2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoyacım aynen bizimde öyle hemoglabin değeri 10.7 ,lenfosit yüzdesi ve sayısı yüksek hct,mcv,mch değerleri düşük

doktora gösterdim hafif kansızlık var dedi siz bişey kullanıyormusunuz?

hoya bizimde lenf olar yüksekti korktum birden...ama onlar normalmiş dr dedi

dr. ferrum şurup verdi 1 ay kullanırızvdüzelmezse bir ay daha kullanırız dedi.

slm kızlar yine söylüyorum bu hızlı cevap olmamasını hiç beğenemd,im:84::84::KK19::KK19::KK20::KK20:

naber nidayı uyuttum inşallah yine 15 dk uyuyup kalkmaz sabahtan beri ne versem çıkarıyo istemiyomuş hanım

Swett baby çok sevindim inanki gözün aydın canım eğer okursan bebişi merak ediyorum resmini gönderbilirmisn miniciğimide çok öpüyorum

ben saat 3,5 tan sonra hiç girmedim,sabah geldiğimde böyleydi,
facenin anasayfanın sol tarafında 2010 ocak anneleri yazıyor mu,ona tıkla ve gruba katıl de,
yeni bir grup kurmuşlar ama çok karışık,kimse eski gruba nolduğunu bilmiyor..

ben saat 3,5 tan sonra hiç girmedim,sabah geldiğimde böyleydi,
facenin anasayfanın sol tarafında 2010 ocak anneleri yazıyor mu,ona tıkla ve gruba katıl de,
yeni bir grup kurmuşlar ama çok karışık,kimse eski gruba nolduğunu bilmiyor..

mehlika bende oda yok
zaten ben tartışmalarıda bilmiyorum okuyana kadar silinmiş oluyodu inşallah düzelir

günaydın kızlar...

boşver mehlika

zaten face çıktı çıkalı mertlik bozuldu

mehlika bende oda yok
zaten ben tartışmalarıda bilmiyorum okuyana kadar silinmiş oluyodu inşallah düzelir

cnm beni esra eklemiş ondan var sanırım,gruba ilk eklenenler arkadaş listesini eklenmiş,şuan 51 kişi var listede,tabi onlar daha faceyi açmadılarsa haberleri yoktur olan bitenden,
arama kısmına 2010 ocak anneleri yazınca bişey çıkmıyor mu peki??

Günaydın kızlar

gece tam heyecanlı heyecanlı tartışmaları okuyordum gitti sayfa Meltemmi sildi acaba diye düşündüm baya herkes birbirine girmiş neler olmuş öyle çok yadırgadım doğrusu....

duru senin facede ismin soyismin ne seni ekleyim,gruba arkadaş ekle diye bir seçenek var..

Günaydın kızlar

gece tam heyecanlı heyecanlı tartışmaları okuyordum gitti sayfa Meltemmi sildi acaba diye düşündüm baya herkes birbirine girmiş neler olmuş öyle çok yadırgadım doğrusu....

rapunzel yine tartışmamı olmuş,dün ben mesai bittikten sonra hiç girmedim,o saate kadar herşey normaldi,kimse tartışmıyordu..

günaydın kızlar...

boşver mehlika

zaten face çıktı çıkalı mertlik bozuldu

günaydın canım

cnm beni esra eklemiş ondan var sanırım,gruba ilk eklenenler arkadaş listesini eklenmiş,şuan 51 kişi var listede,tabi onlar daha faceyi açmadılarsa haberleri yoktur olan bitenden,
arama kısmına 2010 ocak anneleri yazınca bişey çıkmıyor mu peki??

bu sayede herkes kk ya döner belki:))

çıkmıyor canım olsun ne yapalım
kk da yazışırız ben zaten genelde okuyucu oluyorum :KK16:

eğer yönetici gruptan kendini silerse grup otomatikmen siliniyormuş,
meltem kendini gruptan sildiyse ondan silinmiş olabilir,ya da meltem girip tartışmları gördüyse sinirlenip grubu tamamen silmiş olabilir..
ya da facede sorun olabilir..

duru adını soyadını özelime yaz,yani face adresini,seni ekleyeyim,arkadaş ekleme seçeneği var..

rapunzel yine tartışmamı olmuş,dün ben mesai bittikten sonra hiç girmedim,o saate kadar herşey normaldi,kimse tartışmıyordu..

meltemle tartışmalar olmuş Juli bile tartışmış pamuk gibi kıss :)) akşama doğru Krizalit kriz çıkarmışşş işin aslı düşüncelerini paylaşmış kızları kavgalarından dolayı eleştirmiş bu da yeni bir tartışmaya sebep olmuş daha da vardı yukarılarda ama okuyamadan gitti sayfa birde tam o sırada Uras uyurken kalktı kendini bir oaraya bir buraya gözü kapalı savururken Park Yatağının plastik tutamacına vurdu kafayı ağla ağla ağla yarım saat duırup durup çoştu kıza kıza ağladı durdu

X