyi paylaşamıyoruz anlamıyorum.
Face de ne oldu ne bitti anlamadım. ordan resimleri görüyordum. bi çok şeyi öğreniyodum. Hergün başka şey istiyodum eşimden oğluş için. Hatta eşim sırf bu yüzden kapatılması için face yönetimine mesaj yazacağını söylüyordu. Yoksa bu benim eşimin bi komplosumu :KK52: :KK52:

işte aras sıralıyor, gece uykusu çok hassaslaştı sanırım diş çıkarıyor, yavaş yavaş arkadaşları ile tanışıyor, berkay gibi, urasla zaten tanışmıştı, annesi de anneleri ile tanışıyor
bunlar be sivrim
sende neler oluyor?

arascığıma ve urascığıma çok çok geçmişler olsun bişeycikler olmaz inşallah....

bizim kafamız hala kötü yara kabuk bağlıyor ama kabuğunu soymaya çalışıyor sıpa oğlum...

of kızlar nasıl düzelecekbu yarık kahroluyorum her baktıkça

zambakkız yoksa eşinmi yaptı :KK52::KK52::KK52:

kriz nolsun bebem yaa kaan kafayı yardı, gözleri enfksyn kaptı gözleri iyileşti tamamen ama kafası işte çok üzzdü beni çokkkk :KK50::KK50::KK50:

işyerin havalar rüzgarlı

öle işteeeeeeee

canım ben dışarı kapalıyım ondan olmuyo olabilirmi boşver uğraşma senide zora soktum :KK16::KK54:

duru81 denedim cnm olmadı,
grupta esraya söyledim,o da telden giriyormuş şuan,onun için ekleyemedi,bir ekleyen bulunur elbet,
zaten şuan grup karmakarışık,benim gibi neler olduğunu anlayamayan bir kaç kişi online sadece..

duru81 denedim cnm olmadı,
grupta esraya söyledim,o da telden giriyormuş şuan,onun için ekleyemedi,bir ekleyen bulunur elbet,
zaten şuan grup karmakarışık,benim gibi neler olduğunu anlayamayan bir kaç kişi online sadece..

tamam canım sorun değil teşekkür ederim uğraştırdım seni burdan takip ederim :KK16:

X