2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

meraba arkadaşlar. uzun zmandır girip size haber evremedimm.
Allaha şükür herşey çok güzel gidiyo. kızıma kavuşmama 15 gün kaldı. 24 aralıkta günümüz tabi benim gzüel kızım önce gelmek istemezse.
Allah dualrımı kabul etti. umarım hayırlısıyla kavuşmak da nasip olur.Lütfen dualrınızı benden ve kızımdan esirgemeyinnn.
hepiniz kendinzie iyi bakınn..

gurubun ilk hamilesi sensin galiba ikincide benim zaten. Ayağımızı mı sürüdük naptık benden sonra hamişler pıtır pıtır dökülmeye başladı. 2010 ocak anneleri olarak en hızlı gurup biziz galiba :KK55:
Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almak nasip etsin İnşallah. tabi banada :KK16:

Allaha şükür herşey çok güzel gidiyo. kızıma kavuşmama 15 gün kaldı. 24 aralıkta günümüz tabi benim gzüel kızım önce gelmek istemezse.
Allah dualrımı kabul etti. umarım hayırlısıyla kavuşmak da nasip olur.Lütfen dualrınızı benden ve kızımdan esirgemeyinnn.

Canım ne kadar güzel haber inşallah Allah tamamına erdirsin doğduktan sonrada sana ve ona uzuuuuun sağlıklı bir ömür diliyorum....

ecrin posta kutun dolmuşşş:) ben yolladım tekrardan "......................8@hotmail.com Daha önce üye olmuş, adreslerine davetiyeniz gönderilmiştir
diye bir ibare çıktı bilgine

günaydınlar :)
benim kızım var rapunzel ama erkek ayakkabılarından aldım ben de bi tane,daha kullanışlı daha rahat geldi gözüme.ama senin beğendiğin değil kırmızı siyahlı olan :129:

canım yazmayı unutmuşum güle güle kullansın minik kuşşş cicilerini, bu arada kız ayakkabılarına bayıldım bayıldımmm

sweet bizde seni merak ediyorduk.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kızını.adına ne karar verdiniz?

slm kıuzlar nasılsınız ben uzun zamandır giremiyordum.sınavım vardı dersaneye gittim ,çocuk ev işleri derken fırsat bulamadım.bebekleriniz nasıl ,sizler nasılsınız.sanırım çogunuzz işe başlamış.burası çok tenhalaşmış kimsecikler yok.

çekilişe katılanlar...hediyelerinizi yollayabildiniz mi?ben bugün yolladım.inşallah beğenilir..ben çok beğenerek aldım..

günaydın oferta yine çalışıyorsun galiba canım. allah kolaylık versin..
ayyy bursada kar yagıyo çookkk güzel kızım uyansın hemen gösterecegim yarında eşim izinli dışarı çıkarırız inşallah kızım karda yürüsün istiyorum bursaya fazla kar yağmıyo nede olsa hazır yağmışken yararlanalım:)))))))))
kimse yok bari gideyimde toz alayım:KK43:

fatmacım kolay gelsin sana ben çalışıyorum bugün kimseciklerde yok zaten artık buraya kimse gelmiyor herkes facebookta ama ben nedense burdan vazgeçemiyorum alışkanlıklarımı kolay terkeden biri değilim galiba birde iyi kötü bir seneden fazla vakit geçirdik burda beraber buranın ayrı bir önemi tadı var benim için bu yüzden

evet canım bende kolay vazgeçemem alışkanlıklarımdan ne olursa olsun muhakkak giriyorum bu sayfaya bende bol sohbetli günleri özledim.

X