2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya yoksa o lacivert mavi çizgili ayakkabıyı sizmi bitirdinizzzzzzzzzzzzzzz

canım ben kahve ayakkabıyı beğenmiştim üstten solda 21 numarası kalmamış
diğerlerini görmem lazım jokerde varmış bakıcam
birde arkadaşlar paqpa almışlar haftasonu onada bakıcam
kitapları bende istedim tümünü ilk gün daha kampanyanın bitimine var diye vazgeçtim akşama kalmamıştı şok oldum oyuncaklarıda ise bende var dı çekilişte çıkan arkadaşa alayım dedim hafta sonu bakıcam bakalım
herkes ayakkabıyı kapış kapış almış vay bee

smh kitapları bende nasılsa zaman var diye bekledim bir daha bşey beğenirsem bekleme yapmıcam :)

Son düzenleme:
rapunzel ceyce zambakkiz hosgeldiniz nasilsiniz.

zambakcigim nasil gidiyor hamilelik...isyerindekilere soyleyebildin mi?oglun olacakmis galiba yine cnm.hayirli evlat olsunlar...

işyerindekilere söylememe gerek kalmadı aşkitom. göbeğim 9 aylık hamile gibi oldu daha şimdiden. gece sıkıntılarım bile başladı. İkinci hamişlikte göbek daha büyük oluyomuş. Bide zaten benim göbeğim tam inmemişti. Yani katmerli hamile gibi görünüyorum. İşyerindeki bazı sinir insanlar üçüzmü diye soruyo

demekki 2.ye hamile kalmak istersek önce bi güzel zayıflamak gerek offf zor iş (
Allah kolaylık versin zambakkız sana...

öğleden sonra hastaneye götürcem kaanı bıngıldağına baktırcam hemde hafif öksürüğü var

günaydınlar :)
benim kızım var rapunzel ama erkek ayakkabılarından aldım ben de bi tane,daha kullanışlı daha rahat geldi gözüme.ama senin beğendiğin değil kırmızı siyahlı olan :129:

öğleden sonra hastaneye götürcem kaanı bıngıldağına baktırcam hemde hafif öksürüğü var

benimde randevu almam lazım dr.dan doktorumuz hastane değiştirmiş kadıköyden ümraniyeye gitmiş (
bizimkininde dünden beri burnu akmaya başladı bir kaç gün düzeldi iyi diyodum yine başladık galiba hastalanmaya
peditusta kendi evimde kalmış olmazsa bugün alıp içirmeye başlıyayım

demekki 2.ye hamile kalmak istersek önce bi güzel zayıflamak gerek offf zor iş (
Allah kolaylık versin zambakkız sana...

Amin canım. Sağolasın zorlanmaya başladım artık Allah benim ve tüm hamilelerin yardımıcısı olsun. Hayırlısıyla gel mart ayı gel

zambak maşallah şaka maka bi şey kalmadı geriye.Allah hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin

meraba arkadaşlar. uzun zmandır girip size haber evremedimm.
Allaha şükür herşey çok güzel gidiyo. kızıma kavuşmama 15 gün kaldı. 24 aralıkta günümüz tabi benim gzüel kızım önce gelmek istemezse.
Allah dualrımı kabul etti. umarım hayırlısıyla kavuşmak da nasip olur.Lütfen dualrınızı benden ve kızımdan esirgemeyinnn.
hepiniz kendinzie iyi bakınn..

sweet bizde seni merak ediyorduk,iyi olmana sevindik adı ne olacak güzel kızımızın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…