2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slmlar herkese

önceden hızlı cevap vardı ne güzel hemen yazıyorduk sevmedim ben bu kk yı :KK19:

oferta kaç canım işten gel bana ısıtırız biz seni :KK70:

ayyy ne güzel olur dimi

merhaba kızlar naıslsınız bakalım?bebişler nasıl?

ben işteyim kuzey kayınvalideyle ilk defa yanlız bıgün yani karışığım biraz bide çok soğuk ya dondummm

çok ilginç şirkette her yer sıcak bir tek bizim bölüm ısınmadı :KK43:((((

oferta artık kayınvalidenmi bakacak?

oferta alışkın mı babaanneye duruyor mu?eminönüne gidicem ben dogum günü ıvır zıvırı almak için ama ayrisime kim bakacak offf,hava soğuk götüremem de..ayça eminönünde çok uygunmuş öyle diyorlar..kurabiye kalıpları şeker hamuru vs de alıcam off.:KK59::KK19::KK5::KK5::KK5:inş.cumartesi hava güzel olur da babası bakar ben giderim..

oferta alışkın mı babaanneye duruyor mu?eminönüne gidicem ben dogum günü ıvır zıvırı almak için ama ayrisime kim bakacak offf,hava soğuk götüremem de..ayça eminönünde çok uygunmuş öyle diyorlar..kurabiye kalıpları şeker hamuru vs de alıcam off.:KK59::KK19::KK5::KK5::KK5:inş.cumartesi hava güzel olur da babası bakar ben giderim..

yaa valla ne güzel ben burda nereye gidecem bilmiyorum ....:KK19:
ecrin gidersen bana fikir verirsin iyi olur valla...
orda olsam bakardım ayrise...:emir_bebek:
özel bir doğum günü istiyorum menümde hemen hemen hazır gibi...
şu süsler hakkında fikir almak istiyorum....

cnm özellikle öğretmedim,benden görüp öğrenmiş,biraz griptimde:S
barkaç gündür sümkürüyor,bugün arabada gelirken de petrollerin verdiği kağıt mendili aldı sümkürmeye başladı,
kreşe gidince de sümkürdü,ordakilerin çok hoşuna gitti,mıncıkladılar kızımı:))

maşallah berile

oferta nasıl durmuş mu oğlun babaannesiyle?

ben de süs fiyatlarını çok merak ediyorum

selam kızlar uzun zamandır giremedim. özledim burayı. umarım herkesin keyifleri yerindedir.
zeynep çok mız mız bu günlerde, iki dakka oturmuyoruz. yürümeyi de başaramıyoruz. ellerimizden tutup gezecekmişiz. bazen ellerimi de bırak diyor. hey allahım, bir yürüseydi rahatlayacaktık ikimizde.

günaydın herkese

hemşirem yürüyünce rahatlamayacaksınız emin ol dahada zorlanacaksınız

kaan artık dengeli bi şekilde yürüyor ayağında ayakkabıyla bile

bütün evi dolaşıyor, dağıtıyo dolaşıyor ve istedğini ypamazsa remen kavga ediyor bizimle

ah ah nerde o koltuğa bıraktığımda uyuyan sessiz sedasız anasını oturtan oğlum :KK53:

kızlar kaanı geçen hafta dra götürdüm kan tahlili istemişti kansızlık var dedi off ya bu kansızlık nasıl geçer ,,

bide bu süsleri eminönüdeen başka nerden alabiliriz

doğum günü menünüzde neler var yazarmısınız

günaydın arkadaşlar..
sivri kan damlası veriyor musun cnm?
çorbasına kıyma koy,pekmez yedir,sabahları yumurta..

mehlikacım yumurta yiyor her sabah kahvaltısına katıyoruz ama sevmiyor istemeyerek zorla yiyor

pekmezde her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyor zaten

kıymada yiyor çorbalarda ama asla sadece köfte yemiyor :KK52::KK52:

nolcak böyle kansız kansız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sen nasılsın beril nasıl

çok ilginç şirkette her yer sıcak bir tek bizim bölüm ısınmadı :KK43:((((

oferta artık kayınvalidenmi bakacak?

maşallah berile

oferta nasıl durmuş mu oğlun babaannesiyle?

ben de süs fiyatlarını çok merak ediyorum

kızlar valla kan çekmiş herhalde dün hiç sorun çıkarmamış benim kuzu babaanneye.babaanesi 1 ay duracak bizimle tabi dedeside.küçücük evde iç içeyiz ama ne yapalım katlanıcaz 1 ay.annemde biraz dinlensin bu arada.sonra yürümeye başlayınca daha da zor çünkü onun işi.bende doğumgünü için bişeyler almak istiyorum ama eminönüne gidemem internetten alınan bir yer varmı bildiğiniz?

günaydın herkese

hemşirem yürüyünce rahatlamayacaksınız emin ol dahada zorlanacaksınız

kaan artık dengeli bi şekilde yürüyor ayağında ayakkabıyla bile

bütün evi dolaşıyor, dağıtıyo dolaşıyor ve istedğini ypamazsa remen kavga ediyor bizimle

ah ah nerde o koltuğa bıraktığımda uyuyan sessiz sedasız anasını oturtan oğlum :KK53:

kızlar kaanı geçen hafta dra götürdüm kan tahlili istemişti kansızlık var dedi off ya bu kansızlık nasıl geçer ,,

bide bu süsleri eminönüdeen başka nerden alabiliriz

doğum günü menünüzde neler var yazarmısınız

canım kan damlasını vermiyormusunuz birde pekmez yedir oda kan yapıyor biliyorsun.

mehlikacım yumurta yiyor her sabah kahvaltısına katıyoruz ama sevmiyor istemeyerek zorla yiyor

pekmezde her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyor zaten

kıymada yiyor çorbalarda ama asla sadece köfte yemiyor :KK52::KK52:

nolcak böyle kansız kansız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sen nasılsın beril nasıl

cnm çok mu az kanı?ne kadar çıktı tahlilde,
biz berile hala yaptırmadık,bir an önce yaptırsam iyi olur,
beril pekmezi sade yemiyor,kahvaltısına koyuyoruz,bir de bitki çayı yaparsam ona koyuyorum,
köfte yemez,hatta pütürlü hiçbişeyi yemiyor,yumurtayı da kahvaltısına koyuyoruz..
dün aylık kontrole gittik,bu ay fazla kilo almamış,14'ü göremedik:))

cnm çok mu az kanı?ne kadar çıktı tahlilde,
biz berile hala yaptırmadık,bir an önce yaptırsam iyi olur,
beril pekmezi sade yemiyor,kahvaltısına koyuyoruz,bir de bitki çayı yaparsam ona koyuyorum,
köfte yemez,hatta pütürlü hiçbişeyi yemiyor,yumurtayı da kahvaltısına koyuyoruz..
dün aylık kontrole gittik,bu ay fazla kilo almamış,14'ü göremedik:))

çokmu üzüldünnnnnnnn :)))
demekki dikkat etmen işe yaradı kilo konusunda....off bende epeydir dr.a götürmüyorum randevu alsam iyi olacak

herkese selam kızlar...:KK24:

sivricim genetik olabilir.. kan damlası veriyormuusn..
ay herkersler yürüyor galiba biz henüz tay tay bile durmuyoruz :KK19:

günaydın kızlarrr,nasılsınız?
sivri ben bitkisel bir kan ilacı kullandım ssk ödemiyor onu kullan istersen şırıngayla veriyordum ağzına bir ay kullandım,değerlerimiz iyi olunca gerek yok dedi dr.kıyma,et,yedir dedi..
oferta kan çekiyor demek ayrisimin neden çekmiyor acaba:)):KK52::KK52::KK66::KK60::KK62::KK60:
juli senin ki birden yürüyecek demek bizimkiler aceleci gezenteler:KK52::KK60:

rapunzel sorma bi üzüldüm bi üzüldüm,ifade kullanabilsem gösterecektim nasıl üzüldüğümü:))
juli yürür merak etme,daha 1 yaşına girmedi dimi?sen diğer arkadaşların çocuklarının erken yürüdüğüne bakma,aslında bizimkiler geç değil onlarınkiler erken yürüdü:pP

kızlar ben ifade kullanamıyorum,yazı rengimi de değiştiremiyorum,niye acaba yaa

kızlar ben ifade kullanamıyorum,yazı rengimi de değiştiremiyorum,niye acaba yaa
En Büyük TÜRKİYE:nazar::KK1: bunlarmı yok sende mehlika buyur canım benden kullan :))

ecrin bu kan çekme olayı kesin doğru Uras halasını haftada 1 ya görür ya görmez ama görünce o kadar farklı şeyler yapıyorki çocuğumu tanıyamıyorum deli oluyor halasına şımarıyor vs...

juliett bizim oğlanda tembel korkak çıktı tay tay deyince hop oturuyor bazen unutunca 10 sn falan duruyor ama yürümek hiç yokkk

X